Į Vidam anksčiau užduotą klausimą - eina pas mane paskutinė banga su AV-Maskarad, aš tą veislę dauginau tik kartą, lapą laikiau kol supuvo, vaikus nuėmiau kelis kartus, dabar paskutiniai žydinasi. Ir ką - vienas po kito sportai - trečias iš eilės, aišku, kad jie iš tų pakartotinių vaikų išaugusių ant lapo

. O jau gyriau, maniau, kad stabili, nes jinai iš Bristoliuko išvesta. Grynas įrodymas, kad nesąmonė ta teorija su antros lapo produkcijos vaikais - iš pirmų nebuvo nė vieno sporto. Kaip sakoma, negirk dienos be vakaro. Jenikejevo Psichas atseit irgi stabilus. Bet pagyvensim - pamatysim. Nekantrauju būti pirma Lietuvoje, kuri išaugins iš jo sportą. Ir manau, kad man pavyks.
Beje, Klivijos praktiką panagrinėjau per savo prizmę -
902 aš neturiu jokių pretenzijų, man jinai daugiau nei pusę davė teisingų vaikų, Pasadoblis - labai daug sportų - daugiau nei pusę (apie 80 proc.), eina antra banga - vieni sportai, šiemet teisingo nebuvo.
Pliuševyj Zveriok pas mane irgi visi buvo teisingi,
Čiornaja koška - labai sportinė, daugiau nei pusė sportų ir dar ant teisingų labai daug sportinių žiedų, kurie yra išskirtinio bjaurumo.
Vinipuhas, Feerverkas, Flamenko, Hypnose (iš šito teisingo kol kas nebuvo) - žiauriai sportiniai,
Master - gėris šita prasme, kol kas tik vieną sportą išgavau.
Na ir dar labai sužavėta DS Mini - beveik stabilus, turėjau pora tokių augaliukų, kur pirmam žiede vienas fantazy brūkšniukas, bet neišmečiau ir susitvarkė, sportų grynų buvo nedaug ir jie gražūs - ryškiai rūžavi.
Dar labai nebloga 1328 - už Flamenko gražesnė ir stabilesnė, sporto nebuvo, nesupratau, kodėl Jenikejevas jai nedavė vardo.
1324 dabar pastoviai žydi nauji vaikučiai ir vis sportinėm buroko spalvos ir špygos dydžio rožėm

Šita dar ir vardą turi - bet paskaičiau ir pamiršau, kaip ten ją pakrikštijo, vis tiek kol kas mano santykiai su ja susiklostė tik ta linkme, kad kompostą gali puošt ir su numeriu
Ai, dar vieną grožį - komposto puošmeną pamiršau - iš Simarglo niekad nebuvo teisingo

Žiaurus tas gyvenimas