Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Busy, pasakoj biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Erendira @ 2016 09 12, 14:56)

Nu, nežinau, aš tai be karūnos neičiau  schmoll.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Sėdėjau sau darbe atsipūtus,pasidariau kavos, norėjau kojas užsikelt, bet tai, kad užvirto vyrų banda prakaituot blink.gif Susinervijau biškis
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 12, 14:44)

Jei galėčiau neičiau, bet tada kaip vyras atrodys be antros pusės atėjęs..

Aprenkt taip jį taip ir nieks nepastebės, kad jis be antros pusės blush2.gif cool.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norgės kriokliai ir lankytojos thumbup.gif wub.gif
Linkiu Zundytei ir naujajai katulei Pelytei lengvo pripratimo naujuose namuose... smile.gif
Šiandien ryte jau radau tris sveikas kačiukes,bet broliukas ir viena sesutė su viena akim problematiški,šiandien jiems kitokių vaistukų nupirkau,tai pradėjau lašinti,beto KS savanorė atvežė leidžiamų antibiotikų tiems dviems...Trispalviukė linkus sirgti,bet jai padeda tetraciklinas... Nuo rytojaus papildomai visi mažuliai gaus leidžiamų vitaminų,kad imunitetą jų pastiprintų...
Pieno mišinukais damaitinu tik sergančius ir vienintelis berniukas labai godžiai jį geria,nes matyt iš mamos mažai gauna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 12 rugsėjo 2016 - 17:26
QUOTE(Rustė @ 2016 09 12, 17:34)

Tave galėtume vadinti Aha smile.gif

Nu neee....protestuoju bigsmile.gif Koks cia dar Axa, dar Uxu pavadykit...neeee schmoll.gif
Ahabi - super nicas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 12, 17:41)
A tai kur as likau... leiskite paklausti  bigsmile.gif

Kazkur anapus... hihihi.gif
Atsakyti
Koks Ahabi... man s Ahabimeni skamba kaip - Aha būk mano biggrin.gif Be potekstės tongue.gif

Sandra 4u.gif
Atsakyti
Busy tu pasakoj , arba Viesnia is ateities blush2.gif
Ahabi pakvieciau fb i drauges, as Rasuole jei ka ax.gif
Trumpinimai gerai, nekeisk to niko, Sponkiuka irgi Sponkium vadinam, mane Azu, Busycat Busy kaip ir sake ;)
Nu paroda mano mieste ir dar per mano gimtadieni.... netvarka as nedalyvausiu verysad.gif , bet cia maciau spali bus, tai eisim su MB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 12, 19:50)
Koks Ahabi... man s Ahabimeni skamba kaip - Aha būk mano biggrin.gif Be potekstės tongue.gif

Sandra 4u.gif

Nu Tu duodi biggrin.gif bigsmile.gif O man Ahabi, su kazkuo svelnaus asocijuojasi rolleyes.gif

Kaip noriu ledu...labai noriu...dukra parnese Nykstuka, balta su riesutais...niam niam... essen.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif kaip smagu, kad laukte sugrįžtant ax.gif 4u.gif
QUOTE(busycat @ 2016 09 12, 15:39)
Ne tokia tu jau ir reta  biggrin.gif Zinokicia

zinocia ir aš prie tų neretųjų prisidedu biggrin.gif nesu lankiusis pas manikiūrininkę, pedikiūro irgi nesu dariusi ir panašiai. Soliariumas mano gyvenime pasitaikydavo kai važiuodavau atostogauti į pietus, tam kad iškart ten nenusvilti smile.gif
QUOTE(busycat @ 2016 09 12, 15:41)
A tai kur as likau... leiskite paklausti  bigsmile.gif

oi chi chi chi laugh.gif laugh.gif laugh.gif oi prajuokinai biggrin.gif
Šponkuti - man irgi atrodo, kad tavo vestuvinė suknelė puikiai tiks 4u.gif ir ji tau labai tinka 4u.gif
Na ir jeigu dar nepabodo, dar vienas mini reportažas, šį kartą biškį kitoks smile.gif valgomas toks, galima sakyti biggrin.gif apie miško turtus ir gėrybes
Visur, kur mes su Busy beėjome, miškai mums pakelėse "stalus" savo gėrybėm nukloje buvo - štai kokie mėlynių krumynai tarp medžių, vos ne iki juosmens
user posted image
o uogų didumas
user posted image
o jau gausumas
user posted image
o jeigu kam mėlynės nelabai patinka, štai prašom bruknių paskanauti
user posted image
arba putino uogomis užkąsti
user posted image
norisi ko nors rimčiau? Štai prašom, grybai auga tiesiog Busy darbe, po langais biggrin.gif
user posted image
išėjai ir rink smile.gif
user posted image
grūzdai miške tokio dydžio, kad didesni už keptuvę, keturi žmonės galėtų vienu grybu pasisotinti biggrin.gif
user posted image
ūmėdikės smalsiai žiūri iš po spyglių
user posted image
jeigu ir dabar nenusibodo reportažai, tai vėliau vakare dar vieną sumegsiu iš mūsų su Busy nuotykių ax.gif
Papildyta:
Ahabi - iš aš tave draugauti pakviečiau FB (aš Jolita)
Atsakyti
Ahabi, hm- na aš taitavęs FB nesugebu rasti.. blush2.gif
Atsakyti
Uhu, Magnun sin prisirinkau puskilogrami brukniu kieme, lesim per Kaledas drinks_cheers.gif

Aha, Audrone busi? 4u.gif
Atsakyti
Busy - uhu drinks_cheers.gif tadu iš manęs kalėdinė untis biggrin.gif
Aš FB išskaičiavau, kad Ahabi tai Audronė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 12, 20:17)

Aš FB išskaičiavau, kad Ahabi tai Audronė  smile.gif

Aš irgi pažiūrėjau kuri naujausiai pridėta smile.gif
pakviečiau į draugus smile.gif
Atsakyti