Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lidusia @ 2016 09 12, 14:41)

ačiūkas,
prisiregistravau, amazone, bet nesiuncia i LT, vienas siuncia tik kaina jau didoka, gal zinote buna nuolaidu kodukai cia?
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2016 09 12, 15:35)
Gal kuri pirkote tokią striukytę? Ar ji iki kelių? Turbūt nelabai...  g.gif

O šiaip ieškau pūkinio arba nebūtinai, svarbu nesunkaus, paltuko mergaitei iki kelių. Gal žinot prieš sezoną kur ir kokia gera kaina būtų galima rasti? gap kainos kosmosas, nors pamenu labai pernai pirkosi mamos, gal akcijų buvo  g.gif

sita nebus iki keliu, dengs uzpakaliuka ir tiek

GAP'as karts nuo karto ismeta 35-40 proc naujai kolekcijai, tada kaina normalesne gaunas, tik reik naujienlaiskius uzsisakyt ir sekti

Papildyta:
QUOTE(smalyziuke @ 2016 09 12, 15:44)
ačiūkas,
prisiregistravau, amazone, bet nesiuncia i LT, vienas siuncia tik kaina jau didoka, gal zinote buna nuolaidu kodukai cia?

nera cia koduku, bet galit per adreso nuoma siustis, daznai vokietijos ribose siuntimas amazone nemokamas nuo 29 eur
Atsakyti
Ieškau pirkti svetainei odinio kampo, dauguma parduotuvių apeitos (didžiausios), gal dar kažką galite rekomenduoti? Matau ir skelbiu.lt parduoda atseit naujus iš vokietijos, gal kam teko susidurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 12, 12:57)

Neblogos nuolaidos, bet jau dydziai like g.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar yra iš kur parsiųsti pigiau nei LT Huppa žieminę striukę/paltuką ? arba pagal šilumą ką nors analogiško. Tokio tipo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 12 rugsėjo 2016 - 15:32
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 12, 08:23)
Nepadėjo  pasta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif vis tiek liko ta dėmė. Ieškosiu tos kempinėlės.

Maximose yra jau kempineliu
Atsakyti
Laukiu 1 norincios pirkti is amazon.de. Vilnius, geriau Seb bankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 09 12, 13:57)
mane domintu bet as is klp...

Aš Klaipėdoj pirksiu, priimčiau. Į tukio adresą 10€ ir persiuntimas į Lietuvą pagal tukio įkainius
4u.gif
Atsakyti
Pirksiu windeln.de (šįvakar ko gero), gal kas nori kooperuotis siuntimui pasidalinti? 4u.gif
Klaipėda
Atsakyti
gal kas priimtu i mytoys uzsakyma su 30proc?
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 09 12, 12:04)
gal kas pirkote sia striukyte, pamazinta, didinta ? ar ji tokia ziemie, ar tiktu ir rudeniui ? Aciu
http://www.mytoys.de...en-4143311.html

mano mergina turi tokią striukę, tik mėlyną M dydžio (10-12 metų), tai 9 metų ją nešiojo, dabar jai 10 m., ūgis 143 cm tai tokia tik tik, mano akimis ji rudeninė.
radau MM tokią pačią, tik realybėje ji nėra tokia blizgi ir natūroje ta mėlyna tokia tamsesnė.
https://www.musumazy...ia-dydis-m10-12
aš siunčiausi iš JAV, gavosi ~25 eur su viskuo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 12 rugsėjo 2016 - 17:18
QUOTE(*Camelia* @ 2016 09 12, 15:35)
Gal kuri pirkote tokią striukytę? Ar ji iki kelių? Turbūt nelabai...  g.gif

O šiaip ieškau pūkinio arba nebūtinai, svarbu nesunkaus, paltuko mergaitei iki kelių. Gal žinot prieš sezoną kur ir kokia gera kaina būtų galima rasti? gap kainos kosmosas, nors pamenu labai pernai pirkosi mamos, gal akcijų buvo  g.gif

Mes jau ketvirti metai su tokiom būsim. Nėra jos visai iki kelių, bet užpakalį dengia, uniforma neislenda. Man jos patinka visai
Atsakyti