Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor , Loft

Tooobulas Ann Taylor sijonas( jis pastoviai išparduotas, net pati nebegaliu užsisakyt mažesnio dydžio verysad.gif(( )
6 dydis
Juosmeniui 76-80
Įspūdingas,nesiglamžantis
Kaina-38€
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Be galo graži, nauja AT palaidinė wub.gif
Dydis: xs
Kaina: 20€

Realios foto čia:
https://www.vinted.l...tanti-palaidine

Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2017 03 19, 13:31)
laba turiu 6 dydi, noriu keisti i 4 dydi. Arba parduodu uz 27eur.

https://www.anntaylo...p;prodId=407830

Atsakyti
Ieškau 4 dydžio Faux Leather Leggings4u.gif siūlyti į až

Atsakyti
XS dydžio Loft megztinis-tunika. Ilgis gale - 70 cm. Realios foto čia
Kaina - 20€.

Loft XS dydžio cocoon cardigan. Naujas, su etiketėm. Mushroom spalva. Vienoj vietoj šiek tiek nelygus mezgimas, realios foto - čia
30€.

Loft S dydžio vasarinis megztukas. Medvilnė (69 proc.) ir nailonas. Seafoam spalva (tokia žydra/žalsva). Ilgis 64 cm, per krūtinę 45 cm.
Kaina - 25€.

Keliskart dėvėtas ir išskalbtas Loft hidden placket cotton cardigan. XS dydis. Persikinė spalva.Pabėgusi akis ant užsegimo apačioje. Daugiau foto čia
10€.

Loft XS dydžio open cardigan. Medvilnė. Vos kartą dėvėtas, nepriekaištingos būklės.
20€.

0 dydžio kartą dėvėta Ann Taylor suknelė. Išmatavimai ramybės būsenoj: krūtinė 41 cm, klubai 44 cm, ilgis 93 cm. Bet kadangi suknelė storo trikotažo (70 proc. rayon'o), tai tempiasi. Man tiko tiek su 84 cm krūtine / 94 cm klubais, tiek, dabar pasimatavus - su 88 cm krūtine / 98 cm klubais.
Mokėjau 70$, parduodu tik už 30€...
Atsakyti
iš parduodamų liko tik šie kolkas-laukiam naujos partijos tongue.gif

ką domina šie marškiniai-rašykit-paderinsim kainą, jie ištikro nerealūs-šilkas su spandeksu wub.gif wub.gif

Šilkas tamprus su elastanu, fantastiška medžiaga, spalva sendintos rožės, dydis 10USA, kaina 45€

http://www.anntaylor...faultColor=4056

ai dar šita palaidinė, kurią aš vieną dieną noriu parduot, o kitą ne tongue.gif ..man didelė, kas norit-medžiaga šaltai krentanti

neapsakomo grožio palaidinė, medžiaga fantastiška, man smarkiai per didelė, pataisyt sudėtinga, kaina 35€, sunkiai pagauta-išpirkta už pilną kainą, dydis large
http://www.anntaylor...faultColor=1448

Kardiganas parduotas

Atsakyti
Gal kas norėtų keistis reikia 12 dydžio, pas mane 10 dydis, naujos.

Atsakyti
Nauja Ann Taylor Crystal Collar Blouse, dydis S
Kaina 30 eur wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrulka: 22 kovo 2017 - 17:49

Nauji, su etikete Ann Taylor marškinukai. Dydis 2. Audinio sudėtis: 75% medvilnė, 22% nailonas, 3% elastanas. Visas ilgis 69, krūtinė 46, pečiai 37, rankovė nuo peties 62. Kaina 15 €.

Naujas, su etikete regular 4 dydžio Ann Taylor tamsiai mėlynos spalvos sijonas su aukso spalvos užtrauktuku. Storas, sunkus, gražiai krentantis ir nesiglamžantis audinys, su pamušalu, po užtrauktuku yra pasiūtas audinys, jis niekur nekimba ir tikrai nesuplėšys kojinių. Audinys iš viskozės su poliesteriu, yra 5% elastano, tiks maždaug 38 dydžiui, klubams iki 100cm. Užtrauktukas pilnai neatsisega, apačioje jis persiūtas, kad einant nesisegiotų, tai prasegt apačioj jį galima tik 5cm. Visas ilgis 59, liemuo 37, klubai 48. Kaina 27 €.

Atsakyti
SIULAU:

Nauja Ann Taylor houndstooth flare sweater dress
Dydis S
Spalvos kaip foto

tikrai labai kokybiska, gerai nesiosis, neparduociau, bet man netinka dydis, o didesne jau butu per ilga unsure.gif

63 eur

Vilnius, siunciu 4u.gif
Atsakyti

Naujos (tik popierinės etiketės nėra) Loft Riviera basketweave pant in Marisa fit. US 4 dydis. Tiks 38-40 EU dydžiui. Spalva sodriai juoda. Audinys iš 99% medvilnės ir 1% spandekso, standus, gražiai krentantis. Kelnės nepilno ilgio. Visas ilgis 90, vidinė siūlė 65, liemuo 41, nuo liemens iki klynuko priekyje 21, klubai 50. Kaina 14 €.

Audinys iš arčiau:

Atsakyti
Parduodu nauja su etikete 2015 metų kolekcijos SRTIPED MIDI SWEATER suknelę, XS dydžio

40,00 eur.

NUORODA

NUORODA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita7676: 23 kovo 2017 - 11:27