Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 17, 18:13)
panos , kaip jums su seb reikalai ? atejau oketi uz mytoysa , ir negaliu permesti i savo saskaita pinigu verysad.gif(( ir ka dabr daryti ? kodas jau ivestas , jei ilgai laukti , tai jauciu jis ir dings. Kas mokejo su seb ar viskas ok ? nes ateiniu, spaudziu padaryti mokejima is savo korteles i savo, ir neduoda kita kortele pasirinkti verysad.gif(( sudas . ka daryti verysad.gif((

as ka tik mokejau seb uz darzeli, leido ir saskaita rinktis, ir apmoketi
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2016 09 17, 17:26)
as ka tik mokejau seb uz darzeli, leido ir saskaita rinktis, ir apmoketi

mes uzregistruosime gedima jie man sako smile.gif)) kas man is to verysad.gif((
Atsakyti
Zuvu taukai braskiniai
https://www.amazon.c...8ARJV5RNTQB1698
Atsakyti
o kas su kompais draugauja , jei dabar daryti restarta , tai viskas matysiu as savo koda kaip ausis smile.gif) ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 17, 14:50)
Yoox sąlygos grąžinimui tokios pat, kurjerį išsikvieti ir dhl ir atiduodi? Sena besisiunčiau, noriu kelias kelnes vyrui paimt, labai sunku nutaikyt dydį (ir įtikt cool.gif ).

Taip, tik ne DHL, o UPS.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 09 17, 18:30)
Taip, tik ne DHL, o UPS.

Ačiū, senai pirkau, nebeatsimenu kas atveža, užsakiau, radau puslapio sąlygose, kad niekas nepasikeitė. 5 užsakiau, gal išsirinks. Kažkada iš 4-ių vienos tiko, dabar neišlenda, sako rask man tokias pat, bet tokių pat nebėra smile.gif .
Žiūriu daug kas seb-u naudojatės, ten pastovios nesąmonės, kodėl nekeičiat banko, aš visus praėjus, bet prie swed-o apsistojau.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 17, 17:29)
o kas su kompais draugauja , jei dabar daryti restarta , tai viskas matysiu as savo koda kaip ausis smile.gif) ar ne ?

50/50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 17, 17:37)
Ačiū, senai pirkau, nebeatsimenu kas atveža, užsakiau, radau puslapio sąlygose, kad niekas nepasikeitė. 5 užsakiau, gal išsirinks. Kažkada iš 4-ių vienos tiko, dabar neišlenda, sako rask man tokias pat, bet tokių pat nebėra  smile.gif .
Žiūriu daug kas seb-u naudojatės, ten pastovios nesąmonės, kodėl nekeičiat banko, aš visus praėjus, bet prie swed-o apsistojau.

jei dabar nepadarys man to pavedimo eisiu i kita banka smile.gif))))))))))) paskambinau dabar i seb smile.gif)) jauciu galvoja , kazkokia pusprote pilnatis veikia smile.gif)) kaip jiems paaiskinti apie batus ir kombius , kad dings 30 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 17, 18:47)
jei dabar nepadarys man to pavedimo eisiu i kita banka smile.gif))))))))))) paskambinau dabar i seb smile.gif)) jauciu galvoja , kazkokia pusprote pilnatis veikia smile.gif)) kaip jiems paaiskinti apie batus ir kombius , kad dings 30 proc nuolaida smile.gif

Pabandykit is tel prie banko prisijungt, gal pavyks
Atsakyti
kai uzsisakai amazon prime, kada reikia jos atsisakyt? galima is karto po uzsakymo padarymo? menesiui baigiantis? ar menesiui pasibaigus? ar kai prekes gauni?
Atsakyti
zodziu su pinigais viskas ok smile.gif bet grybauja mano kompas smarkiai , del to taip sunkiai . turu 30 euru, nes dalis prekiu dingo , vienai narei negaliu prisiskambinti. tai jei kas staigiai noretu su 30 procentu ant 3 zmoniu padalinti siuntima - uz 30 euru , nes jau i banka neisiu daugiau sian tai laukiu . rasykite i tatjanaruzg@gmail.com atsiemimas zirmunuose
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 17, 19:09)
kai uzsisakai amazon prime, kada reikia jos atsisakyt? galima is karto po uzsakymo padarymo? menesiui baigiantis? ar menesiui pasibaigus? ar kai prekes gauni?

Kad ir dieną prieš baigiantis nemokamam terminui. Būna tas trial period mėnesiui. Paprastai jei nueisit į ta prime yra parašyta data kada būsitės nučardžinta smile.gif
Atsakyti