Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

Dar nuolaidų -20 %
Muscletech
Herb-Pharm

Spėju, kad Now foods ir Life Extension iki vakaro nebeliks ax.gif
Atsakyti
Kas negali kontroliuoti savo apetito, trumpesnio galiojimo papildas svoriui mesti http://www.iherb.com...ggie-caps/47292 Jei kas pirks, idomu butu efekta pamatyti, bent perskaityti smile.gif
Atsakyti
Manau, visai vertingas gėrimas su kordicepsu ir reiši

Kaip tokiam gėrimui, labai teigiami atsiliepimai. Manau labai tiktų dovanai Kalėdoms, bei šaltiems šaltiems lapkričio gripo vakarams. Dabar džiaugiamės dar vienu gėralu iš iherb - Pau d'arco arbata . Šiandien jai ir nuolaida. Mano vaikas dažnai kosėja. Na geria kasdien nors po puodelį, kai kriokia. Kosulys lyg praėjo greičiau. Sakau lyg, nes bijau priskirti tai vien arbatai. Bet greičiausiai tikrai prisidėjo. Vieną pakutį naudoju du kartus. Antrą kartą plikau pusei puodelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 05 spalio 2016 - 20:00
Dingo NOW FOODS akcija verysad.gif ((
---
Kokius enzimus esat bandziusios?
Kaip sie:
http://www.iherb.com...00-Tablets/2203
arba
http://www.iherb.com...Veggie-Caps/726
4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 09:35)
oj negaliu but tikra , aš nerižikuoju  ax.gif

Įkalbėjot, nerizikuosiu ir aš, tuo labiau mano mėgstama arbata dienos prekė biggrin.gif . Ir eukalipto aliejų iki šiol siunčiamą į LT prigriebiau biggrin.gif . Krepšelis
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2016 10 05, 21:08)
Dingo NOW FOODS akcija verysad.gif ((

Matyt neprisijungėt, aš irgi kol dėjau neprisijungus, net žiobtelėjau, kai akcijos eukaliptui nebuvo, bet prisijungiau ir štai yra.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 09:57)
Smirda kaip arganas, konsistencija irgi tirsta tokia.

Arganas smirda? bigsmile.gif Pats maloniausias riešutų kvapas. O jei ne, tai galas žino, ko ten primaišyta.
Atsakyti
Homeopatinis papildas skausmui malšinti už 0,22 eur, Boiron-Single-Remedies-Arnica-Montana,galima ir vaikams nuo dviejų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 05, 21:53)
Homeopatinis papildas skausmui malšinti už 0,22 eur, Boiron-Single-Remedies-Arnica-Montana,galima ir vaikams nuo dviejų metų 4u.gif

Gal kas bandėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 10 05, 21:22)
Arganas smirda? bigsmile.gif  Pats maloniausias riešutų kvapas. O jei ne, tai galas žino, ko ten primaišyta.

Oi ne, as kiek uosciau, man joks maloniai nekvepejo smile.gif

Bekvapis aliejus gali būti filtruotas, taip jis praranda dalį naudingųjų medžiagų bei didėja tikimybė, kad jis gali būti skiestas. Argano aliejaus kvapas gali būti nuo švelnaus riešutinio iki stipraus, net mėšlo kvapo, priklausomai nuo spaudimo metų laiko ir sąlygų, bet pagrindinis bruožas – kvapas greitai išsisklaido, kai aliejus užtepamas ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 22:37)

Bekvapis aliejus gali būti filtruotas, taip jis praranda dalį naudingųjų medžiagų bei didėja tikimybė, kad jis gali būti skiestas. Argano aliejaus kvapas gali būti nuo švelnaus riešutinio iki stipraus, net mėšlo kvapo, priklausomai nuo spaudimo metų laiko ir sąlygų, bet pagrindinis bruožas – kvapas greitai išsisklaido, kai aliejus užtepamas ant odos.

tikrai man kiek mešlą ir primena biggrin.gif aš rimtai
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 20:37)

Vadinasi, man sekasi, nes vis nusiperku kvepiantį riešutais.
Atsakyti
O kodėl jūs argano aliejų perkate IHerb? Kvapų namuose pigiau mirksiukas.gif 50ml - 10,80eur
Atsakyti