Įkraunama...
Įkraunama...

ar KT nuodemė?

QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 13:29)
Gal ir bus tu vaiku kiek Dievos kirta, tik gal veliau, o ne dabar. nebutu apsisaugojimo ziurek jau butu koks uzkibes. brrrr.

Tu taip galvoji, nes tu netiki Dievu. Nieko tame blogo, tiesiog skiriasi tavo ir Luknės požiūris į gyvenimą ir jūsų pačių galimybes jį kontroliuoti.

Žinot, kas labai sunku, bet ko mes galėtume visi (kartu ir aš) siekti šiame forume? Pasistengti ne įrodyti savo nuomonę, o suprasti kito. Čia labai sunku, bet įmanoma. Man atrodo, reikia pradėti nuo supratimo, kad skiriasi požiūriai, perprasti tuos požiūrius ir pamąstyti, kodėl jis galvoja kitaip. Ar tik ne dėl to, kad jis pasaulį suvokia kitaip nei aš?
Papildyta:
QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 13:51)
pagalvojau jei noreciau vaiko tai pagal uzsakyma, kokiu metu 5- 8 is karto. praleidziant kudikizma ir gilia vaikyste.

o! kad tai būtų įmanoma ir aš tokį užsisakyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 09 27, 15:06)
Gyveni su vyru su kuriuo nesi susituokusi ir kurio nemyli, myliesi su juo, nes jam to reikia... Suprantu kodėl nenori vaikų... bet nesuprantu kodėl gyveni su juo ir myliesi...
Negali sakyti, kad klykia vienodai, nes neturi su kuo palyginti, dar negirdėjai verkiant savo vaiko.( Nepažįstu tavo tėvų ir šeimos bet peršasi mintis, kad ne viskas joje buvo gerai.)

nukaipo mylejau as ji baisiai, dabar gal nebelabai myliu. tai del sito dabar labai svarstau myliu ji as vis dar ar jau ne.
oi, o mano vaikas verks kitaip nei kiti?
mano seimoj viskas buvo labai gerai. isskyrus mane. bet tai jau kita istorija.

Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 27, 15:13)
Tu taip galvoji, nes tu netiki Dievu.
Žinot, kas labai sunku, bet ko mes galėtume visi (kartu ir aš) siekti šiame forume? Pasistengti ne įrodyti savo nuomonę, o suprasti kito. Čia labai sunku, bet įmanoma. Man atrodo, reikia pradėti nuo supratimo, kad skiriasi požiūriai, perprasti tuos požiūrius ir pamąstyti, kodėl jis galvoja kitaip. Ar tik ne dėl to, kad jis pasaulį suvokia kitaip nei aš?
Papildyta:
o! kad tai būtų įmanoma ir aš tokį užsisakyčiau  4u.gif

as kiek kitaip tikiu smile.gif nepasitikiu tik del vaiku smile.gif
O del nuomoniu taip ir buna is pradziu bandai suoprast, pasakai saviske, tada atsiranda poreikis gintis kas pereina i puolima smile.gif na arba savo nuomones irodinejima.
Siaip man idomu paskaityt kaip kas ka masto. as nesu nusiteikusi pries vaikus /motinyste ir ta seimos samprata tradicine na ten tevas mama, vaikai ir pan. zinau puikiu seimu, puikiu vaiku. Kas laukia vaiku, juos myli ir t.t. tai as uz. bet pat, ne ne ne. ne dabar. nebent po kokiu 10 meteliu...jei subresiu. bet per pastaryuosius 8 metus mano nuomone nepasikeite. zxiuresim kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 14:20)
bet pat, ne ne ne. ne dabar. nebent po kokiu 10 meteliu...jei subresiu. bet per pastaryuosius 8 metus mano nuomone nepasikeite. zxiuresim kaip bus toliau.

o tu pati dėl to gerai jautiesi ar ne? jei gerai, tai spjauk į tai, ką apie tave kiti galvoja. jei visgi jauti baimę, kad kažkas su tavimi negerai, pabandyk paskaityti forume, kur mamos džiaugsmais apie vaikus dalijasi - girdėjau, padeda.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 27, 15:24)
o tu pati dėl to gerai jautiesi ar ne? jei gerai, tai spjauk į tai, ką apie tave kiti galvoja. jei visgi jauti baimę, kad kažkas su tavimi negerai, pabandyk paskaityti forume, kur mamos džiaugsmais apie vaikus dalijasi - girdėjau, padeda.

nu man kaipo nelabai svarbu ka ten galvoja, ypac forume smile.gif skaitant nepazistamu zmoniu rastus gali susidaryt belekoki ivaizdi. Del dziaugsmu tai aciu uz patarima, bet neskaitysiu. Neistvers mano sirdele. Man draugiu su kudikiais ir dziaugsmeliais uztenka smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 14:30)
nu man kaipo nelabai svarbu ka ten galvoja, ypac forume smile.gif skaitant nepazistamu zmoniu rastus gali susidaryt belekoki ivaizdi. Del dziaugsmu tai aciu uz patarima, bet neskaitysiu. Neistvers mano sirdele. Man draugiu su kudikiais ir dziaugsmeliais uztenka smile.gif .

Žinai, suprantu tave. Manęs irgi draugė klausė, ar žiūrėdama į kitos draugės kūdikį vaikų neįsinoriu. Kad visas noras, kuris dar būna, ima garuoti. Na, bet manau, kad dėl to džiaugsmo, kad gali užauginti žmogų, galiu pasirįžti tiems sunkumams.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2007 09 27, 11:19)
Geras klausimas Meškuolės buvo. Tikrai vertas pamąstymo. Ir atsakymas geras. Tik va, įdomu, o kodėl vyrai gali bet kada tarti "taip" ir gauti tą pačią kaitrą?

O gal vyrai kitaip "nuskriausti" - pvz. neturi galimybės patirti, ką reiškia būti mama. biggrin.gif Taip paprastai visko nesudėliosi ant svarstyklių lėkštelių.
Papildyta:
QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 11:06)
1. Gyventi skaisciai. Diedas po keliu menesiu pradetu eiti nalieva, byra seima. kitus mergintojus istinka tas pats likimas. eina pas tas , kuriuos "duoda". toliau gyvenu skaisciai augindama katinus ir kaktusus.

Šiaip jau santuokiniai lytiniai santykiai nėra neskaistūs, o gyventi skaisčiai Tavo omenyje turėta prasme taipogi nuodėmė.
Papildyta:
QUOTE(zhiurkike @ 2007 09 27, 11:06)
Kiekvienas renkasi pats. Kol kas nenoriu vaiko jokiais budais, juolab ateivio- netyciuko. Prezervatyvais ir juolab tokia nesamone kaip naturaliais metodais as nepasitikeciau nei uz ka.

Kuo remdamasi gali teigti, jog NŠP yra nesąmonė?
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2007 09 27, 11:58)
moteris prievartauja save atsiduodama nevaisingomis dienomis
(...)
kitomis dienomis net "į tą pusę" žiūrėti nenoriu.

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 27, 11:58)
Jokie NŠP man netinka, nes sugebu pastoti iškart po mėnesinių, kai teoriškai tai neįmanoma.

Įmanoma tai ir teoriškai, ir praktiškai - matyt Tavo ciklas plg. trumpas, kas reiškia, kad sumoje sakykime per metus tiek Tau, tiek toms, kurios iškart po mėnesinių nepastotų (nes ciklas ilgesnis), vaisingų dienų skaičius panašus. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 27, 16:33)
Žinai, suprantu tave. Manęs irgi draugė klausė, ar žiūrėdama į kitos draugės kūdikį vaikų neįsinoriu. Kad visas noras, kuris dar būna, ima garuoti. Na, bet manau, kad dėl to džiaugsmo, kad gali užauginti žmogų, galiu pasirįžti tiems sunkumams.

Žiūrėdama į svetimus vaikus aš jų irgi nelabai noriu, bet savas tuzgina už rankovės ir susileidžiu...
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 09 27, 12:48)
Juk visos tokiu pačiu keliu atsiradom - nuodėmės  būdu, taip sakant.

Nesupratau, ką tu laikai nuodėme?

QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 27, 15:13)
o! kad tai būtų įmanoma ir aš tokį užsisakyčiau  4u.gif

Būtent tokių pilni vaikų namai, nebūtų jokios problemos įsigyti, va, su kūdikiais sunkiau, tenka ilgai palaukti...
Atsakyti
Smalsutė_,2007 09 27, 20:24]Šiaip jau santuokiniai lytiniai santykiai nėra neskaistūs, o gyventi skaisčiai Tavo omenyje turėta prasme taipogi nuodėmė.

nesupratau. bet tiek to.

tuo, kad taikant NSP jau ne viena "zaletela". O kadangi be KT ciklas baisiai nereguliarus tai sutik, kad kiek sunkoka viska suskaiciuot.

Įmanoma tai ir teoriškai, ir praktiškai - matyt Tavo ciklas plg. trumpas, kas reiškia, kad sumoje sakykime per metus tiek Tau, tiek toms, kurios iškart po mėnesinių nepastotų (nes ciklas ilgesnis), vaisingų dienų skaičius panašus. mastau.gif
[

va dar viens irodymas. teoriskai teoriskai...praktika ka kita rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiurkike: 28 rugsėjo 2007 - 09:06
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 09 27, 20:24)

Asmenine patirtimi. Mūsų pupelė kaip tiktaip ir atsirado... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 09 28, 09:21)
Asmenine patirtimi. Mūsų pupelė kaip tiktaip ir atsirado...  lotuliukas.gif

Kai vaikas turi gimti, jokios priemonės jo nesulaikys...Gi būna, kad vaikai net po abortų gyvi sugeba išlikti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 28, 12:41)
Gi būna, kad vaikai net po abortų gyvi sugeba išlikti...

Prastos, labai prastos kvalifikacijos gydytojai tada... biggrin.gif
Atsakyti