Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Daredi @ 2016 08 25, 10:16)

Šponkiuk, nu bet kokia tu  sporcmenka, krasavica, komsomolka mirksiukas.gif Iš kur tiek jėgų ir energijos? bigsmile.gif

lotuliukas.gif ale visi galvoja, kad aš daug sportuoju, bet žinokit, kad nu tikrai nedaug. kas eina į sporto klubus fizinio krųvio gauna gerokai daugiau :)

Grubiai mano spirto dažniausiai gaunasi 30 minučių į savaitę (vandenlentės)

Retkarčiais su jėgos aitvarais, ten gali per dieną pora h plaukioti, kol pavargsti.

Irklentės labiau ne sportų vadinčiau, o laisvalaikio praleidimo būdu, gerai galvai pravėdinti. Sportas ten gaunasi tik vėjuotą dieną, arba jei nori greit pairkluoti, bet jei užsimanau greit, tada mb pyksta, nes jis nesugeba greit biggrin.gif

Tai realiai aš nesu sportiška, jėgų ir energijos man trūksta, tai bet koks pajudėjimas bent kiek jų suteikia.
Atsakyti
Sponkiuk nesispyriok, sportiska tu, nelengvas dalykas isiilaikyti ant vandens, kai visokie vejai pucia ax.gif

Suzinojau diagznose, nes gydytoja ka tik skambino, kklause kaip mums sekasi. Pasakiau, kad maitinu dar per prievarta. Liepe suduoti kitokiu vaistu, apetitui kelti. Skambins ryt vel

Chroniskas cholangitas. Pasiskaiciau, turbut pradedu nerimauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 rugpjūčio 2016 - 10:05
Ačiū merginos už priėmimą.
Kaip sunku laukti, atrodo amžinybę truks tie trys mėnesiai.
Pas mus taip pat gyvena jorkas, jis dar nežino apie naują draugą bigsmile.gif kaži kaip jam bus..
O man va kaip gavosi... aš kačių nemėgstu visai, ir netgi jų bijau... ir visada sakiau, kad mano namuose jų niekada nebus... gavosi kaip.. netik kad bus, bet dar ir milžinas katinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 25, 11:27)
Vėtriukai, kada tau baigiasi atostogai?

Pirmadieni verysad.gif

Dabar esu Kaune. Atpratau vairuot. Esu slapia nuo emociju. O dar reiks vairuot blink.gif Apgyvendinsiu dukra, papietausiu ir namooooo
Atsakyti
Na nežinau bet Šponkiuką tai mūsų temos sportininke galėčiau vadint bigsmile.gif O čia pareiškė kad nesportiška jinai cool.gif

Pasigūglinau kas tas cholangitas, aišku radau tik žmonėms, ir kad gydoma antibiotikais
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 25, 10:53)
Chroniskas cholangitas

Kas tas yr? unsure.gif

QUOTE(ahabimeni @ 2016 08 25, 10:54)
ir visada sakiau, kad mano namuose jų niekada nebus... gavosi kaip.. netik kad bus, bet dar ir milžinas katinas doh.gif

Cha cha, tu planuoji, o dievas juokiasi mirksiukas.gif
Tai kieno ta idėja?

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 08 25, 10:55)

Dabar esu Kaune. Atpratau vairuot. Esu slapia  nuo emociju. O dar reiks vairuot blink.gif Apgyvendinsiu dukra, papietausiu ir namooooo

O ji dabar kitur gyvens? Kaip jai pirmam kurse sekėsi?
Atsakyti
Ahabimeni - nus kol sulauksim ryžiko, rodyk mums jorką biggrin.gif o šiaip tai susdraugaus, niekur dėsis. Kiek jorkui metų? Jeigu jaunas tai susidraugaus be problemų, abiems norėsis žaidimų. O kaip nusprendei katiną į namus įsileisti jeigu nesi katinų gerbėja biggrin.gif
Einu pagoogli ti Kiaros diagnozę
Atsakyti
user posted image
Bomžiukas, ir toks būna beveik kiekvieną rytą doh.gif
Dar vienas ryžikas wub.gif Sveiki prisijugę prie mūsų. thumbup.gif ahabimeni, o kodėl tu bijai katinų?Gal skamba kvailai, bet aš nesuprantu tokio baimės objekto. Dėl šuniuko nebijok, susidraugaus greitai, juk norėsis su kuo pažaisti.Abu bus panašaus dydžio ir proto, tik žiūrėk, kad stogo nenukeltų.
Busy,o šita liga valdoma? Labai baisiai skamba pavadinimas.
Atsakyti
Ir aš pagooglinau. Manau, antibiotikai pamačys.

Vėtriau, kitą savaitę tadum paskambėč. 4u.gif

Jei jau Šponkius ne sportiška, tai kas tada yra sportiška hmm.gif

O man Šiauliuose baisu vairuot. Tiksliau, ne tai, kad baisu, bet nemalonu - nesuprantu, kam važiuojant 10 metrų atkarpą reikia viršyt greit, kodėl negalima praleisti ko nors, kodėl persirikiuojama ir sukama į kairę nežiūrint į veidrodėlį... Vilniuje eismas irgi ne žemuogės, bet gal man paprasčiau, nes aš prie tokio būtent pratus, tiksliau, prie būtent tokios chamstvos, o ne kitokios hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 rugpjūčio 2016 - 10:16
Tai kepenu ir tulzies lataku uzdegimas. Is pradziu vyksta tulzies latakuose uzdegimas kokis tai, kuris veliau pereina i kepenis. Kazkaip taip. Jetau, butina kad pradetu esti pati...

Va cia labai aiskiai viskas apie kaciu cholangiohepatita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 rugpjūčio 2016 - 10:16
O tai nuo uždegimo ji vaistų gauna? ar tik apetitą skatinančius?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 25, 10:53)
*Sponkiuk nesispyriok, sportiska tu, nelengvas dalykas isiilaikyti ant vandens, kai visokie vejai pucia  ax.gif

**Suzinojau diagznose, nes gydytoja ka tik skambino, kklause kaip mums sekasi. Pasakiau, kad maitinu dar per prievarta. Liepe suduoti kitokiu vaistu, apetitui kelti. Skambins ryt vel

Chroniskas cholangitas. Pasiskaiciau, turbut pradedu nerimauti

* nu nežinau, čia kaip išmokus su dviračiu nuo kalno važiuoti :D

** randu tik apie žmones, bet susiskaitė nelabai kaip verysad.gif
Atsakyti