Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Januari @ 2016 09 15, 13:42)
Retokai gaunas užeiti temuten... Mergaitės, stiprybes jums  angel_sadangel.gif 
Jurmarta, man kai nustojo vystytis 5 sav. tai mmm parejo nuo pirmo už fiksavimo, kad  hcg krenta ant 5 dienos.

Laukiu nesulaukiu tada tikekimes ryt pramus....ar as tureciau susileist kraujuojant antirezus imunoglobulino?Idomu aisku dar kur as jo gausiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 15 rugsėjo 2016 - 13:01
Sveikos merginos,

pirmiausia labai gaila dėl Gvatemalos, Jurmartos ir Maugutės156.... užjaučiu ir suprantu jūsų liudesį... bet tuo pačiu tikiuosi būsite stiprios ir netrukus kilsite vėl į kovą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsiprašau kad ilgai tylėjau apie save. Po girdėtų istorijų ne taip paprasta kažką ir rašyti. Bet manau privalau prisiduoti. Rugsėjo 3d Bachechi man įsodino vieną šaldytą blastuką po pgd. Po dienos jaučiau, kad pakilo temperatūra, po dviejų ji buvo 37,6.... kai kurioms iš jūsų išūžiau galvas ax.gif blush2.gif ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokią palaikymo komandą!!! Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI HCG 42,87
9 DPI HCG 75,09
12 DPI HCG 343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 16:36)
Sveikos merginos,

pirmiausia labai gaila dėl Gvatemalos, Jurmartos ir Maugutės156.... užjaučiu ir suprantu jūsų liudesį... bet tuo pačiu tikiuosi būsite stiprios ir netrukus kilsite vėl į kovą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsiprašau kad ilgai tylėjau apie save. Po girdėtų istorijų ne taip paprasta kažką ir rašyti. Bet manau privalau prisiduoti. Rugsėjo 3d Bachechi man įsodino vieną šaldytą blastuką po pgd. Po dienos jaučiau, kad pakilo temperatūra, po dviejų ji buvo 37,6....  kai kurioms iš jūsų išūžiau galvas  ax.gif  blush2.gif ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokią palaikymo komandą!!! Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuostabu sveikinu!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 15:36)
Sveikos merginos,
Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI   HCG  42,87
9 DPI   HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5

Tigriuke, sveikinu nuoširdžiausiai 4u.gif wub.gif 4u.gif

meškute, linkiu tau kuo didžiausios sėkmės wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 15 rugsėjo 2016 - 16:37
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 15, 17:35)

meškute, linkiu tau kuo didžiausios sėkmės wub.gif  4u.gif  wub.gif

wub.gif heart.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pirmiausia labai gaila dėl Gvatemalos, Jurmartos ir Maugutės156.... užjaučiu ir suprantu jūsų liudesį... bet tuo pačiu tikiuosi būsite stiprios ir netrukus kilsite vėl į kovą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsiprašau kad ilgai tylėjau apie save. Po girdėtų istorijų ne taip paprasta kažką ir rašyti. Bet manau privalau prisiduoti. Rugsėjo 3d Bachechi man įsodino vieną šaldytą blastuką po pgd. Po dienos jaučiau, kad pakilo temperatūra, po dviejų ji buvo 37,6....  kai kurioms iš jūsų išūžiau galvas  ax.gif  blush2.gif ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokią palaikymo komandą!!! Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5

Tigriuke! kokie grazus skaciukai! Sveikinu, kad ir dar su mazu pasiekimu! wub.gif labai linkiu, kad maziukas uzsibutu visus 9 menesius! nestuke.gif Saugok save ir zirniuka! Sekmes !!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5

vajetus kokia laime wub.gif
Atsakyti
Tigriuke,linkiu sulaukti tos issvajotos laimingos pabaigos po devyniu menesiuku wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai labai reikia jusu patarimo ar nuomones. Po IVF proceduros man nustate negimdini nestuma, dare operacija, pasalino 5 savaiciu nestuma su kairiu kiausintakiu. Menesines atejo po poros dienu Po operacijos, labai gausios ir ziauriai skausmingos. Atkentejau 3 dienas. Ir dabar, praejus 10 dienu po menesiniu vel pramuse, buvo kresuliu, o dabar grazus kraujas eina. Taip pat neapsieinu be vaistu. Ar yra kam Taip buve? Labai pergyvenu. Bijau, kad nebutu kas rimto unsure.gif pasidalinkit patirtimi prasau...
Dar klausimelis, ar skrendant I Turkija konsultacijai galima ten Viska pasitikrinti ?
Sekmes ir kantrybes jums, mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 13:36)
Sveikos merginos,

7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5

Tigriuke wub.gif wub.gif ploja.gif clap.gif ura.gif mamontovas.gif su nuostabia pradzia mergyt, kalbink savo tirpuka ir glostyk pilvuka nestuke.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Tigriuke thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu, kaip gera skaityti, kaip džiaugiasi širdis dėl jūsų šeimos wub.gif Tegu ši laimė niekada nesibaigia wub.gif

Aukso pieva, gal ir tu jau kraujuką nuleidai? ax.gif Spaudžiam kumščius!

siaures meskute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 09 15, 20:26)
Aukso pieva, gal ir tu jau kraujuką nuleidai?  ax.gif Spaudžiam kumščius!
siaures meskute  4u.gif

persikute wub.gif

Aukso pieva laikom laikom kumstukus wub.gif

Atsakyti