QUOTE(Juodai @ 2016 09 06, 09:20)
Man norėtųsi šaldytuvą kelti prie svetainės sienutės (bet kaitlentė nejudinama ...), nes dabar jis toli einat iš svetainės, iš kitų kambarių - šaldytuvas darinėjamas ne tik šeimininkaujant, bet ir prabėgant iš kitur

. Jei kelti prie kitos sienos, tai jis gausis išvis kaip kitoj respublikoj, nes tas matmuo tarp sienų 6710mm reiškia, kad iki šaldytuvo nuo likusios virtuvės mažiausia 5,5m reiks pėdinti

...
Kokį gartraukį planuojat?
tas matmuo iki kitos kazkokios sienos buvo, tarp baldų grubiai 3,5 gaunasi
ka galiu pasakyt, kol negyvenu, staybu metu pasivaikstau - visai neatrodo tas atsumas man didelis, o kaip veliau bus - kas zino.
as kaip tik svarsciau, kad verciau kaitlente toj vietoj uz sienutes nei saldytuvas, nes ant kaitlentes koks puodas padetas nuo svetaines jei matysis tai nekas, o nuo svetaines matomas saldytuvas gal ne tokia blogybe, bet....o jei jis i mane spoksos savo dvidurem akim ir vilios, vilios
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 09 06, 09:25)
PIRMA ŠOVUSI ĮŽVALGA
nu čia gal ir kvaila idėja, bet išleidžiu ją į eterį
apie salą galvojau, bet ji man labiau reikalinga būtų kaip papildomas darbastalis arba tiesiog virtuvės "uždengimui" nuo pašalinių akių iš svetainės pusės.
Kadangi sala ne kažkoks ypatingos paskirties baldas - jos išgryninimo klausimą nutariau atidėti ateičiai.