Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Neturiu jokio supratimo kas ten galetu buti, man rodos pas mane ta funkcija savaime buvo visada prie kameros, as tik nezinojau.
Atsakyti
As paziurejau appstore,pilna yra visokiu selfiu programu.Atsisiunciau kazkokia,tai dar labiau pabaisino,nei pagrazino lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai galvojau kad as siaip grazi, bet Lotuliukas isaiskino kad nifiga, cia tel funkcija mane tokia padaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

Vakar ryte, mano dičkio mokyklos mokinį su peiliu padūrė Barkingside. Juodukai. Mokinys gyvas, bet nu, nesmagu, nu unsure.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 08, 10:07)
lotuliukas.gif

Vakar ryte, mano dičkio mokyklos mokinį su peiliu padūrė Barkingside. Juodukai. Mokinys gyvas, bet nu, nesmagu, nu  unsure.gif

Laba  4u.gif

blink.gif O tas suzeistasis koks rytu europietis?
Atsakyti
Ne. Abu juodi.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 08, 15:06)
Ne. Abu juodi.

Ai,tai kokia gauja tarpusavy persipjove...Nesmagu aisku,bet...nu laukiniai jie...
Atsakyti
Ai,kada cia TKMaxxe buvau,tai matavaus ilgus batus virs keliu...Nu MB tai is vis svaigo,kaip jam grazu lotuliukas.gif O man ir but buve grazu,jei jie butu aptempti kaip kojine,o dabar mano kojyte makalavosi juose,kazkaip smuko,nepatogiai buvo...

FB ismete grupono nuolaida,neatsilaikiau pries auskarus biggrin.gif
https://www.groupon....klama*-earrings
Atsakyti
Sveikos

Giega, kokius auskarus pirkai bigsmile.gif nerodo man schmoll.gif

O matet kas Cigagoj daros? Vakar per BBC zinias rode kas gatvese gatvese darosi. Kiekviena diena saudosi, ir vien juodziai.
Atsakyti
Vyro brolis nieko nesakė g.gif

Čia visų ilgų batų tokia kaip ir bėda gaunasi. Kad gražiausiai jie atrodo, kai koja yra aptempta. O, kai šonai tabaluoja, labai negražu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal nieko nauja kad Amerikoj gaujos gatvese pasisaudo, ginklus isigyt paprasta. Nors nemaciau kas ten buvo siom dienom, paraolimpines ziurim rolleyes.gif
Giega grazus deimantai thumb_yello.gif

Gal zinot ar veikia tie aparaciukai nuo voru kur i rozete kisasi g.gif kiek voru pradejo lyst, man panika
fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 08 rugsėjo 2016 - 22:01
Ai va rodo dabar auskarus. Nu grazus

Oi, vorai. Nieko taip nebijau kaip voru.

Lotuliuk, kaip laikais? Kur prazuvus bigsmile.gif
Atsakyti