laba,
Jubiliatams
QUOTE(Erode @ 2016 08 25, 21:23)
Diinkut, tai jie susirgo grybu?
Ojetau...
taip

jau labai reiktų nukirmininti dabar bijau.....va ką reiškia nuo pirmos dienos be mamos.... jie ir vystymesi atsilieka jau geras 1,5 mėn o maistą (širdeles konserva0 dar čiulpia....,
QUOTE(Azucena @ 2016 08 25, 23:21)
Vsio pirma naktis su kontraktu... anksciau i darba
Sėkmės

o kaip mama laikosi?
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 07:49)
Ką merginos savaitgalį veiksit? toks geras oras, turbūt paskutinis toks vasariškas savaitgalis
aš labai norėčiau išlėkti šiek tiek prie balos...pvz į Šiauliu pas pusbrolį, prir rekyvos gyvena....deja su savo kolektyvų jau be šansų...ai bus dar tų vasarų
QUOTE(busycat @ 2016 08 26, 07:49)
Kiara kaip niekada patenkinta vartėsi pataluose, murkė, raitėsi, bandė mane uždusinti letenomis. Toks apsipatenkinęs miegojimos gavosi. Šį ryt maitinau, tai trečia diena praktikos davė rezultato, biški tirštesni konservai, biški tarpe jų vaistai ir vieni ir kiti. Net nesuputojo
Smagu kad nuotaika pasitaisė princesės, kad vaistai ir maistas papuola.....labai laukiu kada pati pradės valgyti. O tuno nebandei ? buna, kad pramuša kitus kvapelis
QUOTE(Magnuna @ 2016 08 26, 08:22)
Pas mus su naujais maistais būna taip:
Grikis
Kruopa
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 08:31)
Murzės nuomonė apie naują maistą būna trumpa ir aiški:
N e v a l g y s i u
QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 08:56)
Pas mane su maistu paprasta, nes yra konkurencija
Pazs mane dabar su maistu problema, nes fersiukė, kur buvus įsisuka ir 9jau įsitikinau) iškart nusidrąsko... Dabar jau ir sausiukų laisvai nebuna, tik kol "sasiska" uždaryta....beje kai griežtai liko ant jautienos, kiaulienos, jų subproduktų avižinių dribsnių ir jogurto.... naujų žaizdų neatsirado, o išmaudžius gydomu šampunu, išvis gražuolė patapo. gi buvom pas odos doktoršą, ėmė tyrimą- išvada katė "supelijus" (mieliagrybis) bet jis sveikam gyvūnui , esant gerom sąlygom pats išnyksta su laiku...todėl įtaria kad problemos giliau, primygtinai reikalavo pasidaryti testus leukemijai, kačių žIV-ui, koronos iš kraujo ...taupom pinigėlius
QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 09:31)
puiku
QUOTE(Sandra29 @ 2016 08 26, 09:46)
Naktelė ramiai praėjo, mažuliai visi 7 gyvi...Pagrinde visi juoduliukai ir pilkiukai,tik 1 marmurinė margutė...Katė juos baisiai saugo,tad narvą sutvarkyti galiu tik pusėtinai,nes katė mane ir apšnypčia ir puola...
Sėkmės tau dideliausios
Zundyte, smagu kad atostogos puikios, lauksim įspūdžių iliustracijos