Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

QUOTE(longger @ 2016 09 19, 13:41)
kąąąąąąąą? Mano Ovkė turi tokią skylę? Kodėl aš niekada neatkreipiau dėmesio??? Eisiu žiūrėt. Nu bet tai tada man dar labiau jos užsiprisireikė. kai gerai, kad prisiminiau  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
sutinku del tos spinteles prie lango, bet jei ji ir kabes, tai ji ne saldytuvas, neuzstos taip, zodziu, saldytuvas ten man niekaip nelimpa. O ka daryti tada ant tos sienos? Nu, neismastau niekaip schmoll.gif

Pasirodo, mano meistriukai super, isvede net laidus spinteliu apsvietimui, matyt, abu gerai susigaudo virtuviniuose reikaluose lotuliukas.gif

O gal nedaryti baldo iki lubu? Bet tada sveisiu spinteliu virsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 19, 13:41)
kąąąąąąąą? Mano Ovkė turi tokią skylę? Kodėl aš niekada neatkreipiau dėmesio??? Eisiu žiūrėt. Nu bet tai tada man dar labiau jos užsiprisireikė. kai gerai, kad prisiminiau  lotuliukas.gif

Blanco tokią turi. Jokių te maišiukų nereik - yra kibirėlis.
Svarsčiau, bet 1) brangu 2) gaila gadiinti granito stalviršį 3) nėr ji tokia glotni, už jo strigs šiukšlės 4) tą metalinį apvadą reiks nuolat valyti.
http://www.blanco-ge...ktop/solon.html
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 09 19, 12:50)
Reiktu dabar - deciau n-kartu lakuota OSB (ar kita plokste). Originalu, pas kolega maciau  thumbup.gif

Aš truputį brainstorminau su nerūdijančio plieno lakštais - paprastas nerūdijantis, tai jokiu būdu, valymas dar didesnis galvos skausmas, nei stiklo. Bet yra visokių raštuotų ir spalvotų (ne tam skirti) bet vistiek: http://exterus.lt/pr...-lakstai-rimex/
http://www.rimexmeta..._16_02_2015.pdf

Mačiau Houzze iš senų kelio ženklų padarytą.
__

Dar galvoju, kodėl nedaro iš to paties dažyto MDF? Kai dujinė kaitlentė, aišku, netinka, bet jei indukcinė?
Arba raštuoto stiklo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 19 rugsėjo 2016 - 12:59
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 19, 12:43)
o ką čia smulkiau tongue.gif pas mano teta tai iš vis yra ta sienelė stiklas ir gartraukis toks
user posted image

Aktualu biggrin.gif ar teta patenkinta tokiu gartraukiu??? Kas dar turit toki? Pasakykit ar geras daiktas? Vertas greko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 19, 12:44)
sutinku del tos spinteles prie lango, bet jei ji ir kabes, tai ji ne saldytuvas, neuzstos taip, zodziu, saldytuvas ten man niekaip nelimpa. O ka daryti tada ant tos sienos? Nu, neismastau niekaip schmoll.gif

Pasirodo, mano meistriukai super, isvede net laidus spinteliu apsvietimui, matyt, abu gerai susigaudo virtuviniuose reikaluose  lotuliukas.gif

O gal nedaryti baldo iki lubu? Bet tada sveisiu spinteliu virsus biggrin.gif

aš vat nežinau, iš kur pas jus tas noras visur viską užsilipinti spintelėm. Ir jeigu nedėti tokių, tai ką ten dėti. Nu nieko. Natiurmorda su trim kriaušėm ir obuoliu smile.gif Jūs pagalvokite ką ten tiek visko laikysite. Ir ūkinė spinta ir sala ir stalčių n+ ir kampinė karusėlė. Nebent karusėlėje bėgios voverytė, šakutįs bus viename stalčiuje, peiliai kitame ir pan. Nu bet jeigu jums tikrai tikrai visur ten visko bus prikrauta, tada ok, darykite.

ten su tom lubom tai truputi pas jus menas. Nesuprantu lubų darymo dėl baldų ir iki baldų. lubos turi turėti savo linijas, o baldai savo. Jeigu jau žeminate tas lubas, tai nuo sienos iki sienos, o ne nuo baldo iki spintelės. Nu persigalvosite, spinteles persikabinsite arba nukabinsite arba nekabinsite, tai ką, lubas irgi keisite? ir dar man norisi arba tą pažeminimą ištraukti šiek tiek į priekį, arba baldus ištraukti. Nu nežinau ar ten bus gražu taip vienoje linijoje ir ar pavyks ten viską taip iki milimetrų suleisti. Tai užleidi kokius 5 cm ir tų 3mm be liniuotės ir nepamatysi smile.gif nu bet aš gal patylėsiu, nes jūs su mumis niekada nepasidarysit virtuvės.
Sakykit: man taip gražu, komentarų nebereikia, ir bus taip ir ne kitaip drinks_cheers.gif va. Mes tada pagirsim ir viskas bus nuostabu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 19, 14:06)
Aktualu biggrin.gif ar teta patenkinta tokiu gartraukiu??? Kas dar turit toki? Pasakykit ar geras daiktas? Vertas greko? smile.gif

taip patenkinta 4u.gif

longger, kaip visada tiesiai šviesiai biggrin.gif

mergaitės, o kokias lubas darėtės virtuvėje pas save namuose, butu gerai su foto blush2.gif
Atsakyti
Tai lubos pas mus visur lygios biggrin.gif bet cia ir meistras patare daryti iki lubu, nes taip idomiau, graziau, naujoviskiau...as vat , paprasiau dizaineres padaryti vizulke ne iki lubu, paziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 19, 12:57)
Blanco tokią turi. Jokių te maišiukų nereik - yra kibirėlis.
Svarsčiau, bet 1) brangu 2) gaila gadiinti granito stalviršį 3) nėr ji tokia glotni, už jo strigs šiukšlės 4) tą metalinį apvadą reiks nuolat valyti.
http://www.blanco-ge...ktop/solon.html
Papildyta:
Aš truputį brainstorminau su nerūdijančio plieno lakštais - paprastas nerūdijantis, tai jokiu būdu, valymas dar didesnis galvos skausmas, nei stiklo. Bet yra visokių raštuotų ir spalvotų (ne tam skirti) bet vistiek: http://exterus.lt/pr...-lakstai-rimex/
http://www.rimexmeta..._16_02_2015.pdf

Mačiau Houzze iš senų kelio ženklų padarytą.
__

Dar galvoju, kodėl nedaro iš to paties dažyto MDF? Kai dujinė kaitlentė, aišku, netinka, bet jei indukcinė?
Arba raštuoto stiklo?

psio, dabar reikia ieškoti tam kibirui vietos. Įtariu dėsiu, nes jei jau Oliveris turi ... o ir man kažkada labai labai reikėjo ax.gif nesvarbu tie apvadai, nu vaikystės svajonė, nu lotuliukas.gif

apsaugok nuo nerūdijančio plieno. Nebent ten su kokia spec NASA danga. Nes kitaip galite šluoste prie rankovės prisisiųti. prie dešinės drėgna, o prie kairės - sausą. Ir spec skysčio. Ir trini. Trini ir trini. Nežinau, kodėl nedaro iš dažyto MDF, bet nežinau, ar tai yra geriau, nei iš to pačio stalviršio. plius MDF žiauriai jautrus drėgmei, o ant stalviršio jo būna. tai jeigu ten pateks į sujungimą sienelės ir stalviršio - ragas. Kitą vertus, plokštę tai juk deda. NZN. o kokie dar variantai. Jeigu kelio ženklas, tai koks? Eismas ratu? Duok kelią? dirba žmonės? Atsargiai vaikai?

turiu matintą stiklą vonioj. Tai ačiū, nei nuvalysi, nei pasaugosi. Nebent iš blogosios pusės tie raštai visi, bet tada lygi pusė tokia pati, kaip ir neraštuoto. Ar ant raštuoto nieko nesimato?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 19, 11:48)

Man labai aktualus klausimas del salos ax.gif Jus turite tokia virtuve? Galit daugiau kazka papasakoti is patirties? I ka atkreipti demesi? Namas dar projektuojamas, todel galesiu inesti kazkokias pastabas.
- ar patogu saloje irengti plautuve ar kaitlente? juk kai prie sienos taskosi, tai ant sienos, o cia i erdve, i kambari, ant zmoniu, kurie sedi kitoje puseje salos. Lygiai tas pats klausimas kai prie lango buna plautuve? Juk siena nuslostyti ne tas pats kas langa... Pakalbekim apie tai smile.gif
- as dar nezinau kas bus uz virtuves lango ar terasa, ar krastovizdis, bet ka tai lemia?
- Amerikoniskas stilius - kas tai? blush2.gif
- gal kas turit issisaugoje svajoniu virtuve su sala? parodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 19, 14:23)
Man labai aktualus klausimas del salos  ax.gif  Jus turite tokia virtuve? Galit daugiau kazka papasakoti is patirties? I ka atkreipti demesi? Namas dar projektuojamas, todel galesiu inesti kazkokias pastabas.
- ar patogu saloje irengti plautuve ar kaitlente? juk kai prie sienos taskosi, tai ant sienos, o cia i erdve, i kambari, ant zmoniu, kurie sedi kitoje puseje salos. Lygiai tas pats klausimas kai prie lango buna plautuve? Juk siena nuslostyti ne tas pats kas langa... Pakalbekim apie tai smile.gif
- as dar nezinau kas bus uz virtuves lango ar terasa, ar krastovizdis, bet ka tai lemia?
- Amerikoniskas stilius - kas tai?  blush2.gif
- gal kas turit issisaugoje svajoniu virtuve su sala? parodykit  4u.gif

amerikoje dažnas saloje daro plautuve ir/ar kaitlentę, man tai ir yra amerikoniškas stilius biggrin.gif

del plautuvės prie lango... aš tiek prisiklausiau visokių atsiliepimų komentarų, kad vieniems gerai nesitaško ir valio, kitiems langai visada nutaškyti ir spjaudosi iki pamėlynavimo prie lango pasisitate plautuvę biggrin.gif aš nedesiu nei saloj nei po langu, aš desiu šalia ir busiu laiminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 19, 14:19)
Jeigu kelio ženklas, tai koks? Eismas ratu? Duok kelią? dirba žmonės? Atsargiai vaikai?

Tai gal sakyčiau tokie:
user posted image
user posted image
?
Plius prirašai kilometrus, iš serijos, nepatinka, viešas maitinimas ten biggrin.gif

Arba pagal poreikius. Pvz galima šitą "naudoti garso signalą draudžiama": user posted image

Arba "kontrolė"
user posted image

Arba "sukti į kairę draudžiama"
user posted image

Mano diedams virtuvėj nepakenktų ženklas "ribotas greitis":
user posted image

Gal kam nors ir "ribota masė" biggrin.gif
user posted image

Gera šeimininkė, pas kurią mėgsta šeimininkauti uošvienė, gali pasikabinti orie kaitlentės:
user posted image

Arba stačiai "kiti pavojai" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 19, 14:41)
aš nedesiu nei saloj nei po langu, aš desiu šalia ir busiu laiminga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi nenoriu deti, bet pagalvojau gal kas duos svaru argumenta, kad butent tik taip biggrin.gif bet reiskis ir nedesiu
Papildyta:
knopke*, pakelkit orkaite per 2-3cm ir padarykit du maziau gilius stalcius, kam jums tas sulinis? 4u.gif blush2.gif
Ir perneskit saldytuva prie kriaukles 4u.gif blush2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 19 rugsėjo 2016 - 14:05