Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Noa @ 2016 10 15, 20:40)
O kam tas mindžiojimas reikalingas?

Tai nieko, sumindyt pas mus ne problema biggrin.gif Ir išterliot, jeigu reikia biggrin.gif Ir nagus pagaląst biggrin.gif

nezinau. reikia. as tik buvau girdejusi ir foto maciusi, kad ant kelio tiesia. kazkas ten tiems kilimams geriau, nuo to suplukimo. bet nezadu gamyba uzsiimt, tai nesigilinau. buvau nusiteikusi pervaziuoti, jei jau bus ant kelio. o del perejimo per juos, tai nusiteikusi nebuvau. vat mane ir uzklupo moraliskai nepasirususia.

bus jau ne autentiskas mindziojimas.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal netyčia žinot ar matėt kurnors tokių pat arba tokios spalvinės gamos tapetų? Reikia žalsvų vienspalvių ir gėlėtų kad su smėlio spalva būtų. Nzn kaip ta žalsva/melsva spalva vadinasi.

http://kaipsau.lt/im...0128_133919.jpg

Kažkas su nuoroda blogai verysad.gif

Radau spalvos pavadinimas duck egg. Gal kas turit tokiu pagrindu gėlėtus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 15 spalio 2016 - 21:42
murmur, nerodo spalvos.

Nu jo, mindymas jau bus neautentiškas, neveši gi dabar jo dėl to į Pakistaną. Bet aš tada valykloj pagalvojau, kad jis jau gal visko gyvenime matęs, pamatys ir lietuvišką valyklą... Autentišką, tą, kur prie Juzės biggrin.gif

O gal ten ktas pirminis mindžiojimas kaip nors ypatingai paveikia ir išlieka visada? biggrin.gif
(įsisvajojau)
Bet pala, o gal iš to nieko gero biggrin.gif
Geriausia būtų, kad jis katinams kuo mažiau patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 15, 22:28)
murmur, nerodo spalvos.
Nu jo, mindymas jau bus neautentiškas, neveši gi dabar jo dėl to į Pakistaną.  Bet aš tada valykloj pagalvojau, kad jis jau gal visko gyvenime matęs, pamatys ir lietuvišką valyklą... Autentišką, tą, kur prie Juzės biggrin.gif

man iš Pakistano, pažįstamas lakūnas pargrūdo kilimą, vilnonį, pirma man jis per didelis buvo, o ir šiaip aš jį vos pajudnt galėjau..kokio sunkumo...bet ne tame emė...man jis prigrąsė būtinai išplaut jį, kaip ir visokias ten kašmyro skaras..būtinai išplaut, nes neaišku kokia ten zaraza gali būt ...tai kilimas naujas, žinoma, buvo....aš jį draugei perleidau tai ji sako, nesuprantu kas yra-šuo tik taiko ant jo privaryt
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2016 10 15, 22:24)
Sveikos merginos,

Gal netyčia žinot ar matėt kurnors tokių pat arba tokios spalvinės gamos tapetų? Reikia žalsvų vienspalvių ir gėlėtų kad su smėlio spalva būtų. Nzn kaip ta žalsva/melsva spalva vadinasi.

http://kaipsau.lt/im...0128_133919.jpg

Kažkas su nuoroda blogai verysad.gif

Radau spalvos pavadinimas duck egg. Gal kas turit tokiu pagrindu gėlėtus?

LT nemačiau, bet pries gerus metus buvau cia prikrovus krūvą variantų iš amerikės....
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 16, 08:08)
bet ne tame emė...man jis prigrąsė būtinai išplaut jį, kaip ir visokias ten kašmyro skaras..būtinai išplaut, nes neaišku kokia ten zaraza gali būt ...

Nu va, aš kažkaip irgi taip galvojau. Juolab kai mano dar ir nenaujas, tai ką aš žinau, kas ten do zarazų veisykla. Išvalysim, ir tiek, reiks ž pamindysim, mindyt pas mus ne problema biggrin.gif

O tai ta draugė jį plovė? Gal neplovė, ir šuva jaučia ten kokį, nežinau, kupranugario šūdą, nori teritoriją peržymėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 16, 18:40)
Nu va, aš kažkaip irgi taip galvojau. Juolab kai mano dar ir nenaujas, tai ką aš žinau, kas ten do zarazų veisykla. Išvalysim, ir tiek, reiks ž pamindysim, mindyt pas mus ne problema biggrin.gif

O tai ta draugė jį plovė? Gal neplovė, ir šuva jaučia ten kokį, nežinau, kupranugario šūdą, nori teritoriją peržymėt? biggrin.gif

as pati buvau išplovus, bet su vandeniu tik, na su šlanga gerai nuliejau, bet į valyklą tai nenešėm nei viena...
Atsakyti
Mano, mat, nelabai didelis, 2 x 1,17 ar kažkiek panašiai, tai nesunku nunešt. O didelį tai kaip ten tempti...

Nors vis tik norėčiau pažįstamo piloto biggrin.gif Ir dar tokio nusiteikusio ką nors vežti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 spalio 2016 - 18:21
QUOTE(Noa @ 2016 10 16, 19:21)
Mano, mat, nelabai didelis, 2 x 1,17  ar kažkiek panašiai, tai nesunku nunešt. O didelį tai kaip ten tempti...

Nors vis tik norėčiau pažįstamo piloto biggrin.gif Ir dar tokio nusiteikusio ką nors vežti biggrin.gif

prajuokinai dėl piloto, aš tik spėjau jį susirast....dar nespėjau gerai išaiškint ko man reikia, ištikro tai norėjau šilkinio, o atvilko tą vilnonį...-tai į pensiją išėjo, taigi ilgai jie neskraido(kariškiai)
Atsakyti
Kariškis! Tai gal dar ir atėmė iš ko, vadinasi, išvis papigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 16, 23:47)
Kariškis! Tai gal dar ir atėmė iš ko, vadinasi, išvis papigiai biggrin.gif

lotuliukas.gif Ale ten gal su kokiu juodlikės užkratu... Arba koks kontrabandinis, vežtas tarp kobrų, hašišo ir tigro šlapimo biggrin.gif

Tiesa, neseniai išgirdau bajerį, kad norint, jog katinai ar šunys nelystų kur nereikia, tas vietas reikia apšlaksyti tigro ar liųto šlapimu. Labai paklaususu daiktas, kurio prašoma zoologijos sode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 17, 10:37)
lotuliukas.gif Ale ten gal su kokiu juodlikės užkratu... Arba koks kontrabandinis, vežtas tarp kobrų, hašišo ir tigro šlapimo  biggrin.gif

Tiesa, neseniai išgirdau bajerį, kad norint, jog katinai ar šunys nelystų kur nereikia, tas vietas reikia apšlaksyti tigro ar liųto šlapimu. Labai paklaususu daiktas, kurio prašoma zoologijos sode biggrin.gif

Žinai ką, jei ką nors gerai apšlakstyt tigo ar liūto šlapimu, tai net aš ten nelįsčiau biggrin.gif Išvis į primyžtas vietas nelįsčiau biggrin.gif

O kaip zoosode tą liūto šlapimą sugaudo? biggrin.gif
Atsakyti