Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(bruknė* @ 2016 08 25, 15:19)
Labas merginos smile.gif
Orai tai pasaka, tik gaila darbe sėdėti reikia verysad.gif .
Kaip man įkelti nuotrauką telefone iš part.lt? Ten ją patalpinau, o kaip ta nuorodą čia patalpinti?

kopijuot nuorodą forumui ir klijuot čia (tiesiai, be IMG)
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 25, 15:29)
kopijuot nuorodą forumui ir klijuot čia (tiesiai, be IMG)

O ką spaust kad ją nukopijuotų blush2.gif
Papildyta:
Jūs tik nesijuokit.... Aš tik šiandie atrdau, kad telefone galima dugiau nei vieną langą atsidaryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 08 25, 15:34)
O ką spaust kad ją nukopijuotų  blush2.gif

telefone palaikai nuspaudus tą nuorodą, ji pasižymi (visa ar dalis, jei dalis,šoninius žymekliukus reikia nutempti taip, kad visa pasižymėtų), atsiranda langiukas su "kopijuoiti, iškirpti", pasirinkti kopijuoti, tada eit į forumo rašymo langą, palaikyt nuspaudus kol atsiras įrašas "įklijuoti", jį paspausti ir voila, skelbti žinutę su nuotrauka
Tikiuosi, aiškiai, ir tikiuosi, kad to klausei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 rugpjūčio 2016 - 14:39
Kokia jau visa didelė Špygala thumbup.gif Išdykėlė, ane? Kaip ten jai sekasi?

Atsakyti
Aha, Špygutė išaugus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 25, 11:37)
Antibiotikai suspensijos pavidale, bandysiu praskiesti vandeniu. Jei nepavyks vistiek,

Tu tik nepyk, kad su savo patarimais...niu bet labai norisi, kad Kiara kuo greičiau atsigautų. O gal gautųsi kaip įmanoma giliai švirkšta į gerklę sukišti, kad į burną nepapultų....nes kitaip vistiek išpūtos....kai kalbėsi paklausk dėl leidžiamų antibu, aš manau nesiūlė, nes jie ten galvoja, kad nesusileisi pati 9čia mano asmeninė niekuom nepagrįsta nuomonė biggrin.gif )

Šponkiuk, o kaip sekasi grybui ir šalia grybo buvusiam naujuose namuose, ar susitvarko, ar viskas gerai?

Mano pilkiukai užgrybavo...va ką reiškia nuo pirmų gyvenimo dienų be mamos...jokio imuniteto...o dar nusividuriavę...."auksiniai" mano mažuliai
Atsakyti
Ačiū dideliausias oro_buckis.gif šito ir klausiau blush2.gif
Atsakyti
gerai sekasi, labai ja džiaugiasi, nes visur kartu, visur iš paskos sekioja. Atėmė jai likimas akytę, bet meilumo nepagailėjo. Reikia jai žmogaus ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 25 rugpjūčio 2016 - 14:54
QUOTE(diinka @ 2016 08 25, 15:41)

Šponkiuk, o kaip sekasi grybui ir šalia grybo buvusiam naujuose namuose, ar susitvarko, ar viskas gerai?

Mano pilkiukai užgrybavo...va ką reiškia nuo pirmų gyvenimo dienų be mamos...jokio imuniteto...o dar nusividuriavę...."auksiniai" mano mažuliai

Grybukas dar truputi šviečia, savaitei pratestas gydymas. Negrybukas neužsikrėtė (tfiu tfiu tfiu) buvo nesenai pas gydytoją, profilaktiškai vis dar maudo.
Negrybukas palaipiojo užuolaidom, apkramtė sofą, privertė perstatyti namuose gėles biggrin.gif Ir maišelius labai mėgsta :) ypač naktį lotuliukas.gif
O grybukas irgi gyvybingas, duodasi po namus.

gaila pilkiukų, o dar kai pas tave tiek liaudies, blyn kad tik neišplistų (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 25, 16:02)

gaila pilkiukų, o dar kai pas tave tiek liaudies, blyn kad tik neišplistų (tfu tfu tfu)

kaip tik planavau prie chebros paleisti, tfu tfu tfu...D davė proto... kadangi nekontaktavo, tai tik aš galėjau kažką pernešti, viską išeisinau, po to dar išspiritinau, mažus visus išmaudžiau profilaktiškai...... su dičkiais kaip ir nesinenčinau, tai nemanau kad užsikrėstų.... nes čia tai grynai iš niekur išlindo.... viskas manau dėl jų imuninės visiško nebuvimo, juk nuo pirmos dienos be mamos :(
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 25, 14:41)
Tu tik nepyk

Nepykstu as tikrai. Skambinau ir zinoma klausiau apie leidziamus, nieko nesake, liepe sumaisyti su konservu. Taip ir padarysiu. Ir taip zinoma, cia visi dirba tik ta darba, kurio mokinosi. Ir turbut zinoma, galvoja, kad as to nemoku. Taigis ziuresiu vakare, maisysiu konserva ir girdysiu. O as moku net ir kaciu gimdyma priimt ir vaistus suleist ir dar daug ko moku.

Giliau svirksto ikisti neimanoma, nes ji sukioja galva kaip uzsukta, stumia lauk liezuviu svirksta, spardosi kojomis.

Spygute pasirode wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 rugpjūčio 2016 - 15:10
Nu vnž. grišiu namo ir įkelsiu per kompą nuotrauką. Nesigauna man per telefoną.
Atsakyti