Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pigu.lt- € 3 nuolaidos kodas suvedus- SAVAITGALIS.
Nuolaidos kodas galioja iki rugsėjo 4 d. vidurnakčio!
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 09 02, 12:13)
Aciu!!!
Ziuriu com puslapyje raso, kad prekiauja originaluskvepalai.lt-tai turetu but tas pats  blush2.gif
Tik mano kvepalu  neturi :(

aha, pati tik dabar pamaciau bigsmile.gif

payiurekite dar www.kvepalusala.lt ir www.kvepalupasaulis.lt
Atsakyti
Merginos, gal galit rekomenduoti naturalu purskiama kondicionieriu nuo plauku velimosi trimetei? balzama kazkaip nepatogu naudot, o plaukuciai ilgoki, tai po miego sukuojant susivelia ir skauda kai sukuoju....
Atsakyti
Gal kas turite koki koda MYTOYS? prisijungciau su uzsakymu, Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 09 02, 12:07)
Tikrai geros homeopatiniu vaistu kainos. Tik dbr siuntimas is iherb mokamas, ar normaliai ateina siuntinukai, jei pasirenki pigesni siuntima uz 4,97 USD? Ir kaip dabar, ar bendra suma su siuntimu neturi virsyti 22Eur, kad nemoket PVM ir muito?

Ateina normaliai, dabar berods bus su tracking numeriu, suma be siuntimo neturi viršyti 22 Eu (Žr. eilutę SUBTOTAL kad neviršytų 22 eu), todėl geriau iš karto nustatyti atsiskaitymo valiutą eurais, kad dėl dolerio kurso svyravimo nebūtų problemų.
Pirmam apsipirkimui gal tiks nuolaidos kodas KIZ904
Atsakyti
Merginos klausimas del nakiki - siuntineja jie siuntas dalimis ir daznai atsaukia prekes. Buna gaunasi, kad gauni preke pvz. uz 7 eur, kitu neatsiuncia ir tada to daikto visai neapsimoka pirkti, nes uz ji viena prisideda siuntimas 5,9 eur ir tikrai tada tos prekes nepirktum. Ar yra kokios galimybes tokiu atveju, pvz. atgauti pinigus uz siuntima ar kt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 02 rugsėjo 2016 - 13:01
QUOTE(Lyn @ 2016 09 02, 14:00)
Merginos klausimas del nakiki - siuntineja jie siuntas dalimis ir daznai atsaukia prekes. Buna gaunasi, kad gauni preke pvz. uz 7 eur, kitu neatsiuncia ir tada to daikto visai neapsimoka pirkti, nes uz ji viena  prisideda siuntimas 5,9 eur ir tikrai tada tos prekes nepirktum. Ar yra kokios galimybes  tokiu atveju, pvz. atgauti pinigus uz siuntima ar kt?

man irgi atsiunte uz 20 euru uz 65 atsauke nors sumoketa blink.gif
Atsakyti
dar trūksta besijungiančių prie https://my-apozone.de kad būtų nemokamas siuntimas į LT,Kaunas
Atsakyti
Merginos pirkau pirma kart per ESWD kaip man sulaikyti siuntini vokietijoj kol kiti ateis ?

Busiu dekinga uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2016 09 02, 14:35)
Merginos pirkau pirma kart per ESWD kaip man sulaikyti siuntini vokietijoj kol kiti ateis ?

Busiu dekinga uz  atsakyma
nereikia jo sulaikyt, jie kaupiami LT.
Atsakyti
Dar renku amazon.de, siusiu per PA.
pirksu siandien nakti agne.zag@gmail.com Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 02 rugsėjo 2016 - 14:10
Gavau is ventes Etam liemeneles, truksta apimties man.. Jei ka sudomintu, brukstelkit az, atsiust nuotraukas galesiu ir susitarsim. Turiu 6 vnt skirtingu modeliu, dydis visu 85c
Atsakyti