Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2016 09 14, 16:28)
Aha, Runcelis mano gėris didis.gif  smile.gif  Va, Zundytei irgi iškart atėjo ant kelių kraustytis

Colombos Markus man į Mauriuką panašus  wub.gif

tą patį pagalvojau tyliai wub.gif
Atsakyti
Colomba, matai kaip bistriai viskas vyksta biggrin.gif Skanaus
Atsakyti
Busy - biggrin.gif biggrin.gif pristačiau lauktuvę čielą, nieko neatkandau biggrin.gif Colombos odigas apglosčiau, tiksliau tas odigas, kurios išlindo biggrin.gif nežinau kur ten pas Colombą 9 katinai - tušti namai biggrin.gif smagiai pasėdėjom ir paplepėjom smile.gif
Diinka - man irgi tavo ranka atrodo sualergizuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 14, 12:33)
Oi, aš irgi, aš irgi košmarą sapnavau - ex vyrą  unsure.gif  Bet aš jau užsigrūdinus, tai nesiskųsiu  smile.gif

Ahabi, manau, pasisvečiavimas pas Vėtriuką turėtų kažkiek nušviesti situaciją - nuo 2 vnt katinų tikrai alergenų namie netrūksta, va, ir pamatysit ar kas darosi. Bet katinus reikia niurkyt, jei ką  smile.gif

Acha, reikia, bet pirma reikia juos pagaut. Pas mane nei vieno rankinio ner bigsmile.gif Vasiukas, bet tik su saviskiais. Na Vosylka galima paglostyt praeinanti. O Staseli reikia pagaut pirma biggrin.gif bigsmile.gif

Dar neiseina mums susibegt. Ziauriai apkrauta savaite. Nieko nespeju blink.gif
Atsakyti
KOkie nebendraujantys jūsų katai, KIara tai ant rankyciu prasosi. Magnuna gali patvirtinti, nesiojo ne karta Kiara po namus, ekskursija jai dare 4u.gif
Atsakyti
Temos medikai brangiausi ir mylimiausi !!!! Vaistus igarsinkit nuo gerkles .... nuo purskiamu ziaugcioju iki .... ciulpiami nepadeda.... nesvarbu kaina kad tik neskaudetu .... negaliu pernesti gerkles skausmo esu neadekvati ....
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 18:50)
KOkie nebendraujantys jūsų katai, KIara tai ant rankyciu prasosi. Magnuna gali patvirtinti, nesiojo ne karta Kiara po namus, ekskursija jai dare 4u.gif

Pelė draugavo! biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ale, tai ir tarškalai jūs blink.gif Tik išeik visai dienai darban, tai kaži kur nešuoliavot lotuliukas.gif
Sveikos naujokės prisijungusios 4u.gif Žiūrau, mus meinai okupuoja.Nepasiduodam, keliam savo ogdadas. tongue.gif Pas mus taip sako. rolleyes.gif
Nesirkit, merginos,ką žiemą darysit.Nuo gerklės skausmo nieko nėra pamačlyvo. Bent aš neradau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 rugsėjo 2016 - 20:19
Moliuk, Tavo ogdada superine thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patvirtinu - Busy odigos ypač bendraujančios smile.gif Kiara suteikė man garbės leisti ją pavėžinti ant peties biggrin.gif Tutukas ateidavo vakare šalia manęs pasėdėti, apie Olį ateidavo manęs užmigdyti wub.gif
Pelytė labai miela katytė, iškart prisistatė paglostymams wub.gif
Apus - išvis nežinau ar būna geriamų nuo gerklės skausmo, aš tik purškalus žinau, nemėgstu ir aš jų, bet kū daryc.
Ogo, kokios pūstos Moliuko kelnės ir odiga puiki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 14 rugsėjo 2016 - 19:48
Molio odiga nuostabi 4u.gif Lisitėja taip jau yr pas mus, tai plepam be sustojimo, tai šūkauti reikia ko visos nutilo, kur dingo drinks_cheers.gif

Mūsų selfis su Oliu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 14, 11:36)
kitą šeštadienį važiuosiu į Panevėžį, kačių parodą. Bus ir veisėją su Mako tėčiu ir dar 199 katinai  biggrin.gif

Na ir va. Ir reikaliuks išspręstas bus.
Bet tai jūs visai nebijokite, jei ką, tą ryžą katą paimsime iš Jūsų, nesijaudinkite.
bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 09 14, 20:14)
Temos medikai brangiausi ir mylimiausi !!!!  Vaistus igarsinkit nuo gerkles .... nuo purskiamu ziaugcioju iki .... ciulpiami nepadeda.... nesvarbu kaina kad tik neskaudetu .... negaliu pernesti gerkles skausmo esu neadekvati ....

Tai kitokių nėra. Tik purškiami ir čiulpiami. schmoll.gif
Yra dar paprastasis druskos tirpalas, skalaujamas kas valandą. Iš tokių "močnesnių" tablečių tai Trachisan ar Decatylen pastilės čiulpiamos ir visai skanus Tantum Verde purškaliukas. Padeda man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 rugsėjo 2016 - 20:02