Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(Vytas_ @ 2019 01 20, 13:36)
Renovuojamas senas butas apue 50 kv.m. Reikalingas rekupas uz protinga kaina, gal kas koki modeli parekomenduoti galit arba atvisksciai atkalbet. Elekctrolux ir Mitsubishi atmestas is karto smile.gif

Kodėl Mitsubishi atmetėt?
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2019 01 20, 16:17)
Kodėl Mitsubishi atmetėt?

gal del to smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Nufotkink ir įmesk savo aparato temperatūrų ir drėgmės nuotrauką. Smalsu pamatyti.

https://photos.app.g...5BWtCuYma5pKJg8

pas mane yra nemažai skirtumų nuo kitų:

- paėmimo vamzdis yra ypač trumpas, 90cm. Ir laukas pas mane iš cinkuotų su vatos dembliu, poto lankstus ortakis 20-50 cm izoliuotas stiklo vatos demblio mova ir tik jau prie galo pūstas polisterolis. 

- kiek mačiau ant padavimo yra sparneliai, greičiau siai ir ant išmetimo, vasarą jei prieisiu išlauko išlupsiu juos

- viduje yra du dideli plokšti slopintuvai

broką aš atmesčiau, greičiau kažkur bėda sistemoje, sumontuot ten irgi ne taip nelabai yra ką... Yra gabalai lankstaus, bet jie tokie trumpi kad jis nifiga ne lankstus:)

Galiu bent pasiguost kad su drėgme viskas idealiai

Atsakyti
QUOTE(Vytas_ @ 2019 01 20, 17:42)

Man atrodo čia mano namo statytojai parduoda. Minėjo, kad pradėjo gesti Mitsubishiai, jie pagal garantinį keis visam kvartalui, o atstovai neeina į kalbas. Manau Mitsubishi rekupų bizniui LT galime dėti tašką. Beje savininkas išmetė savo seną ir pasistatė normalų .... Zehnder:)
Atsakyti
Sakot lyginat efektyvumus po kablelio, vo maniškis dabar taip pučia ir normaliai smile.gif
foto
Kažkur pabėga 3-4 laipsniai, nes difuzoriuose termometrai rodo 23/19.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariuzs: 20 sausio 2019 - 22:26
QUOTE(balbiesas @ 2019 01 20, 22:03)
pas mane yra nemažai skirtumų nuo kitų

Sakai bus tik sistemos trūkumas? Man kažkaip keista. Rodo, kad ištraukia 22, o grąžina 19. Įvertinus apvalinimo reikšmes, galimi tokie geriausi skaičiai: ištraukia 21,7, o grąžiną 19,2. Tuomet NVK išeina 88,5 proc., bet visų kitų pučiant 110 kubų siekia apie 95 proc. Nebandei pažiūrėti, ką pučia, kai nustatai 70 kubų?
Atsakyti

Sakai bus tik sistemos trūkumas? Man kažkaip keista. Rodo, kad ištraukia 22, o grąžina 19. Įvertinus apvalinimo reikšmes, galimi tokie geriausi skaičiai: ištraukia 21,7, o grąžiną 19,2. Tuomet NVK išeina 88,5 proc., bet visų kitų pučiant 110 kubų siekia apie 95 proc. Nebandei pažiūrėti, ką pučia, kai nustatai 70 kubų?

As bandyciau dar termometrus i difuzorius ikisti ir paziureti ka ten rodo. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 01 21, 15:40)

Ne tik į difuzorius, bet ir kuo arčiau rekuperatoriaus. Galbūt turi kolektorinę dėžę. Galėtų joje pamatuoti.
Atsakyti
pas mane rekuperatoriuas slangos i kambarius eina tarrp pagrindinio siltalo 40cm ir vidinio siltalo 10cm vatos ten tarpas apie 50 cm , tai nezinau kaip cia itakoja galine temperatura difuzoriuose kambariuose, siluma praeina per 10cm vatos, pasiekia rekupo slangas, tai nezinau cia ar geriau ar blogiau nei butu iskart po lubu(gipso)
Atsakyti

pasijungiau kinietiškus ds18b20+ tai daugmaž tas pats. Ant padavimo rekūpas rodo 19.5, daviklis 19.4. Ant paėmimo rekūpas 23, daviklis 22.25

Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2019 01 22, 20:54)
pasijungiau kinietiškus ds18b20+ tai daugmaž tas pats. Ant padavimo rekūpas rodo 19.5, daviklis 19.4. Ant paėmimo rekūpas 23, daviklis 22.25

Kurioje vietoje matavai? Paėmimo skaičiai tikrai nepanašūs. Netgi jei įrenginys aplaviną, tai vietoje 23 gali būti 22,7. O tai reiškia skirtumas 0,5 laipsnio. Kitas dalykas: pagal rekupą 19,5/23=84,78 pagal daviklius 19.4/22.25=87,19. Lyg ir nedidelis skirtumas. Bet kuriuo atveju lieka klausimas - kas ne taip? Beje, ar bandei pūsti 70 kubų? Kokie tada skaičiai?
Atsakyti
QUOTE(Vytas_ @ 2019 01 20, 16:42)

Čia tai gera reklama pavaryta smile.gif
Atsakyti