Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

Laba, parekomenduokit prasau koki Vitamina D lasiukais pirkti vaikui 2 m. ?
Atsakyti
Kuria is Pau d'Arco arbatu rekomenduotumet?

1; 2 ar 3?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:08)
Laba, parekomenduokit  prasau  koki  Vitamina  D  lasiukais  pirkti   vaikui  2  m. ?

kad ir si Vitamin-D3, jam dabar kaip tik akcija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 20 rugsėjo 2016 - 08:29
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 20, 09:21)
kad ir si Vitamin-D3, jam dabar kaip tik akcija 4u.gif

dekui, sita ir geria dabar, tik ziuriu, kad mazokai atsiliepimu prie jo. o ale gi prie geru dalyku daug atsiliepimu buna, ar as klystu ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:22)
dekui,  sita  ir  geria  dabar,  tik ziuriu, kad  mazokai atsiliepimu prie  jo.  o  ale  gi  prie  geru  dalyku  daug atsiliepimu  buna, ar as  klystu ?

as dazniauiai i sudetis ziuriu, atsiliepimai dar negarantuoja 100% kokybes 4u.gif smile.gif
Is cia dar galite issirinkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 20 rugsėjo 2016 - 08:32
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 20, 09:27)
as dazniauiai i sudetis ziuriu, atsiliepimai dar negarantuoja 100% kokybes 4u.gif  smile.gif

zinoma. kiek suprantu, sudetis situ gera ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:30)
zinoma. kiek  suprantu,  sudetis  situ  gera ?

tikrai gera
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 09 20, 09:11)
Kuria is Pau d'Arco arbatu rekomenduotumet?

1; 2 ar 3?

Ar jūs esat bandžius gerti Pou d'Arco arbatą? Neskanios jos, jei gert jį tai tik kapsulėm. Arbata reikia mėgautis, Pou d'Arco nepasimėgausi. Buvau prieš kelis metus atsisiuntus, taip ir iškeliavo į šiukšlų dėžę pasibaigus galiojimui. Aš perku tokį . Dėl Pou d'Arco, kitoj temoj buvo rašyta informacija (neišsisaugojau tik), kad jis gali ir pakenkti, tuo labiau arbatom nepiktnaudžiaučiau.
Atsakyti
Parodykite savo vaikams, jei kurie mėgsta guminukus ir kitus prastus saldumynus ax.gif
http://vaikodiena.lt...u-nebeprasys-2/
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 20, 09:49)
Ar jūs esat bandžius gerti Pou d'Arco arbatą? Neskanios jos, jei gert jį tai tik kapsulėm. Arbata reikia mėgautis, Pou d'Arco nepasimėgausi. Buvau prieš kelis metus atsisiuntus, taip ir iškeliavo į šiukšlų dėžę pasibaigus galiojimui. Aš perku tokį . Dėl Pou d'Arco, kitoj temoj buvo rašyta informacija (neišsisaugojau tik), kad jis gali ir pakenkti, tuo labiau arbatom nepiktnaudžiaučiau.

O vaikams galima siuos ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2016 09 20, 12:11)
O vaikams galima siuos ? Aciu

Taip, galima.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 20, 07:49)

Supratau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti