Ir kol man nieko neskauda, kol aš nematau žaizdų, ar dar kol nieko nesidaro aš niekada nepatikėsiu, kad save žaloju Aš daugiau save žaloju, kai antakius pešiojuosi, nes skauda
Be reikalo netiki.
Mano meilužis - ne kunigas, o gydytojas. Jis labai neigiamai žiūri į KT. Ir tikrai ne todėl, kad mano, jog juos vartoti yra nuodėmė.
Keista buvo skaityti apie meilužį. Skamba kažkaip labai neskaniai Nežinau tavo ir jo padėties, bet tikiuosi, kad viskas nėra taip, kaip parašei... Man tai tiesiog nepriimtina. O tu dar šrifto spalvą pakeitei Norėjai šokiruoti?
Keista buvo skaityti apie meilužį. Skamba kažkaip labai neskaniai Nežinau tavo ir jo padėties, bet tikiuosi, kad viskas nėra taip, kaip parašei... Man tai tiesiog nepriimtina. O tu dar šrifto spalvą pakeitei Norėjai šokiruoti?
Ne, nerašei. Bet jei būtum rašiusi "draugas", tai tada kitaip skambėtų. Sąvokų vartojimas gali klaidinti žmones. "Meilužis" nors ir tos pačios šaknies, kaip žodis "meilė", bet tikrai nėra teigiamas.
Na čia daug išdėstėte, bet aš vienintelis vaikas šeimoj ir esu tuo labai patenkinta Ir nors man buvo aiškinama ką ir kaip daryti, darau kaip man patinka.
Tikiu, kad esi patenkinta, nes nežinai, kad turėdama, tarkim, dar porą brolių ir turėdama galimybę būti teta, jaustaisi dar geriau...
mano artima giminaitė yra vienturtė, bet pati augina dvi dukreles. Daugiau negali dėl sveikatos ir amžiaus. Kai laukėsi antrojo, jos mama klausė, kam tau jis reikalingas. Ji atsakė: mama, aš augau viena ir žinau, ką tai reiškia... Giminėje visi kiti turėjo brolių ar seserų..
O tėvams, auginantiems vienturtį irgi nepavydžiu, nes neseniai laidojom vieną jauną mokytoją, kuri šeimoje buvo vienintelė dukrelė. Liko žilagalviai seneliai vieni... Aišku, nuo netekties niekas neapsaugotas ir tu nežinai, kas laukia tavęs ar tavo vaikų... Bet ... kur vienas, o kur daugiau? Gal ir esam savanaudiški, bet nenorėčiau senatvėje (jei duos Dievas tokios sulaukt) likti viena... Vaikus auginam ne dėl senatvės, ne sau, bet...