Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

Kalbant apie gelezi as Floradix vaikams pirkdavau vaistinese Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 28, 12:21)
Berods 4, tai siųskitės drąsiai tą antrą.

Esu siuntusi ir 8, prase dokumentu, bet pateikiau, ir viskas tvarkoj. O yra užkliuvęs ir 1/menesi
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 26, 08:46)
žiurekit tik subtotal kad butu iki 22 Eur, siuntimas neįeina  4u.gif

Šiandien per ŽR radiją girdėjau, kad pasakė "su siuntimo išlaidom iki 22 eur? Tai kaip čia dabar, kas pasikeitė ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 09 28, 12:39)
Šiandien per ŽR radiją girdėjau, kad pasakė "su siuntimo išlaidom iki 22 eur? Tai kaip čia dabar, kas pasikeitė ar kaip?

nuolat perku, žiuriu tik subtotal iki 21,99 Eur ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2016 09 28, 11:57)

Reikia skaniu papildu zemam hemoglobinui pakelti. Nors suaugusiam, bet labai neatsakingam suaugusiam... Pagalvojau kokie guminukai bus sunkiau uzmirstami suvartot biggrin.gif Patarkite ka nors.  (nors HB 30 man atrodo biski nusisneka... ar gyvena zmones su tiek?!)

Dar gali trūkti B12 ir folinės rūgšties. Geležies guminukai su B12, C ir foline rūgštimi.
Papildyta:
QUOTE(Sparaxis @ 2016 09 28, 12:15)
Pareklamuosiu. Nu gal trečią gaiviklį šios firmos užsisakau, o šito tai kvapas nerealus:
GrabGreen

Užtenka tai vos ne metams.

Reikės pabandyti 4u.gif aš šios firmos tik skalbimo miltelius naudoju.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite issisaugujusios Detralex analoga ir kita su kastonais?
Perverciau sia tema, tikriausiai senesnej maciau.
Aciu, kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Gavau pagaliau siuntinuka smile.gif

sakykit ta kolagena kai padarai reikia is karto gerti, ar galima palaikyti kokia valanda (sumaisyta su vandeniu). Ir kazkur skaiciau, kad geriausia gerti ryte ar ne kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2016 09 28, 13:43)
Mergaites, gal kuri turite issisaugujusios Detralex analoga ir kita su kastonais?
Perverciau sia tema, tikriausiai senesnej maciau.
Aciu, kas pagelbes 4u.gif

detralex veiklioji medžiaga diosminas, čia visi iherb papildai su diosminu
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 28, 12:39)
Dar gali trūkti  B12 ir folinės rūgšties.  Geležies guminukai   su B12, C  ir foline rūgštimi.
Papildyta:
Reikės pabandyti  4u.gif  aš šios firmos tik skalbimo miltelius naudoju.

Labai aciu, tokius ir isbandysim smile.gif
Vaistu pripirkta ir isbandyta daug, bet greiciau galiojimas pasibaigia. O juk reikia suvartoti kursa. Siuo atveju vaikams pakelti Hb man sekasi geriau vien per mityba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 09 28, 10:52)
Žodžiu, kažkur kažką kažkada uždraudė, o iš tikrųjų niekas nieko neuždraudė, tik svarbu kažką parašinėt? rolleyes.gif

Jei buvo uzuomenu, kad kazkam galejo pakenkti, ar apie tai geriau nezinoti? Skaiciau jau seniai, tai ir parasiau, kad buvo tokia informacija, o dabar radau situos straipsnius. Nesuprantu, kas jums nepatinka? Zinote kaip buna, kas daugiau sumoka, tokios ir bus tyrimo isvados. Nesakau, kad taip yra su pelargoniju ekstraktu, bet visada geriau buti perspetam, nei likti nezinomybeje.
Atsakyti
Senokai užsisakinėjau iš iherbo, rodausi savo krepšelį su išgirtais aliejukais, na ir šeip akcijinių prekių išsirinkau, sunku buvo išsirinkti Stevia, tikiuosi tiks ir patiks, na bandysim 4u.gif
http://www.iherb.com...mp;rcode=BHZ536

Beje gal kas turi atsiliepimų apie geriamą kolageną, ar veikia ax.gif cool.gif

P.S. pavyko tilpti į pigiausią siuntimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdinga: 28 rugsėjo 2016 - 14:24
Vaikų vitaminai su cinku prieš šalčių sezoną. http://www.iherb.com...-animals/16944? Rašo, ir atsiliepimuose, kad saugo nuo visokių virusų gerai. Manau, įdomu būtų pabandyti. Dabar mano ieškojimai iherbe susiję su ta sritim... Turiu vaiką, kuris kas savaitę kosti. Ir dar pūslelinę, spėju, iš darželio gavo. Nors mes nė vienas jos neturime Dėlto tai labai pykstu. ****** įstaiga blink.gif Šeimininkutė duoda gert vaikučiams iš to paties puodelio. verysad.gif Nors vaikas buvo ir maitintas mp iki 3 metų ir maistas žiūrimas. Nors kitas praktiškai visai neserga. Ir suprask žmogau ligų priežastis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 28 rugsėjo 2016 - 14:32