Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 03, 14:31)
Apsivieskit, galu gale :

"Tačiau jei pradedi su šiais žmonėmis dirbti kuo anksčiau, iki 21 metų ir jaunesniais, rezultatai daug geresni. Iš mano klientų vos keli nusižengė pakartotinai. Šiaurės Minesotoje mūsų sėkmės procentas buvo 82. Tai tikrai daug."
http://www.delfi.lt/...o.d?id=72230658

Įdėkite man šitą pačią medžiagą tada, kai kas nors skaudžiai palies pvz. jūsų vaiką ax.gif Arba bent pažiūrėkite į tai iš visų pusių, ne tik iš skystosios, rožinės ir tolerantiškosios. Išnaudotam vaikui jau vienodai, kad kažkas keisis. Jam padaryta žala. Kai padaryta žala, reikia jos atlyginimo ir bausmės žalotojui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 03, 14:11)
Įdėkite man šitą pačią medžiagą tada, kai kas nors skaudžiai palies pvz. jūsų vaiką ax.gif Arba bent pažiūrėkite į tai iš visų pusių, ne tik iš skystosios, rožinės ir tolerantiškosios. Išnaudotam vaikui jau vienodai, kad kažkas keisis. Jam padaryta žala. Kai padaryta žala, reikia jos atlyginimo ir bausmės žalotojui.

Isnaudotam jau vienodai. Tikrai nebus vienodai tam, kuris isvengs isnaudojimo, nes valstybe pasirinks pakeisti nusikaltelio elgesi. Jus bent paskaitet tas linijas kur as nukopinau? Apie straipsni, tai neklausiu net.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 03, 15:43)
Isnaudotam jau vienodai. Tikrai nebus vienodai tam, kuris isvengs isnaudojimo, nes valstybe pasirinks pakeisti nusikaltelio elgesi. Jus bent paskaitet tas linijas kur as nukopinau? Apie straipsni, tai neklausiu net.

Pas mus dar labai ilgai nebus to, ko šr. Minesotoje arba išvis nedaeis iki to niekada. Pas mus dar vis daugiausia gimdo asocialai, o ne normalios šeimos, nes valstybė nesirūpina normaliomis šeimomis ir jų gerbūviu, įstatymai ne tie.
Tai apie ką mes čia? Apie rožines svajones? Atsiprašau, bet aš nebenoriu tęsti svajukų temų, geriau apie ką realaus ir esamo pakalbėkime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 03, 14:50)
Pas mus dar labai ilgai nebus to, ko šr. Minesotoje arba išvis nedaeis iki to niekada. Pas mus dar vis daugiausia gimdo asocialai, o ne normalios šeimos, nes valstybė nesirūpina normaliomis šeimomis ir jų gerbūviu, įstatymai ne tie.
Tai apie ką mes čia? Apie rožines svajones? Atsiprašau, bet aš nebenoriu tęsti svajukų temų, geriau apie ką realaus ir esamo pakalbėkime smile.gif

Taip, LT tai skamba kaip utopija. Tik as nesutinku su poziuriu "nereikia ju, vargseliu, gaileti".
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 03, 14:43)

neįrodysi nieko. Kai žmogui blogai, blogumas prasideda galvoje.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 10 03, 15:09)
neįrodysi nieko. Kai žmogui blogai, blogumas prasideda galvoje.

Nu taip, jus visiskai teisi. 4u.gif
Atsakyti
Aiškėja daugiau detalių apie Kim Kardashian užpuolimą: penki vyrai pavogė papuošalų už 11 mln. dolerių

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...leriu-27-691563

čia kažkokios keistenybės. Tokius turtas vežiotis, be apsaugos laikyti blink.gif
Atsakyti
moterys valdo biggrin.gif kokia simpatiška ir jauna Estijos prezidentė

http://www.delfi.lt/...UqSs9Y7Tytp-VXp
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 10 03, 08:13)
pas mus propagandos nėra. O nusikaltimai yra. Ir Kai kuriose valstybėse nusikaltimu laikoma tai, kas pas mus - netoli normos. Pvz. 34 metų diedo ryšiai su 17mete.

kol kas nėra pas mus. Ir pas mus yra dėl to ramiau. O šiaip tai kurioj šaly yra baudžiama? ES šaly? kad 17metė ir 34 metis santykiauja savu noru? Jei tai vyksta prieš kieno nore kito valią, tai vadinama žaginimu, prievartavimu ir baudžiama. Nu bet pedofilija vadinti kažkaip niekam liežuvis nesiverčia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 03, 11:59)
Nu jo, svarbu baisėtis biggrin.gif . Kas dabar bus, ajajai, vaivaivai. Ačiū Karusiai už rekomenduotą autorę, beveik visas knygas "suvalgiau" Ir vis tik ko gero labiausia patiko "Salemo raganos", nors daug kas sakė, kad "Devyniolika minučių" geriausia. Joje būtent išgalvotas pedofilas be kaltės nuteisiamas...

Man irgi "Salemo raganos" labai patiko. Dar "Atpildas" labai gera iš Picoult smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 10 03, 14:58)
Aha, Trapumas irgi labai.
Apskritai man patinka Picoult stilius - stato ir skaitytoją prieš moralinę dilemą - kas teisus ir ką duoda įsitikinimas teisumu...

Vat man šitai irgi labai jos kūryboj patinka. Bet daviau dviem kolegėm paskaityt "Kelią namo" ir "Devyniolika minučių", tai abiejoms, sakė, šiaip sau, stilius nepatiko, keista, nes man kaip tik stilius patinka. Daugiau nesiūlau. "Trapumą" vieną iš pirmųjų persakičiau, man jis panašus į "Mano sesers globėją" ar "Namų taisykles", kai dėl vieno vaiko negalios labai kenčia kitas.
Dar neskaičiau "Susitarimo" ir "Vienišo vilko". Ar vertos dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 03, 20:38)
Vat man šitai irgi labai jos kūryboj patinka. Bet daviau dviem kolegėm paskaityt "Kelią namo" ir "Devyniolika minučių", tai abiejoms, sakė, šiaip sau, stilius nepatiko, keista, nes man kaip tik stilius patinka. Daugiau nesiūlau. "Trapumą" vieną iš pirmųjų persakičiau, man jis panašus į "Mano sesers globėją" ar "Namų taisykles", kai dėl vieno vaiko negalios labai kenčia kitas.
Dar neskaičiau "Susitarimo" ir "Vienišo vilko". Ar vertos dėmesio?

Susitarimas - labai man patiko, vienisas vilkas ne itin...
Atsakyti