QUOTE(AisteSa @ 2016 09 17, 18:21)
Nezinau ar kas taip daro bet gavay gera patarima - po gimdymo, kai eini i tuoleta, pasiimti buteli vandens ir pilti kai darai reikalus, sake labai gerai nuima skausma. Dar taip pat isskaiciau apie "witch hazel" tik nezinau kaip lietuviskai vadinasi - juo suvilgyti paketa reiketu - isivaizduoju kad jis koks saldantis turetu buti
Oi, pamenu kai ejau po visko i wc... Tiesa sakant man ziauriai skaudejo, tai nuejau i wc ir pasislapinau i pampersa kuri devejau.... Aisku is karto ji pasikeiciau. Gal skamba ziauriai.. Bet tada sedimosi ne neisivaizdavau ant wc...
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 18:22)
Sveikos pliurpales

Nu nezinau, bet tas nestumas man kazkokiu supergaliu suteikia (tfu tfu tfu)

perejom parka, nuejom iki juros, parejom atgal, tada per parduotuves prasitysem, zadejom pirkt komoda, bet kokybe is Jysk ne kazka, sakem kitur bandysim nuziuret. Agnyte is kur pirkot jei ne paslaptis?
Dar tada maisto parduotuves prasiejom, galiausiai sedim namuose..norejau kept keksa, bet miltus pamirsom
Tokie mano nuotykiai

Tas siulas man gal labiau kaip placebas suveike, pries 8 metus nu ziauriai nesiseke viskas ka imdavaus, mokslai tragedija, nemiga 3 men, skrandzio ligos, pastovus pykinimas ir t.t. kazkoks toks juodas tarpas buvo uzejes..nznau ar nuo siulo ar nuo pasamones pagerejo ;)
Tiesa sakant is jysko ir pirko maniskis. As per ineta issirinkau, jis nuvaziavo. Sake kokybe sudina, tada apleke visur kitur, bet kainos kur ir kokybe ir pati komoda patiktu buvo didele, prasidejo nuo 400 e. Tai pasakiau kad gristu i jyska ir nupirktu, kadangi vaikams nieko ten toookio ypatingo nereikia. Laikinai bus ok

. Ten akcijos kaip tik buvo..