Mamkos, dar del kedutes uzklausiu. Reikia kedutes 15-36kg. Kokia patartumet? cybex m-fix, maxi cosi rodi fix, cybex x2fix lyg nieko
tik dar klausimas kai buna isofix ar nereikia dar kazka pirkti prie kedutes?
klausykit, o gap.eu pildo kada? norejau striuke mergaitei nupirkt, o ziu, ner dydziu
QUOTE(Akva17 @ 2016 09 20, 10:11)
Mamkos, dar del kedutes uzklausiu. Reikia kedutes 15-36kg. Kokia patartumet? cybex m-fix, maxi cosi rodi fix, cybex x2fix lyg nieko
As turiu X2Fix man ir vaikui labai patinka, bet del kitu keduciu negaliu nieko pasakyt. Prie isofixo nieko pirkt nereikia, bet jei automobilyje paciam isvis isofixas yra.
O as noreciau paklausti kur jus perkat Ecco batukus, labai ieskau zieminiu, ir siltesniu rudeniui, bet turbut nuolaidu tiketis nelabai verta dabar
QUOTE(Vita L. @ 2016 09 20, 09:22)
As turiu X2Fix man ir vaikui labai patinka, bet del kitu keduciu negaliu nieko pasakyt. Prie isofixo nieko pirkt nereikia, bet jei automobilyje paciam isvis isofixas yra.
O as noreciau paklausti kur jus perkat Ecco batukus, labai ieskau zieminiu, ir siltesniu rudeniui, bet turbut nuolaidu tiketis nelabai verta dabar
manau apie 70 proc sio temos lankytoju nusipirko vasario men per ispardavimus po 20-25 eurs zieminius ecco. O dabar viskas . nebent amazonuose bandyti ieskoti, bet nezinau ar rasite.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 20, 10:38)
manau apie 70 proc sio temos lankytoju nusipirko vasario men per ispardavimus po 20-25 eurs zieminius ecco. O dabar viskas . nebent amazonuose bandyti ieskoti, bet nezinau ar rasite.
bet tai kaip tam vaikui tuos batus metai i prieki nutaikot?
QUOTE(Akva17 @ 2016 09 20, 09:11)
Turiu 4 kėdutes, dvi iš jų Cybex m-fix ir Maxi cosi rodi fix. Abi patinka, nežinau kurią išskirčiau. Labai panašios jos. Kitos dvi turimos Cybex x fix, tai vat jos man nepatinka, nes neturi diržo fiksatoriaus prie galvos pagalvių, todėl diržas vis nuslysta ir vaikas gaunasi neteisingai prisegtas. Cybex x2fix irgi jų neturi, tai vien dėl to ją atmesčiau
Dėl isofix nieko nereikia jei jis mašinoje yra. Paprastai visose naujesnėse mašinose (berods nuo 2006) yra.
QUOTE(JMD @ 2016 09 20, 09:41)
Manau ima po 3 dydzius
QUOTE(JMD @ 2016 09 20, 10:41)
Geras klausimas
Sveikos, kas nori prisijungti mytoys.de pasidalinti siuntimui 13.95eur , Kaunas ? Taikysiu 10% pirmo apsipirkimo nuolaidą..
QUOTE(JMD @ 2016 09 20, 09:41)
nezinau
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2016 09 20, 09:56)
Geras klausimas
gal perka po 3-5 poras skirtingų dydžių, tik kur po to dėti tuos nereikalingus, išaugtus, nepriaugtus
man susidarė įspūdis, kad SM kažką parduot, kad ir pusvelčiui, misija neįmanoma 
ziurint uz kiek pardavineti. manau jei nupirktumet vasario men ecco zieminius po 25-30 euru , ir abar sukeltumet po 30 euru su goretex zieminius batus ecco naujus i musu mazylius , garantuoju per savaite parduotumet viska ka sukeltumet. Aisku jei ne koks 18 dydis , ir ne kokie jau labai baisus
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 09 20, 10:38)
O kokiuose psl tie ispardavimai buna? Cia ateiciai kad zinot.
P.S. gal kuri turi uzsipirkusi ir parduotu 26 d. zieminiu ar siltu rudeniniu mergaitei?
del basuciu tai visai nepergyvenu, kol vaikas i darzeli eina , tai reikes ir vasara ir ziema , kaip tik vakar vakare pagalvojau , kad per mazai paemiau. Ateis vasara o mes tik po viena dydi turime
))))))) o reikes ir darzeli ir i lauka eiti
bet po to galvoju , vasara gi nelankys , tai ir nuejau ramiai sau miegoti , su ta mintim , ka uzteks basankiu
aisku biski perdedu
. Bet yra tame logikos , kol vaikas lanko darzeli. Nes man ecco biom kainavo 24 su kazkiek , 28 dydzio. Tai mano tas vaikas nesios ziema darzelyje, nieko tom basankem neatsitiks, as musu mazyliuose parduosiu uz 25 vasaros pradzioje
bent jau dabar man taip atrodo