išmatavimai; aukštis 34 su rankenom 54, plotis 48, dugnas 14.5

rankine, juoda su sidarbrinemis detalemis, placiau apie ja galima pasiskaityti ivedus koduka mk30h5sait3l, pagal mano matavimus aukstis apie 29 cm, plotis - apie 31 cm (labai gero dydzio, neperdidele
 rankine, juoda su sidarbrinemis detalemis, placiau apie ja galima pasiskaityti ivedus koduka mk30h5sait3l, pagal mano matavimus aukstis apie 29 cm, plotis - apie 31 cm (labai gero dydzio, neperdidele  ) parduodu pigiau nei gavosi man su visom didelem nuolaidom tik 135 eur su reg. siuntimu, tad puiki proga isigyti kam patinka
) parduodu pigiau nei gavosi man su visom didelem nuolaidom tik 135 eur su reg. siuntimu, tad puiki proga isigyti kam patinka   pirkta is oficialaus michaelkors.com
 pirkta is oficialaus michaelkors.com 

rankine, juoda su sidarbrinemis detalemis, placiau apie ja galima pasiskaityti ivedus koduka mk30h5sait3l, pagal mano matavimus aukstis apie 29 cm, plotis - apie 31 cm (labai gero dydzio, neperdidele
 rankine, juoda su sidarbrinemis detalemis, placiau apie ja galima pasiskaityti ivedus koduka mk30h5sait3l, pagal mano matavimus aukstis apie 29 cm, plotis - apie 31 cm (labai gero dydzio, neperdidele  ) parduodu pigiau nei gavosi man su visom didelem nuolaidom tik 135 eur su reg. siuntimu, tad puiki proga isigyti kam patinka
) parduodu pigiau nei gavosi man su visom didelem nuolaidom tik 135 eur su reg. siuntimu, tad puiki proga isigyti kam patinka   pirkta is oficialaus michaelkors.com
 pirkta is oficialaus michaelkors.com 

image hosting
image hosting free photo hosting
free photo hosting