QUOTE(knopke* @ 2016 09 19, 12:44)
sutinku del tos spinteles prie lango, bet jei ji ir kabes, tai ji ne saldytuvas, neuzstos taip, zodziu, saldytuvas ten man niekaip nelimpa. O ka daryti tada ant tos sienos? Nu, neismastau niekaip
Pasirodo, mano meistriukai super, isvede net laidus spinteliu apsvietimui, matyt, abu gerai susigaudo virtuviniuose reikaluose
O gal nedaryti baldo iki lubu? Bet tada sveisiu spinteliu virsus
aš vat nežinau, iš kur pas jus tas noras visur viską užsilipinti spintelėm. Ir jeigu nedėti tokių, tai ką ten dėti. Nu nieko. Natiurmorda su trim kriaušėm ir obuoliu

Jūs pagalvokite ką ten tiek visko laikysite. Ir ūkinė spinta ir sala ir stalčių n+ ir kampinė karusėlė. Nebent karusėlėje bėgios voverytė, šakutįs bus viename stalčiuje, peiliai kitame ir pan. Nu bet jeigu jums tikrai tikrai visur ten visko bus prikrauta, tada ok, darykite.
ten su tom lubom tai truputi pas jus menas. Nesuprantu lubų darymo dėl baldų ir iki baldų. lubos turi turėti savo linijas, o baldai savo. Jeigu jau žeminate tas lubas, tai nuo sienos iki sienos, o ne nuo baldo iki spintelės. Nu persigalvosite, spinteles persikabinsite arba nukabinsite arba nekabinsite, tai ką, lubas irgi keisite? ir dar man norisi arba tą pažeminimą ištraukti šiek tiek į priekį, arba baldus ištraukti. Nu nežinau ar ten bus gražu taip vienoje linijoje ir ar pavyks ten viską taip iki milimetrų suleisti. Tai užleidi kokius 5 cm ir tų 3mm be liniuotės ir nepamatysi

nu bet aš gal patylėsiu, nes jūs su mumis niekada nepasidarysit virtuvės.
Sakykit: man taip gražu, komentarų nebereikia, ir bus taip ir ne kitaip

va. Mes tada pagirsim ir viskas bus nuostabu