Labai velai tas gaisras bus, idomu butu paziuret, bet kur jau ten, rytoj mokykla

Sveikos
Skanaus kavagerio
kada jus geriates ryt ar antradieni
Limcamca, kaip peliukas gyvena? Katinai nepatvarke dar
Skanaus kavagerio

Limcamca, kaip peliukas gyvena? Katinai nepatvarke dar

Sveikos, londoniukes! Grizau is Lietuvos-pa-ga-liau! Kelione autobusiuku truko 38 val. (Iskaiciavus 4 laukimo prie kelto valandas). Siaubas. O su autobusiuku teko grizti, nes Mb per klaida vietoj 7dienio nupirko bilietus 6dieniui, o mes tai pastebejome, zinoma, tik 7dieni pakeliui i oro uosta...
QUOTE(Ceroc @ 2016 09 04, 22:14)
Sveikos, londoniukes! Grizau is Lietuvos-pa-ga-liau! Kelione autobusiuku truko 38 val. (Iskaiciavus 4 laukimo prie kelto valandas). Siaubas. O su autobusiuku teko grizti, nes Mb per klaida vietoj 7dienio nupirko bilietus 6dieniui, o mes tai pastebejome, zinoma, tik 7dieni pakeliui i oro uosta...
Labas rytas. Tai kada tas kava geris siandien ar ryt? Baisu su tom kelionem istikruju, vistiek svarbu kad laimingai...
QUOTE(simkab @ 2016 09 05, 09:09)
Labas rytas. Tai kada tas kava geris siandien ar ryt? Baisu su tom kelionem istikruju, vistiek svarbu kad laimingai...
Labas rytas. Rytoj 10 ryte Costo kur prie Tkmaxx'o.
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 09 05, 01:14)
Vaje, nepavydetina situacija ir visa kelione

Pas mane ryt klientas nusprende atvaziuot. Visa diena busiu uzimta. Tai as sudalyvausiu sekanciam arba gal treciadieni, a 😕 geda klaust 😢
Kokia cia geda, galim gi ir nukelt kitam kartui, va ir Netta galetu ketvirtadieni arba penktadieni, nebent kazkas staiga pasikeistu.
Man abi dienos tinka.
Vakar kai gavom emaila net susinervavau.
Vakar kai gavom emaila net susinervavau.
sveikos
Patranka pritrenkianti
mums ryt pirma diena i mokykla
o man depresija, kazi ar as cia viena tokia skysta
bet va panos laukia nesuklaukia
ir vis mane guodzia kad neliudek mama mes gyyyysim
ai dar batai man patiko, bet jiems reikia ziauriai graziu ilgu koju

Patranka pritrenkianti

mums ryt pirma diena i mokykla

ai dar batai man patiko, bet jiems reikia ziauriai graziu ilgu koju

Davai geriam kavą TREČIADIENĮ. Ketvirtadienį Lotuliukas negali. Ar tinka?
Skaičiau vakar, kad lietuvių autobusiukas apsivertė Vokietijoje. 13 sužeistų. Baisu, kai pagalvoji, kiti dar ir vaikus tomis mikruškėmis siunčia.
Skaičiau vakar, kad lietuvių autobusiukas apsivertė Vokietijoje. 13 sužeistų. Baisu, kai pagalvoji, kiti dar ir vaikus tomis mikruškėmis siunčia.

Treciadieni tai treciadieni
mes Simkab visai supainiosim keisdamos diena.
Baisi ta avarija mikriuko, net kai mes patys su masina vaziuojam, man baisiausia atkarpa yra per Vokietija, jie ten taip greit laksto ir manevruot megsta staigiai
Isella, mergytes i pirma klase iszygiuoja ar i paruosiama? Isivaizduoju kaip tau neramu

Baisi ta avarija mikriuko, net kai mes patys su masina vaziuojam, man baisiausia atkarpa yra per Vokietija, jie ten taip greit laksto ir manevruot megsta staigiai

Isella, mergytes i pirma klase iszygiuoja ar i paruosiama? Isivaizduoju kaip tau neramu

Mes kazkada seniau kalbejom apie erkes, ar ju isvis yra UK. Tai va, vakar per telika rode kad ju cia yra nemazai miskuose, balta audekla per zole pertempe ir iskart prisisege grazuoliu, taip pat sake kad per metus diagnozuojama apie 3000 Laimo ligos atveju, taip kad neatsipalaiduokit, erkiu cia yra.