Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Weronica @ 2016 09 06, 16:03)
Per Ainu pančiakas jokio manikiūro nesimatys, geriau tegu ūsus susigarbanoja, ar blakstienas pasidažo mirksiukas.gif biggrin.gif

Sakai, gal rytoj eit į balių Ainu be kailinių? Su kokteiline suknele? O gal Murzė tą rusvą kostiumėlį su tamsiom kojinytėm paskolintų? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 rugsėjo 2016 - 16:10
Koks Gralis poetas, su polėkiu katinėlis, ne kitaip biggrin.gif
Geriau ir nepasveikinsi. Kelviui daug skanukų ir meilės wub.gif

Teisingai Lisitėja sako, meinai labai didingai atrodantys katinai. Mūsų temoje jų visai nemažai ir dar daugėja.
Leisk Moliuikui pailsėjo, matyt pavargo laukais lakstydamas mirksiukas.gif

Ahabimeni, kaip žiūriu, labai jau rimtai prekinasi bigsmile.gif

Colomba, na kokie čia atsiprašymai, ačiū drinks_cheers.gif

Snaigės relaksas geras. Ten jai šilta ar šiaip pasislėpti mėgsta?

Aist, iš pirmo žvilgsio, pamaniau, kad ant stalo nėštumo testas hihihi.gif Tik nesupratau tavo ar Ainu g.gif

Veronica, Siera negaudo balionų? Mėta tai gaudo, sprogdina ir mus gasdina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 06, 16:25)
Aist, iš pirmo žvilgsio, pamaniau, kad ant stalo nėštumo testas hihihi.gif Tik nesupratau tavo ar Ainu g.gif

A pasiutai, moterie? unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[/B]Daredi[B], toks tas ir rimtumas. Pamažėle,neskubant,kad pasmutine dieną streso nebūtų man ir piniginei ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 06, 16:13)
Sveikos merginos.

esu pirkimo stadijoje. patarkite meinukų augintojos..
wc šis:
https://www.pet24.lt...-tualetas-namas  Matmenys: 40x40x56 cm.
ar šis?
https://www.pet24.lt...-tualetas-namas    Matmenys: ilgis – 56 cm, plotis – 39 cm, aukštis – 38,5 cm.

viena mergina auginanti meiną sakė pas ją 57/46/46  ( ar ne per didelis?)

visai pasimetusi g.gif  g.gif  blink.gif

Abu duoti tualetai yra maži.
Papildyta:
QUOTE(Baukidė @ 2016 09 06, 16:38)
bigsmile.gif  thumbup.gif

Ahabimeni, taip, Kelvis meinas  4u.gif

Yra dar toks, specialiai milžinams:
http://www.superkate...-meskenams.html

Dabar jau neprisimenu, kodėl jo nepirkom  g.gif  doh.gif
Bet tuo, kurį turim, visi patenkinti namie  biggrin.gif  4u.gif

Šitas jau geras būtų, pirkau panašų senukuose, užsakiau per e parduotuvę.
Atsakyti
Ir teisingai darai, Ahabi. Po truputį susipirksi ir bus ramu. Kiek ten tai katei reikia. Tik draskyklė gera daug kainuoja. O tada likę daiktai jau ne taip baisiai- wc, kraikas, maistelio veisėja iš pradžių turėtų duot, žaisliukai- meškerės, šukos, nagų žirklutės, tašė/boksiukas vežimui automobilyje. 4u.gif
Atsakyti
Sėdžiu darbe ir žvengiu balsu iš nėštumo testo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Norvegiškos merginų atostogos wub.gif

Siera ir Snaigytė wub.gif
Kelvinukui auk didutis, būk gerutis ax.gif biggrin.gif
Gralis tikras gralis wub.gif

Šianakt dariau tvarką spintoj, išmečiau smirdančias bonkutes, o ta nesusipratelė sukišo viską atgal ir dar juos išvadino kvepalais blink.gif blink.gif blink.gif Netiesa..nė vienas valerijonu nekvepėjo, tikrinau cool.gif
Katajoga

user posted image

Kas sakė, kad mokytis sunku!? Gal tik truputėlį kieta cool.gif

user posted image
Atsakyti
O aš kad nupirkau Nikitai boksą, tai kaip narvą lotuliukas.gif Jai kaip tik atsigulus, bet kad aš nepanešu. Ji susitraukia, lieka galas tuščias, tai mėto mane į šonus. Gražinsiu atgal ir pirksiu mažesnį. Palikčiau vietoj lovos, bet neguli ten, matyt supranta kam skirtas.
Atsakyti
Merfes rastai nerealus !!!!
visiu kacam po baliona !

Aist sakai testas... sveikint?
Atsakyti
Ot fantazierės rolleyes.gif
Vidam, aš irgi Ainu tįsiu dideliame plastikiniame bokse ( buvo kažkada šunei pirktas, bet šuo tvarkingai važiuoja mašinoj kojūgalyje ir taip), kuris mane mėto į šonus. Bet į didelį lengva viens- du ir sukišt. O va į nedidukę lengvą tašytę man nepavyksta Ainu geruoju sugrūst, susipykstam, nes kojas grūdu, galva išlenda, galvą kišu, pasturgalis nelenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 rugsėjo 2016 - 17:37
QUOTE(Aist @ 2016 09 06, 17:31)
Ot fantazierės  rolleyes.gif
Vidam, aš irgi Ainu tįsiu dideliame plastikiniame bokse ( buvo kažkada šunei pirktas, bet šuo tvarkingai važiuoja mašinoj kojūgalyje ir taip), kuris mane mėto į šonus. Bet į didelį lengva viens- du ir sukišt. O va į nedidukę lengvą tašytę man nepavyksta Ainu geruoju sugrūst, susipykstam, nes kojas grūdu, galva išlenda, galvą kišu, pasturgalis nelenda.

Man dar būna, kad tik uodega sulenda, o likusi katinos dalis lauke ir daryk tu ką nori :D
Atsakyti
Belos gracija wub.gif ir baltumas net švyti biggrin.gif
Colomba, su Ainu taip nebūna, nes primontuotas kitas uodegos modelis- bumbuls. biggrin.gif
Atsakyti