QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:08)
Laba, parekomenduokit prasau koki Vitamina D lasiukais pirkti vaikui 2 m. ?
kad ir si Vitamin-D3, jam dabar kaip tik akcija

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 20, 09:21)
dekui, sita ir geria dabar, tik ziuriu, kad mazokai atsiliepimu prie jo. o ale gi prie geru dalyku daug atsiliepimu buna, ar as klystu ?
QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:22)
dekui, sita ir geria dabar, tik ziuriu, kad mazokai atsiliepimu prie jo. o ale gi prie geru dalyku daug atsiliepimu buna, ar as klystu ?
as dazniauiai i sudetis ziuriu, atsiliepimai dar negarantuoja 100% kokybes

Is cia dar galite issirinkti

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 09 20, 09:27)
zinoma. kiek suprantu, sudetis situ gera ?
QUOTE(Lyn @ 2016 09 20, 08:30)
zinoma. kiek suprantu, sudetis situ gera ?
tikrai gera
QUOTE(Terezza @ 2016 09 20, 09:11)
Ar jūs esat bandžius gerti Pou d'Arco arbatą? Neskanios jos, jei gert jį tai tik kapsulėm. Arbata reikia mėgautis, Pou d'Arco nepasimėgausi. Buvau prieš kelis metus atsisiuntus, taip ir iškeliavo į šiukšlų dėžę pasibaigus galiojimui. Aš perku tokį . Dėl Pou d'Arco, kitoj temoj buvo rašyta informacija (neišsisaugojau tik), kad jis gali ir pakenkti, tuo labiau arbatom nepiktnaudžiaučiau.
Parodykite savo vaikams, jei kurie mėgsta guminukus ir kitus prastus saldumynus
http://vaikodiena.lt...u-nebeprasys-2/

http://vaikodiena.lt...u-nebeprasys-2/
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 20, 09:49)
Ar jūs esat bandžius gerti Pou d'Arco arbatą? Neskanios jos, jei gert jį tai tik kapsulėm. Arbata reikia mėgautis, Pou d'Arco nepasimėgausi. Buvau prieš kelis metus atsisiuntus, taip ir iškeliavo į šiukšlų dėžę pasibaigus galiojimui. Aš perku tokį . Dėl Pou d'Arco, kitoj temoj buvo rašyta informacija (neišsisaugojau tik), kad jis gali ir pakenkti, tuo labiau arbatom nepiktnaudžiaučiau.
O vaikams galima siuos ? Aciu
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 20, 07:49)
Supratau. Ačiū