Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(bonduke @ 2016 09 17, 16:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Butterfly, kadangi vakar nusprendziau, kadd tikrai truksta man sliauztu, tai jau ir nupirkau lotuliukas.gif

Musu kaime nera parduotuviu leliams smile.gif laukiu pirmadienio, kai busiu vilniuj - dapirksiu smile.gif

QUOTE(Tasira @ 2016 09 17, 17:37)
Luzom su maze 3 valandom pietu miegelio bigsmile.gif Nu ir nebera visos dienos lotuliukas.gif Varysiu dar i Ikea, reikia spimtos ieskot pagaliau tongue.gif
Ar tikrai Tau jo reikia g.gif  cool.gif ?

Nezinau ar reikia, bet faktas, kad turbut negausiu ir pamirsiu.. smile.gif
Mes 2,5 val pramiegojom, dabar reik issibudint kazkaip..
Atsakyti
Vyras sumontavo komoda, tai laiminga iki debesu tongue.gif thumbup.gif
Reikes sukaupti jegas ir ryt krautis tases i ligonine bei sudeti i komoda leliaus daiktelius.

Atsakyti
Nezinau ar kas taip daro bet gavay gera patarima - po gimdymo, kai eini i tuoleta, pasiimti buteli vandens ir pilti kai darai reikalus, sake labai gerai nuima skausma. Dar taip pat isskaiciau apie "witch hazel" tik nezinau kaip lietuviskai vadinasi - juo suvilgyti paketa reiketu - isivaizduoju kad jis koks saldantis turetu buti g.gif
Atsakyti
Sveikos pliurpales biggrin.gif
Nu nezinau, bet tas nestumas man kazkokiu supergaliu suteikia (tfu tfu tfu) biggrin.gif perejom parka, nuejom iki juros, parejom atgal, tada per parduotuves prasitysem, zadejom pirkt komoda, bet kokybe is Jysk ne kazka, sakem kitur bandysim nuziuret. Agnyte is kur pirkot jei ne paslaptis?
Dar tada maisto parduotuves prasiejom, galiausiai sedim namuose..norejau kept keksa, bet miltus pamirsom g.gif
Tokie mano nuotykiai biggrin.gif
Tas siulas man gal labiau kaip placebas suveike, pries 8 metus nu ziauriai nesiseke viskas ka imdavaus, mokslai tragedija, nemiga 3 men, skrandzio ligos, pastovus pykinimas ir t.t. kazkoks toks juodas tarpas buvo uzejes..nznau ar nuo siulo ar nuo pasamones pagerejo ;)
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 17, 18:21)
Nezinau ar kas taip daro bet gavay gera patarima - po gimdymo, kai eini i tuoleta, pasiimti buteli vandens ir pilti kai darai reikalus, sake labai gerai nuima skausma. Dar taip pat isskaiciau apie "witch hazel"  tik nezinau kaip lietuviskai vadinasi - juo suvilgyti paketa reiketu - isivaizduoju kad jis koks saldantis turetu buti  g.gif

Oi, pamenu kai ejau po visko i wc... Tiesa sakant man ziauriai skaudejo, tai nuejau i wc ir pasislapinau i pampersa kuri devejau.... Aisku is karto ji pasikeiciau. Gal skamba ziauriai.. Bet tada sedimosi ne neisivaizdavau ant wc...
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 18:22)
Sveikos pliurpales biggrin.gif
Nu nezinau, bet tas nestumas man kazkokiu supergaliu suteikia (tfu tfu tfu) biggrin.gif perejom parka, nuejom iki juros, parejom atgal, tada per parduotuves prasitysem, zadejom pirkt komoda, bet kokybe is Jysk ne kazka, sakem kitur bandysim nuziuret. Agnyte is kur pirkot jei ne paslaptis?
Dar tada maisto parduotuves prasiejom, galiausiai sedim namuose..norejau kept keksa, bet miltus pamirsom  g.gif
Tokie mano nuotykiai biggrin.gif
Tas siulas man gal labiau kaip placebas suveike, pries 8 metus nu ziauriai nesiseke viskas ka imdavaus, mokslai tragedija, nemiga 3 men, skrandzio ligos, pastovus pykinimas ir t.t. kazkoks toks juodas tarpas buvo uzejes..nznau ar nuo siulo ar nuo pasamones pagerejo ;)

Tiesa sakant is jysko ir pirko maniskis. As per ineta issirinkau, jis nuvaziavo. Sake kokybe sudina, tada apleke visur kitur, bet kainos kur ir kokybe ir pati komoda patiktu buvo didele, prasidejo nuo 400 e. Tai pasakiau kad gristu i jyska ir nupirktu, kadangi vaikams nieko ten toookio ypatingo nereikia. Laikinai bus ok smile.gif . Ten akcijos kaip tik buvo..
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 17, 15:23)
Oi, pamenu kai ejau po visko i wc... Tiesa sakant man ziauriai skaudejo, tai nuejau i wc ir pasislapinau i pampersa kuri devejau.... Aisku is karto ji pasikeiciau. Gal skamba ziauriai.. Bet tada sedimosi ne neisivaizdavau ant wc...

Isbandyk vandeni piltis si karta, nes sake labai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 17, 18:27)
Isbandyk vandeni piltis si karta, nes sake labai padeda smile.gif

As optimiste, si karta tikiuosi kad ta vieta nenukentes labai biggrin.gif
Atsakyti
Bandysim i Sila nulekt dar kuria diena, gal ten kas bus, jei ne, irgi pasinaudosim Jysko akcijom ;)
Pamirsau parasyt: sveikit kuo greiciau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 18:37)
Bandysim i Sila nulekt dar kuria diena, gal ten kas bus, jei ne, irgi pasinaudosim Jysko akcijom ;)
Pamirsau parasyt: sveikit kuo greiciau! 4u.gif

Maniskis sake gal uzsisakom kad kas padarytu, bet as isrekiau, kad gimdymas ant nosies, o leliaus rubai sudeti ant stalo, sofos... Tai jau nebebuvo kur dingti tik pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 17, 18:46)
Maniskis sake gal uzsisakom kad kas padarytu, bet as isrekiau, kad gimdymas ant nosies, o leliaus rubai sudeti ant stalo, sofos... Tai jau nebebuvo kur dingti tik pirkti smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Pagal uzsakyma brangiai gaunas ir kaip sakei ilgai uztruks... As dar duodu laiko saviskiui biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti