Papildyta:
Traumeel man liepe gert 3 k. per diena ir labai ilga laika, apie 3 men. Ten homeopatines, jas po liezuviu reikia laikyt kol istirps.
nu man siandien ta juodoji diena... nu man taip nugara skauda, pilnai dar neissitiesiu tai matyt del to. o dar su mazu viena buvau, tai labai nepagulinejau. tai jausmas, kad sutinau dvigubai, nes taip spaude tas korsetas....
korseto dydzio nezinau, dar nebuvau nusiemus. ryt po siulu isemimo galesiu maudytis, tai bent ta laika galesiu laisvai pabut
turbut reiks nusipirkt ir man tuos vaistukus, taip noris greiciau...
man kaip Denim, nebuvo tokio lb lb baisaus pilvo, kad iskarto po op dziugintu vaizdas... o dar ir su kantrybe sunkiai, tai sian liudina visa situacija. vyras juokias, kad zinojo, kad su manim taip bus tokia nuspejama
Tos kuriuos tik ruosias, nesigasdinkit as irgi galiu pasakyt, kad buvau nusiteikus blogiasniam variantui, o cia dar tik 7 dienos po operacijos, ner ko noret, nors ir kaip erzintu tokia situacija
man savijauta kaip paskutinem nestumo savaitem, kai nugara lauzia, sunku, greit pavargsti ir pan vyrui juokauju, kad uzsisiutu, nes dar karta primine si situacija, kad daugiau vaiku ne!