Turkiškas tinginys bei sirupe virti moliūgų gabalėliai.
QUOTE(kami_ @ 2016 10 03, 12:40)
Turkiškas tinginys bei sirupe virti moliūgų gabalėliai.
Jau kaip man skanus turkiski skanumynai

Citrininiai keksiukai.
Tik vyrui nelabai patiko, tai daugiau tokių gal nebedarysiu arba darysiu tik sau.


QUOTE(AJIRA @ 2016 10 03, 17:10)
Labai


Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
QUOTE(kami_ @ 2016 10 04, 10:46)
Labai
Skonis labai panašus į tradicinio tinginio
Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"


Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
mano smaližiams labai tiks


QUOTE(kami_ @ 2016 10 04, 10:46)
Labai
Skonis labai panašus į tradicinio tinginio
Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
Bože kaip skanu turėtų būti! 

Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
O ypač kai aš mėgstu kepiniuose graikinius riešutus

Ir vėl išsisaugojau tavo receptą

Obuolių pyragas ir cinamoninės bandelės.

Pyragas "Negriukas", AJIRA išbrokuotas obuolių pyragas (
) (valgė būrys ir pakartojo (kas spėjo)
) , trupininis obuolių pyragas.


QUOTE(pašnekutė @ 2016 10 06, 19:45)
Pyragas "Negriukas", AJIRA išbrokuotas obuolių pyragas (
) (valgė būrys ir pakartojo (kas spėjo)
) , trupininis obuolių pyragas.


skonio reikalas

taip pat kepsiu obuoliu trupinini pyraga

Šokoladinis pyragas
QUOTE(AJIRA @ 2016 10 07, 11:21)


Šiandien obuolių pyragas