Aktyvios!!! Tuoj sukelsiu ir atsiusiu slapuka. Galiu pasakyti, kad labai dideles bedos nebuvo

Prisiminiau ir as ta jausma, kai jau buvau po op. Toooks geras, kad jau viskas baigta, kad jau busiu grazi

Sveikinu, mergaites

aciu uz slapuka ;)
na ka, mane aplanke gydytojas. tai viskas taip suklijuota ir su korsetu liks savaite ir nelist prie pilvo, po sav isims drena ir paziures kaip gyja. tai dar savaite nematysiu pilvuko..
uh... sian sunkiau vaiksciot, nei vakar. gerai kad ant wc sedejau, o tai uztemo akysi ir kelias iki lovos atrode kaip iki kauno
bet varau namo, del to gripo viruso, sako jau vistiek kontaktavau su vyru, tai jau turiu, tai nieko jau nekeis ar namie ar cia, nors bliamba as ta lova noriu pasiimt ir vien del jos likciau
Sanri, turi omeny vertikalu randa nuo krutinkaulio?
Bijau ar man ne per mazai odos nureze, nes kai sedziu , toks vaizdas, kad po krutine tokia kaip rauksle banguojasi. Gal taip turi but, kai ateis gyd, paklausiu. O pas jus yra tokia rauksle virsuj? Aisku logiskai mastant, tai sedimoj pozoj susikuprinus ji turetu buti..
Jo, kiekvienas gyd turi savo metodika. Maniskis drenus stato po implantu operacijos, o po pilvo - dazniausiai ne.
Pas mane lb mazas kiekis skysciu ibego i drenus pernai.
Randuka maciau savo be korseto, tai jis man pasirode lb grazus, svarbu kad nekiltu i virsu ir graziai gytu.
Mane tai sesute palydejo po op i wc, paskui nuvede atgal i lova. Nors cia du zingsniai iki wc, bet kancia eit, apie dideli reikala nenoriu net pagalvot. Gal koki microlax klizmute namie panaudot?
Papildyta:
Bitute1977, o ps tave yra odos perteklius, oda susiraukslejus, negrazi? Jei tik riebaliukas atsisokes, tai po nusiurbimo gal savaime oda susitrauktu?
Pas mane riebalo nebuvo ant pilvo nebent rauksles atsisedus, tik sonuose tokie nedideli riebaliukai, o oda susiraukslejusi, tai vienintelis budas - ta oda ispjaut.
vertikalu randa turejau galvoj apacioj, prie to horizontalaus.jis gal kokiu 1-2 cm i virsu bus, o prie krutinkaulio gyd breze su flamasteriu, turbut pasizymeju kiek aukstai atkelt ta oda. tik as negalvojau, kad nuo taip aukstai tempia.
tai gal tau korsetas kaip nors surauksleja ta oda, o dar patine, tai dar tikrai nesukciau galvos ;)
as tai jau namie mazuliui taip noris ant manes isitaisyt, miela ir baisu