Green eyes, pasirodyk, kaip pilvas atrodo

Gal esate susidurusios su gydytojais is Northway klunikos Vilniuje? Kazkodel apie juos nera jokios info. O ten kiek zinau dirba 3 plastikos chirurgai.
mano zinios tik tokios, kad mamos bendradarbe galvoja pasikelt vokus ir sake tik ne northway, nes anot jos ziniu, ten labiau paprasti chirurgai, o ne plastikos. toks gana pletku lygio sakyciau..
aha, Green eyes, parodyk kaip atrodo pilvukas
as kremu dar nenaudoju jokiu. kovo 1 bus vizitas pas gyd, tai tada ir uzklausiu del tu tepaliuku.
Pries 3 men pasidariau pilna pilvo plastika. 4 cm buvo prasiskyre pilvo raumeny, jos susiuvo ir oda pasalino. Parasykite merginos ar jums pilvas plokscias ar issiputes. Ryte ir vakare man tas pats. Gydytojas sako kad pilvo presas silpnas ir su sportais tik plokscias bus.
Northway dariausi, pas D.J. ,kazkaip keista kad apie ten jokios info nera ir mergaiciu atsiliepimu.
D.J. dare 2 draugem krutines tai jos patenkintos.
Man visai nedejo drenu, galvojau kaip cia bus bet viskas gerai.
Dabar kai pilvas suminkstejes del to issiputimo nervinuosi. Seip reiketu ir 5 kg numesti kad buciau kaip seniau tik kad nei is vietos kg.
Kita savaite krutine didinsiu tai pagalvojau gal apie Northway kazkas papasakos daugiau.