Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

Didelis ačiū jums, Varniukste, uz atsakyma 4u.gif bandysiu irtis per kasdienybe su siokia tokia viltimi, kad reikalai pageres.
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2019 06 26, 15:12)
Didelis ačiū jums, Varniukste, uz atsakyma  4u.gif  bandysiu irtis per kasdienybe su siokia tokia viltimi, kad reikalai pageres.
Ačiū ir Jums smile.gif Linkiu kantrybės ir kuo daugiau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, Visi Temos sekėjai,

Noriu informuoti jog startavo mano Youtube kanalas, tad maloniai kviečiu visus, kurie domisi ar prijaučia Astrologijai sekti, komentuoti bei teikti pasiūlymus man 4u.gif

Kanalas vadinasi Astrologija su Vaida arba FB AstroVaida

Iki malonaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 03 liepos 2019 - 19:36
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 03, 20:35)
Sveiki, Visi Temos sekėjai,

Noriu informuoti jog startavo mano Youtube kanalas, tad maloniai kviečiu visus, kurie domisi ar prijaučia Astrologijai sekti, komentuoti bei teikti pasiūlymus man  4u.gif

Kanalas vadinasi Astrologija su Vaida arba FB AstroVaida

Iki malonaus  mirksiukas.gif



Būtinai seksiu, ačiū už pasidalinimą🍒
Papildyta:
Zunkeli, duomenis nusiunčiau, tai čia rūpimą klausimą parašysiu😯😯😯
Šiuo metu neturiu darbo, išėjau dėl tam tikrų aplinkybių. Taip pat noriu studijuoti sritį susijusią su sveikatos sritimi. Klausimas skambėtų taip: ar per pusmetį galiu tikėtis naujo darbo, ir ar verta stoti į naują specialybę? (Ji tikrai mane traukia)

Ačiū už skirtą laiką🍒🍬🌼
Atsakyti
eirona,

Šiai dienai galiu pasakyti, kad turėsirte pereiti per itin dideles vidines transformacijas, tam kad galėtumėte pajudėti į priekį (t.y. rasti kitą darbą), deja tačiau tai pareikalaus iš Jūsų atitinkamo kiekio jėgų, tad siūliyčiau kuo greičiau čiupti jautį už ragų ir spręsti tas vidines-emocines problemas, nes jų viduje tikrai yra ir vertėtų jų atsikratyti.
Jums būtinai reikėtų dirbti tarp žmonių, didelėje kompanijoje, kur vyksta nuolatinis žmonių srautas. Kitas itin galimas darbo varijantas/sritis galėtų būti sporto/grožio/mitybos industrija. Turėtumėte itin gerai gebėti apskaičiuoti bei organizuoti, limituoti mitybos planus,.

Tam kad pasakyti ar galėtumėte studijuoti, man būtina žinoti sritį, nes turiu pasverti Jūsų planetų stiprumą tai sričiai.

Įvertinus Jūsų Soliarinį žemėlapį matosi jog Jus kankina nuotaikų kaitos ir netenkina Jūsų esama vieta bei pasiekimai gyvenime, jaučiatės emociškai išsunkta. Nurimkite, kitie metai po gimimo dienos bus daug geresni. (Soliariniai metai-nuo gimimo dienos!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 liepos 2019 - 00:34
QUOTE(eirona @ 2019 07 03, 20:12)
ar verta stoti į naują specialybę? (Ji tikrai mane traukia)



Visuomenės sveijatos ugdymas Jums būtų lb tinkama sritis. Nes Mergelė valdo Jūsų darbo būstą + ten yra marsas + tai yra darbas su žmonių mase, dideliu kiekiu. Jeigu tiktai turite galimybes tai naudokitės šia proga baigti šiuos mokslus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 liepos 2019 - 10:47
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 04, 11:46)
Visuomenės sveijatos ugdymas Jums būtų lb tinkama sritis. Nes  Mergelė valdo Jūsų  darbo būstą + ten  yra marsas + tai yra darbas su žmonių mase, dideliu kiekiu. Jeigu tiktai turite galimybes  tai naudokitės šia proga baigti šiuos mokslus.


Didelis ačiū Jums, kad skyrėte man laiko😚😚😚😚
Turiu laiko apmąstymams🌷🌼🙋
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2019 07 04, 10:22)
Didelis ačiū Jums, kad skyrėte man laiko😚😚😚😚
Turiu laiko apmąstymams🌷🌼🙋

Prašom ir sėkmės ;)
Atsakyti
Naujasis Youtube Video apie Mėnulį bei planavimą pagal jį jau įkeltas. Lb kviečiu naudotis siūloma technika smile.gif
...ir jeigu Jūs norite matyti mano sekančius Video, užsisakykite juos paspaudę varpelį ;) Ačiū

https://m.youtube.co...h?v=26DKIC6pzRo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 liepos 2019 - 21:38

Sveiki, kreipiuosi pagalbos. Dukrai nutiko sukrėtęs jos gyvenimą įvykis ir šiaip psichologinė jos būsena yra nekokia, neatranda savęs, nepritampa. Kas galėtų jai padėti (veikla ar kažkoks žmogus, kuris gali padėti ar dar kažkas) įstoti į teisingo ir kokybiško gyvenimo kelią?

Ar imtumėtės pažiūrėti? Datą, gim.laiką galiu atsiųsti į PM.

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2019 07 08, 12:39)
<p>Sveiki, kreipiuosi pagalbos. Dukrai nutiko sukrėtęs jos gyvenimą įvykis ir šiaip psichologinė jos būsena yra nekokia, neatranda savęs, nepritampa. Kas galėtų jai padėti (veikla ar kažkoks žmogus, kuris gali padėti ar dar kažkas) įstoti į teisingo ir kokybiško gyvenimo kelią?
</p><p>Ar imtumėtės pažiūrėti? Datą, gim.laiką galiu atsiųsti į PM.
</p>


Siūskite.

IR NORIU PAPRAŠYTI VISŲ TEMOS SEKĖJŲ, NEKLAUSINĖKITE TOKIŲ KLAUSIMŲ: Ar galite ar pan??? Tai užiima lb daug laiko dar atsakinėti, tiesiog siūskite gimimo datą į až., o klausimą rašykite temoje, juk ji tam ir sukurta AČIŪ mirksiukas.gif

Turėkite omenyje, tad temoje konsultuoju trumpai užmesdama akį į horo ir per daug nesigilindama. T.y. kelių sakinių konsultacija, maža pagalba, užuomena svarbiu metu. O jeigu norite išsamesnės konsultacijos tuomet kreipkitės į vaida83@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 liepos 2019 - 13:50
QUOTE(Wiwa @ 2019 07 08, 12:39)
<p>Sveiki, kreipiuosi pagalbos. Dukrai nutiko sukrėtęs jos gyvenimą įvykis ir šiaip psichologinė jos būsena yra nekokia, neatranda savęs, nepritampa. Kas galėtų jai padėti (veikla ar kažkoks žmogus, kuris gali padėti ar dar kažkas) įstoti į teisingo ir kokybiško gyvenimo kelią?
</p><p>Ar imtumėtės pažiūrėti? Datą, gim.laiką galiu atsiųsti į PM.
</p>

Wiwa, dukra turinti itin sunkių emocinių problemų,o ypač su saviraiška. Emocijos gali lietis per kraštus, nelb moka adekvačiai vertinti situaciją neišliejus emocijų. Pasitikėjimo savimi jausmas bei laimės pojūtis jai ateina per itin dideles mases žmonių, bendravimą su jais. Draugai jos gyvenime yra laimės faktorius, tad jai reikia bendrauti su atitinkamais žmonėmis, kurie ją vestų doros kelius. Rekomenduočiau jai pradėti lankyti Silvos metodo ar yogos užsiėmimus su meditacija, kad galėtų išmokti pažvelgti į save iš šalies. Išmoktų nurimti.
Darbas ir savirealizacija darbi sferoje jai taip pat lb svarbi, leiskite dirbti jeigu ji to dar nedaro, nes tai žmogus lb orientuotas į karjerą.

Šiaip ji turės pereiti per itin dideles vidines transformacijas kuomet išmoks valdyti šią energiją. Nebijokite jos, ji gali būi itin neadekvati tuo ką užsidegusi pasako, jai reikia mokytis tai valdyti. Šie metai jai bus atsiskyrimo metai, tad per daug iš jos nereikalaukite ir neklausinėkite, tiesiog stebėkite ir veikite aplink, bet netiesiogiai. Ji yra juoda avis bandoje, tačiau už tai Jūs jos mažiau nemylite, Jūsų darbas vesti ją doros keliu ir lb pagirtina, kad ieškote būdų visur atskleisti jos potencialą ;)

Kantrybės Jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 liepos 2019 - 14:34