Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 09, 10:43)
Zodziu viskas, per stresa kazka uzsakiau. Man atrodo gavosi LYN paimti dvejes basutes, ir vienos nares rozines , nes visa kita ypac BIOM basutes ka kroviau jau rase , kad nebera , tai as jau pirkau , kad tik nupirkti . kazka dar isidejau siaip. Tai parasysiu dabar asmeniskai kam gavosi nupirkti, nes kai kurioms tik dali uzsakymo. Tai kas liks , nenores imti tik dali as ikelsiu cia , gal kam reikes smile.gif

4u.gif
Atsakyti
kol kas net prie uzsakymo nerodo kas gavosi nusipirksti verysad.gif(( tai jau parasysiu veliau , kai tik atsiras. Blunte jusu turetu buti basutes - 2 vnt biomai tie dideli , bet jau kai viska matysiu , tada asmeniskai parasysiu
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 09 09, 08:17)
Gal kas mytoys.de koduka gali perleisti  blush2.gif  4u.gif

Nebutinai 25 rolleyes.gif priglausiu ir mazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 09, 10:43)
Zodziu viskas, per stresa kazka uzsakiau. Man atrodo gavosi LYN paimti dvejes basutes, ir vienos nares rozines , nes visa kita ypac BIOM basutes ka kroviau jau rase , kad nebera , tai as jau pirkau , kad tik nupirkti . kazka dar isidejau siaip. Tai parasysiu dabar asmeniskai kam gavosi nupirkti, nes kai kurioms tik dali uzsakymo. Tai kas liks , nenores imti tik dali as ikelsiu cia , gal kam reikes smile.gif

Gal ten mano tos rozines.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 09 09, 09:49)
Gal ten mano tos rozines.. blush2.gif

taip jusu smile.gif)))) nes tie mazi biomai , ar savo dukrai norejau, buvau ikelusi , net 3 dydziu , galvoju i prieki smile.gif)))) tai ka visos dingo, tai jau tada drebanciom rankom kazka dar imeciau , ir jau kas buvo atsiuntes su nuoroda , ta greit dejau smile.gif)) jau kas isidejo tas verysad.gif(((( tik dalis jusu , tai jei jus nenorite, kad taip gavosi , kad jusu tik dalis verysad.gif((( parasykite, as bandysiu cia pasiulyti,
Atsakyti
Jei kas turite KAUNE -25% is mytoys batams rubams , parinkciau:)Rasykit az
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 09, 11:00)
taip jusu smile.gif)))) nes tie mazi biomai , ar savo dukrai norejau, buvau ikelusi , net 3 dydziu , galvoju i prieki smile.gif)))) tai ka visos dingo, tai jau tada drebanciom rankom kazka dar imeciau , ir jau kas buvo atsiuntes su nuoroda , ta greit dejau smile.gif)) jau kas isidejo tas verysad.gif(((( tik dalis jusu , tai jei jus nenorite, kad taip gavosi , kad jusu tik dalis verysad.gif(((  parasykite, as bandysiu cia pasiulyti,

o as spejau? blush2.gif
Atsakyti
Klaipedoj prisijungciau prie mytoys.de arba priimciau koperacijai, jei turit 25 % koda smile.gif pas mane tik 15 %
Atsakyti
QUOTE(triDuDu @ 2016 09 09, 10:14)
o as spejau? blush2.gif

atsiprasau , bet ne verysad.gif((( zodziu spejo LYN blunte ir aikoksskirtumas( kazkaip taip ) na ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 09, 11:16)
atsiprasau , bet ne verysad.gif((( zodziu spejo LYN blunte ir aikoksskirtumas( kazkaip taip ) na ir as smile.gif

verysad.gif
Atsakyti
oj kaip dingsta mytoys.de
Atsakyti
Skubiai renku mytoys kaune, priimsiu 2-3mergaites su mazais uzsakymais, koda 25proc turiu
Kaunas agne.zag@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 09 rugsėjo 2016 - 10:32