man jie labai nepatiko bet tokie rudeniui gal..rankovės labai plonos..tiek,kad flysas eina kelnėse ir striukės nugaroj
Bet as gavus pardaviau,nes kazkaip neprilipo man nebent ale vien vietoj lietaus kazkokiu rubu
Sveiki, labai prasau padekite, jei kas jau susidurete. Uzsakius prekes is sportsdirect, gavau vienus batukus brokuotus, kokia yra grazinimo tvarka? Suprantu, kad reikia uzpildyti grazinimo forma ir siusti batus kartu su ja nurodytu adresu. Gal kas susidurete, kiek tai kainuoja? Ar siuntimo atgal islaidos yra is mano saskaitos? Ar nekyla problemu grazinant prekes? ar nera kokiu laiko apribojimu per kiek laiko reikia grazinti. O gal is patirties padaret isvada, kad grazinimas neapsimoka (jei batai kainamo 10euru). Aciu labai uz bet kokia informacija.
sveikutes gal zinot, kodel Nakiki neduoda tasku uz prekes? Prie kiekvienos prekes parasyta, kiek bus uz nupirkta preke tasku. Pirma karta kai pirkau pavasari, is tiesu ir gavau taskus uz pirkini, kurie pasivercia pinigais. O dabar kiek pirkau, tai tu tasku neatsiranda mano saskaitoje.