Neturiu jokio supratimo kas ten galetu buti, man rodos pas mane ta funkcija savaime buvo visada prie kameros, as tik nezinojau.
As paziurejau appstore,pilna yra visokiu selfiu programu.Atsisiunciau kazkokia,tai dar labiau pabaisino,nei pagrazino

As tai galvojau kad as siaip grazi, bet Lotuliukas isaiskino kad nifiga, cia tel funkcija mane tokia padaro

Vakar ryte, mano dičkio mokyklos mokinį su peiliu padūrė Barkingside. Juodukai. Mokinys gyvas, bet nu, nesmagu, nu

Laba

QUOTE(Limcamca @ 2016 09 08, 10:07)

Vakar ryte, mano dičkio mokyklos mokinį su peiliu padūrė Barkingside. Juodukai. Mokinys gyvas, bet nu, nesmagu, nu

Laba

Ne. Abu juodi.
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 08, 15:06)
Ne. Abu juodi.
Ai,tai kokia gauja tarpusavy persipjove...Nesmagu aisku,bet...nu laukiniai jie...
Ai,kada cia TKMaxxe buvau,tai matavaus ilgus batus virs keliu...Nu MB tai is vis svaigo,kaip jam grazu
O man ir but buve grazu,jei jie butu aptempti kaip kojine,o dabar mano kojyte makalavosi juose,kazkaip smuko,nepatogiai buvo...
FB ismete grupono nuolaida,neatsilaikiau pries auskarus
https://www.groupon....klama*-earrings

FB ismete grupono nuolaida,neatsilaikiau pries auskarus

https://www.groupon....klama*-earrings
Sveikos
Giega, kokius auskarus pirkai
nerodo man
O matet kas Cigagoj daros? Vakar per BBC zinias rode kas gatvese gatvese darosi. Kiekviena diena saudosi, ir vien juodziai.
Giega, kokius auskarus pirkai

O matet kas Cigagoj daros? Vakar per BBC zinias rode kas gatvese gatvese darosi. Kiekviena diena saudosi, ir vien juodziai.
Vyro brolis nieko nesakė
Čia visų ilgų batų tokia kaip ir bėda gaunasi. Kad gražiausiai jie atrodo, kai koja yra aptempta. O, kai šonai tabaluoja, labai negražu

Čia visų ilgų batų tokia kaip ir bėda gaunasi. Kad gražiausiai jie atrodo, kai koja yra aptempta. O, kai šonai tabaluoja, labai negražu

Gal nieko nauja kad Amerikoj gaujos gatvese pasisaudo, ginklus isigyt paprasta. Nors nemaciau kas ten buvo siom dienom, paraolimpines ziurim
Giega grazus deimantai
Gal zinot ar veikia tie aparaciukai nuo voru kur i rozete kisasi
kiek voru pradejo lyst, man panika

Giega grazus deimantai

Gal zinot ar veikia tie aparaciukai nuo voru kur i rozete kisasi

Ai va rodo dabar auskarus. Nu grazus
Oi, vorai. Nieko taip nebijau kaip voru.
Lotuliuk, kaip laikais? Kur prazuvus
Oi, vorai. Nieko taip nebijau kaip voru.
Lotuliuk, kaip laikais? Kur prazuvus