Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 09 03, 08:01)
O man blynų nebėra kam kepti, tai omletas su žaliais žirneliais, jau pilvelyje

Oi, tu jau savo "atkepei". mirksiukas.gif dabar gali pusryčiaut, ko pati nori. biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad aš tik vieną kūdikėlį turėjau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien anksti sukilot 4u.gif

Busy kaip ligoniukė, gal jau savarankiškai papusryčiavo?

Atsakyti
Truputį pusryčiavo, MB iš ryto atdarė konservų dėžutę, tai nulaižė paviršių, greit paduosiu vėl. Po to vaistai. Sėdi dabar ant palangės į uodą žiūri

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 rugsėjo 2016 - 08:16
Mažylė wub.gif Akytės liūdnokos, bet visumoje neblogai atrodo, aišku pakūdus stiprokai. Bet smagu kad aplinka domisi, nelindi kur nors 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai norisi, kad jos apetitas didėtų. Bet ir dabar turbūt vyksta pagerėjimas, jei jau pati rodo norą ėsti

Ką tik suraitė konservų pusę. Lėksiu į miestą dar nupirkti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 rugsėjo 2016 - 08:51
Kiara wub.gif tikrai sukūdus, tik akys ir ausys. bet tikrai atsistatys, kai sveikata pagerės. 4u.gif tai, kad jau truputį konservo sulaižo- puiki pradžia. Reiškia, gydymas veiksmingas, taip ir toliau.
Lyt pradėjo, parke agilitistai sušlaps unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 rugsėjo 2016 - 08:54
Labas rytas smile.gif
Nors toms kur nuo šešių nemiega, turbūt jau diena biggrin.gif . Kiara šaunuolė, Ainu gražuolė biggrin.gif . Kingas su Fogi kaip gražiai guli, o maniškiai ne schmoll.gif . Dar neprarandu vilties... Žolę vieną kart buvau pasėjus į vienkartinį indą, kur tortus pvz deda, tai prisisiojo... doh.gif
Atsakyti
Brukne, maniskiai ta zole ispesioja lauk is grunto, bet ir pakramto truputi. Prisisioti ten, tai jau viršūnė biggrin.gif

Papaparacinau biški

Kiara įsitaisė miegoti bibliotekoje (dabar galiu jau taip vadinti, nes ten tik knygos ir sopkė

user posted image

O štai ir meees, o štai ir meesss.... nelaukėt?

user posted image

O dangau... koks aš gražus

user posted image

Atsakyti
Busy " o dangau " 😻
nuo 7 kuopiu namus.... greit per 3 val sukuopiau, ilendu dusan ... nei vieno ranksluoscio ..... visi skalbiasi .... :D nekenciu kai galvos ant peciu ner :D
Atsakyti
Apus, kaip aš tave suprantu... aš grįžusi vakar iš darbo, puoliau kuopti namus, pervilkinėti patalynę, stumdyti baldus, šukuoti purenti katinus, gi svečias atvažiuoja, turim būti pasitempę, škia... ruošiuosi šiandien Magnunos parsivežti ir tik dingt, gurkt... lyg ir ne šiandien atvyksta, o sekmadienį. Rašau žinutę Magnunai, ir akurat sekmadieni. Būčiau šiandien išvažiavusi į netrumpą kelionę iki oro uosto ir pralaukusi iki rytojaus. Va kur mano galva
Atsakyti
Busycat, nu tikrai dangiškas grožis pas tave prie veidrodžio bigsmile.gif . Nors tarp mūsų berniukų gal koks mėnesio skirtumas, bet taviškis toks aristokratiškas nuotraukose, o maniškis kaip kaimo Ivanuška atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti