Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Vidam, nuomone Kiaros nepasikeite, vis taip pat spardosi ir bando spjaudytis, bet tirstesni konserva ne taip lengva ispsjauti, tai nuryja.

Erendira, smagios naujienos del Zuzytes wub.gif

Sandra, kolkas Kiara pati nevalgo, tai sunku pasakyti apie jos gerejima. Laukiu vaøgymo dienos kaip prasviesejimo. Tau stiprybes su katukais. Prisideti si karta negaliu blush2.gif
Atsakyti
Kątik vėl teko tvarkyti narvą,nes katė pasinaudodama WC,kapstydama sugebėjo tokį bardaką narve padaryti,kad net kapstė visur ir mažiukus kelis išmėtė po narvą... blink.gif doh.gif
Tai srinkau mažulius ir sudėjau jai atgal į dėžutę...
Dar tokios neteko laikyti mamos... blink.gif
Ir vėl maistas išverstas,vanduo išpiltas... doh.gif Košmaras... blink.gif
Kalbėjau su savanore iš KS, tai sutarėm,kad prie šitos katės reiks kuo mažiau lysti į narvo tvarkymą... Užteks pilnai 2 kartų per dieną, nes kitaip,per dieną kelių dienų maistas bus išmrestas von... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 26 rugpjūčio 2016 - 09:39
Labukas,

Sukaktuvininkams 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vieną dieną gavau dovanų rojalio sausiukų (prie gyvūnų parduotuvės), maniau neės... o pasirodo Nikai jie geriau sueina nei skanukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nikuna - aš Kruopai royalio sausiukus meinams ar britams duodu vietoj skanukų smile.gif ir Kruola vis bando mane įtikinti kad būtų visai neblogai ant royalio pereiti biggrin.gif Mauras su Mikute irgi mamą apie ta patį bando įtikinti biggrin.gif beje praėjusį šeštadienį Mika iš kiemo namo parnešė vabzdį maldininką blink.gif tėtis atėmė ir patubdė Mikos grobį rododendrų krūme tai sakė kad visą vakarą ekskursijos ėjo Mikos medžioklės laimikio žiūrėti smile.gif pats laimikis nuo Mikos nenukentėjo ir kitą dieną išėjo savais keliais., o pirmadienį draugė sakė (ji dirba netoli nuo manęs) sakė kad darbe ant palangės bedradarbiai rado irgi maldininką rado smile.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
kažkoks kiaulystės dėsnis, kai aš dirbu tai oras nuostabus, kai nedirbu, tai lyja ir šalta schmoll.gif

Kaip gerai, kas Zuzytei gera naujuose namuose biggrin.gif
Įdomu, kaip Rustės mažylei sekasi (atrodo Berė vardas ax.gif ). Juk ir jai atsirado namai nauji.
Kiarai gal gi sukasi viskas į gerąją pusę, nors ir iš lėto 4u.gif
Grybukams nabagams sveikatos daug 4u.gif
Atsakyti
laba,

Jubiliatams 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Erode @ 2016 08 25, 21:23)
Diinkut, tai jie susirgo grybu?
Ojetau...  verysad.gif

taip verysad.gif jau labai reiktų nukirmininti dabar bijau.....va ką reiškia nuo pirmos dienos be mamos.... jie ir vystymesi atsilieka jau geras 1,5 mėn o maistą (širdeles konserva0 dar čiulpia....,

QUOTE(Azucena @ 2016 08 25, 23:21)

Vsio pirma naktis su kontraktu... anksciau i darba

Sėkmės 4u.gif o kaip mama laikosi?

QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 07:49)

Ką merginos savaitgalį veiksit? toks geras oras, turbūt paskutinis toks vasariškas savaitgalis bigsmile.gif

aš labai norėčiau išlėkti šiek tiek prie balos...pvz į Šiauliu pas pusbrolį, prir rekyvos gyvena....deja su savo kolektyvų jau be šansų...ai bus dar tų vasarų biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2016 08 26, 07:49)
Kiara kaip niekada patenkinta vartėsi pataluose, murkė, raitėsi, bandė mane uždusinti letenomis. Toks apsipatenkinęs miegojimos gavosi. Šį ryt maitinau, tai trečia diena praktikos davė rezultato, biški tirštesni konservai, biški tarpe jų vaistai ir vieni ir kiti. Net nesuputojo 

Smagu kad nuotaika pasitaisė princesės, kad vaistai ir maistas papuola.....labai laukiu kada pati pradės valgyti. O tuno nebandei ? buna, kad pramuša kitus kvapelis 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 08 26, 08:22)
Pas mus su naujais maistais būna taip:
Grikis

Kruopa

wub.gif wub.gif biggrin.gif

QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 08:31)
Murzės nuomonė apie naują maistą būna trumpa ir aiški:
N e v a l g y s i u biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 08:56)

Pas mane su maistu paprasta, nes yra konkurencija

Pazs mane dabar su maistu problema, nes fersiukė, kur buvus įsisuka ir 9jau įsitikinau) iškart nusidrąsko... Dabar jau ir sausiukų laisvai nebuna, tik kol "sasiska" uždaryta....beje kai griežtai liko ant jautienos, kiaulienos, jų subproduktų avižinių dribsnių ir jogurto.... naujų žaizdų neatsirado, o išmaudžius gydomu šampunu, išvis gražuolė patapo. gi buvom pas odos doktoršą, ėmė tyrimą- išvada katė "supelijus" (mieliagrybis) bet jis sveikam gyvūnui , esant gerom sąlygom pats išnyksta su laiku...todėl įtaria kad problemos giliau, primygtinai reikalavo pasidaryti testus leukemijai, kačių žIV-ui, koronos iš kraujo ...taupom pinigėlius biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 09:31)
Zuzė jaučiasi gerai, r

puiku

QUOTE(Sandra29 @ 2016 08 26, 09:46)
Naktelė ramiai praėjo, mažuliai visi 7 gyvi...Pagrinde visi juoduliukai ir pilkiukai,tik 1 marmurinė margutė...Katė juos baisiai saugo,tad narvą sutvarkyti galiu tik pusėtinai,nes katė mane ir apšnypčia ir puola...

Sėkmės tau dideliausios 4u.gif

Zundyte, smagu kad atostogos puikios, lauksim įspūdžių iliustracijos
Atsakyti
Diinka, Runcius irgi, vos įsisuka į svetimą maistą - nusidrasko, akys užraudonuoja doh.gif
(nenori pastiprint Fersės lašiukais? bendrai organizmo būklei?)

Bet Trovet gal koks sotesnis jam kad nebeieško kuris laikas... rolleyes.gif

Kaip rainiukai kūlverstukai laikosi?

Oi, šiandien Pelėda įkrito į klozetą doh.gif Visad uždengiam, jei kas ten sukiojasi, o šįryt, matyt, kažkuris buvom nepakankamai atsibudęs unsure.gif Nieko, nusausinau dupcę, bus jai pamoka biggrin.gif
Atsakyti
Kam uogyciu? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Vargsiuke Paleda, galetum dazniau ja parodyt wub.gif

Diinka, siandien nupirksiu. As neisivaizduoju, kaip Kiara reiks atprausti. Ji vis trenkia konservais. Sianakt negalejua uzmigti nuo stipraus konservu kvapo. Visas kaklas, vietom isskustas juo smirda huh.gif

Uogas imu 4u.gif
Atsakyti
Man tai, prašom, tą didelį uoginą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 26, 11:45)

taip verysad.gif  jau labai reiktų nukirmininti dabar bijau.....va ką reiškia nuo pirmos dienos be mamos.... jie ir vystymesi atsilieka jau geras 1,5 mėn o maistą (širdeles konserva0 dar čiulpia....,

Diinkuti, viskas bus gerai, pamatysi. Juk ne is tokiu baisumu issikapstydavai. As kaip prisimenu kaip atkelei Persu katyte...Protu nesuvokiama rolleyes.gif

Erendira, kaip gerai, kad katyte individualiste rado namucius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 12:05)
Man tai, prašom, tą didelį uoginą biggrin.gif

biggrin.gif tongue.gif Sita didziausia uoga - tik MANO tongue.gif bigsmile.gif

Labai jaudinuosi del Kiaros. Skaitau kas ryt, kaip praejo naktele. Taigi didziausi linkejimai Princesyte, buckis i nosiuka. Kad tik ji pradetu greiciau esti unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi labiausiai noriu tos didelės pūkuotos uogos wub.gif
Atsakyti