Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(geliuke @ 2016 09 11, 22:34)
Užtat laimingas vaikas!  biggrin.gif
P.S. Maniškiai vasarą visad renkasi būtent crocs kaip patogiausius. Atvėsus botus irgi būtent crocs pripažįsta. Nei trina, nei peršlampa koja.. Apie šaltą žiemą nekalbu, neteko bandyt.

Maniškis irgi tik crocs botus pripažindavo, gaila, kad didžiausias dydis, šiemet jau nebus ką nešiot verysad.gif . Maniškis ir per šalčius tik crocs audavos smile.gif . Klumpės irgi trina, pritariu, geriau maximinės, dviejas turėjom, kelis kart apsiavus nutrynė, daugiau neberizikuoju.
Atsakyti
Neuzilgo uzsakynesiu is amazon.de. siusiu per uk. Gal kas norit prisijungti. Bankas seb.vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 11 rugsėjo 2016 - 22:32
Man dar nei karto mytoys koduko normalaus neatsiunte, visus pastus patikrinau. O dabar labai prireike. Gal kas -30proc koduka mytoys gavo ir nenaudos? Priglausciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 09 11, 21:33)
Esmė ne metuose, esmė tame, kad būti purvinam kaip paršui netaptų norma smile.gif na kad neužaugtų nevala biggrin.gif

galvojau suzinosiu kiek dar metu reikes is balu traukti smile.gif))) siaip as tai daug leidziu , bet maniskiui tik 3 smile.gif tai as skaitau cia pasaulio pazinimas taip vyksta, o ne parsukio igudziai lavinasi smile.gif))))) aisku nuo kokiu 5-7 reikes kazka daryti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 11, 23:54)
galvojau suzinosiu kiek dar metu reikes is balu traukti smile.gif))) siaip as tai daug leidziu , bet maniskiui tik 3 smile.gif tai as skaitau cia pasaulio pazinimas taip vyksta, o ne parsukio igudziai lavinasi smile.gif))))) aisku nuo kokiu 5-7 reikes kazka daryti smile.gif)

Gruodį bus 6. Vyras kaip reikalas jau.
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2016 09 11, 20:27)
o man crocs basutes toootalus s. maximos daaaug geresnes po 4e. nes nuo crocs pusles ojojoj kokios. O botai crocs nerealus. dabar del zieminius lb gavoju,. tik kazko kainos geros nerandu ;(

mum nuo crocs basiu pusles trina.
Atsakyti
Galiu pasidalinti mytoys 30 proc koduku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleen @ 2016 09 12, 08:47)
Galiu pasidalinti mytoys 30 proc koduku  4u.gif

Nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 11, 15:36)
Ačiū, bandysiu pasta, nes kempinėlės neturiu. Nežinau kuo šeria, bet nesurenkančių daug matau.... ypač bjauru kai aplink vaiku darželį tokių "dovanų" pilna.... suprantu kad senutem sunku pasilenkt ir paimt, bet kai kokios panelės ar vyrukai vedžioja, gal jiems čia tipo nelygis ar gal gėda surinkt. Kol vaiką į darželį vedu, tai atrodo, kad užminuotu lauku einam.

Nepadėjo pasta verysad.gif verysad.gif verysad.gif vis tiek liko ta dėmė. Ieškosiu tos kempinėlės.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 12, 09:23)
Nepadėjo  pasta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif vis tiek liko ta dėmė. Ieškosiu tos kempinėlės.

Jei vilniuj esat-galiu duot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 09 12, 09:28)
Jei vilniuj esat-galiu duot smile.gif

Esu, dabar prie Rotušės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 11, 20:29)
o kokias basutes perkat? man reikia tokiu, kad isplovei, lengvai padziovei ir vel auni...po kiema trint, odiniu ir brangiu nenorim biggrin.gif

po kiema trint lengvai plaunamos basankes buna pvz columbijos, clarksu. dar buvau mazam pirkus adidas, nike, bet jie nelabai gerai mano galva peda laiko, o clarksuose ir columbijoj tvirtai kulnas stovi vietoj smile.gif

columbijos tokio tipo: (tokias siemet turim)
https://www.amazon.c...olumbia sandals
https://www.amazon.c...olumbia sandals

clarksu pvz, tokias mazesniam pirkdavau po kiema i smelio deze, prie ezeriuko vaziuojant, zodzius kur geru odiniu gaila budavo trint (i skalbenke imesdavau, arba siaip su kempine po kranu isplaudavau, per nakti sausos ir kaip naujos atrodydavo):
http://www.clarks.co.uk/p/26116021
https://www.amazon.c...ks kids sandals

Atsakyti
IESKAU KOMPANIJOS WINDELN SIANDIEN PIRKIMUI Pirkti galiu ir as tik reikes kad is anksto pavedima darytumet nesa saskaitoje ne melejonai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 12 rugsėjo 2016 - 09:33