QUOTE(Cykrė @ 2017 07 30, 09:19)
Džiugu girdėt, kad laikais gerai
Man šiandien 6 para po operacijos. Negaliu džiaugtis gera sveikata, skauda visur, judėt sudėtinga. Po abiejų cezarių jau sekančią dieną laksčiau. Bet vistiek esu laiminga, kad neturiu varvančios bambos ir tokio galingo pilvo

Man prieš šią operaciją buvo atliktos 2 išvaržos operacijos ir po jų man bėgdavo skysčiai (pulingi).
Ar pas kurią nors iš Jūsų buvo bamboje atplėšus pleistrą ir nuėmus merliuką tokie strypeliai minkšti dar? Nesuprantu ar persitvarstant reikia juos išimt? Ligoninėje atrodo neišimimėjo ir aš namie pirmą kart persirišant nėmiau, dabar kažkaip pradėjau abejot.
Vakar paleido namo,o vakare su draugais variau prie vandens pasedet,i wake boarding cempionata paspoksot 😂 kol sedziu tai labai neblogai jaučiuosi 😂 sunku eit,kerta per nugara 😂 man bamboj matosi tik siulai kažkokie 🤔 daugiau lyg ir nieko...
Bet kaip man keista, kar nejaučiu to pilvo 😐 net nesuptantu ar skauda, ar nemalonu ar kas čia... net silpna darosi kai jį liečiu 😂
Papildyta:
QUOTE(kristuzil @ 2017 07 30, 19:00)
Vakar paleido namo,o vakare su draugais variau prie vandens pasedet,i wake boarding cempionata paspoksot 😂 kol sedziu tai labai neblogai jaučiuosi 😂 sunku eit,kerta per nugara 😂 man bamboj matosi tik siulai kažkokie 🤔 daugiau lyg ir nieko...
Bet kaip man keista, kar nejaučiu to pilvo 😐 net nesuptantu ar skauda, ar nemalonu ar kas čia... net silpna darosi kai jį liečiu 😂
O kiek laiko reikia skylutes po liposakcijos perrišinėti? 🤔 jos tokios mažiukės ir nereikšmingos atrodo lyginant su bamba ir pjūviu 😂 nors skauda....