Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Monteverte @ 2016 09 14, 11:01)
Ar jūsų namas vienas Lietuvoje? negali būti įstatymas tik pagal jūsų namą. Namų su bendrais balkonais yra įvairių, nuo kai kurių tikrai eis smarvė. Ir kodėl kažkur esantis bendras balkonas turėtų būti prieinamas tik rūkaliams? Čia kažkokia aukštesniųjų kasta? biggrin.gif

Aš kalbu apie savo situaciją, nes klausė, ar kažkas pasikeis. Tai ir sakau - taip, pasikeis. Kur eina smarvė, tegu nerūko, logiška, o aš kalbu, kad jei apskritai neileistų rūkyti name, tai pas mus niekas dėl bendro balkono nesiskųstų. Nu man negaila to bendro balkono, įsivaizduoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 14, 11:07)
Aš kalbu apie savo situaciją, nes klausė, ar kažkas pasikeis. Tai ir sakau - taip, pasikeis. Kur eina smarvė, tegu nerūko, logiška, o aš kalbu, kad jei apskritai neileistų rūkyti name, tai pas mus niekas dėl bendro balkono nesiskųstų. Nu man negaila to bendro balkono, įsivaizduoji? bigsmile.gif

Įsivaizduoju, bet kažin ar kas darytų išimtį įstatyme dėl tavo balkono? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 14, 11:02)
Mano balkonas tiesiai i masinu stovejimo aikstele, nervina triuksmas, ismetamosios dujos, ju keliamos dulkes, gal pasiprasyt, kad uzdraustu statyt automobilius ir nenuodytu mano vaiku? bigsmile.gif  rolleyes.gif

Apgailėtinas argumentas. Mašinos šiais laikais praktiškai būtinybė, o rūkymas? Kvaila priklausomybė, kelianti žalą ir neduodanti jokios realios naudos. Oi, atsiprašau, nauda yra tabako kompanijoms.
Atsakyti
toliau "seimas" mušasi biggrin.gif http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 14, 11:09)
Įsivaizduoju, bet kažin ar kas darytų išimtį įstatyme dėl tavo balkono? smile.gif

Tai man nereikia išimties, oficialiai gali būti uždrausta ir tam balkone rūkyt, bet praktiškai, jei niekam netrukdo, niekas ir nesiskųs. Todėl problemos dėl to nėra.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 14, 11:12)
Tai man nereikia išimties, oficialiai gali būti uždrausta ir tam balkone rūkyt, bet praktiškai, jei niekam netrukdo, niekas ir nesiskųs. Todėl problemos dėl to nėra.

Ar įsigaliojus tam įstatymui skustumėte kaimynus? O jei bute pradės rūkyti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 14, 11:13)
Ar įsigaliojus tam įstatymui skustumėte kaimynus? O jei bute pradės rūkyti?

Bute tikrai nerūkys, nes kai eina rūkyti, užsidaro savo balkono duris, kad neprieitų dūmų į butą cool.gif Pirmiausiai tai gražiuoju pašnekėčiau, kad eitų rūkyt kitur, dabar, deja, neturiu pagrindo, juk įstatymas jiems nedraudžia rūkyt savo balkone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 14 rugsėjo 2016 - 10:19
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 14, 11:16)
Bute tikrai nerūkys, nes kai eina rūkyti, užsidaro savo balkono duris, kad neprieitų dūmų į butą cool.gif Pirmiausiai tai gražiuoju pašnekėčiau, kad eitų rūkyt kitur, dabar, deja, neturiu pagrindo, juk įstatymas jiems nedraudžia rūkyt savo balkone biggrin.gif

O be pagrindo jau negalima pašnekėt? Jei nedegradavę gal supras ax.gif . O degradams jokie įstatymai negalioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 14 rugsėjo 2016 - 10:21
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 14, 10:05)
Mašinos bent jau yra tam tikras gėris, pagalba, pažanga ir t.t. Negi norėtumėte dabar į tuos laikus, kai visai nebuvo mašinų, lėktuvų ir taip toliau ir kiek nueisi pėsčias, tiek tavo?
Koks gėris ir pažanga yra alkoholis ar rūkymas? Net ir tiems kurie mėgsta, tai nėra tik gėris, jiems irgi tai neša žalą.

Esme tame, kad tai nieko nepakeis, zmones eis rukyt i virtuves islinde per langus, wc ar dar bala zino kur ir vistiek tie dumai jausis, juk yra ventiliacijos.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 14 rugsėjo 2016 - 10:45
QUOTE(Ramce @ 2016 09 14, 11:31)
Esme tame, kad tai nieko nepakeis, zmones eis rukyt i virtuves islinde per langus, wc ar dar bala zino kur ir vistiek tie dumai jausis, juk yra ventiliacijos.

Pakeistų. Uždraustų tada ir virtuvės langus, papildytų įstatymą smile.gif
Jei triukšmo decibelus matuoja, pamatuotų su laiku ir ar nesmirda pas jus nuo kaimynų (gal). Negi jau negalima tikėtis, kad bus geriau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 14, 11:31)

Jūs taip gerai žinot, ką darys žmonės. O aš žinau daug rūkančių, kurie nei už ką nerūkytų savo bute. Jei jau tingėtų eiti į lauką, tai greičiau mestų rūkyt, nei pradėtų rūkyti bute.
Atsakyti