Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 20, 20:17)
Buvau pamirsus, kad GAP sumuoja nuolaidas, bet si karta pasinaudojau.

Kam aktualu, nauju striukiu yra, tai vietoj 70, dabar 33 eur.

O praeina Lt kortos, man kaip uzkirsta neleidzia pasto kodo suvest nors tu ka😁😁😁
Atsakyti
Amazon.co.uk - uzsisakius ta Prime naryste duoda 20% nuolaida vaikiskiem rubam ir batam. Nuolaida bus iki spalio 2 d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 20 rugsėjo 2016 - 20:59
Labas vakaras
Renku Sportsdirect
Krepšelius su SM niku siųsti paštu. Agnesiuntimas@gmail.com
Atsakyti
sveiki. Gal galite pakomentuot kas pirkote is tesco grocery. Pries pora dienu dariau uzsakyma, pripirkau saldainiu dezutese bei dar kai ka. Siandien pristate i PA adresa. Tik dabar ziuriu,kad iejus i savo account'a ir savo uzsakyma ju puslapyje, tu mano prekiu kainos pasikeite, o kai kuriu visai siuo metu nera pardavime. Patikrinau savo sask, nuskaiciavo siandien visa ta pacia suma, kuriai dariau uzsakyma pirma diena. Tik sekanti antradieni atsiimsiu PA Vilniuje. Gal kas zino, jie nuskaiciuoja pagal kainas uzsakymo diena ar pristatymo? kaip su grazinimu jei prekiu nebuvo? aciu uz patarimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 09 20, 21:24)
O praeina Lt kortos, man kaip uzkirsta neleidzia pasto kodo suvest nors tu ka😁😁😁

Praeina, nors man irgi kabinasi prie adreso, bet paspaudziu (nepamenu ka) ir ok tada.
Atsakyti
Sveiki. Pasidalinkit prasau kas nors koduku mytoys. -30%.
Nu nesiuncia jie man nors tu ka. verysad.gif
Labai lauksiu i rodnaja84@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 20, 21:17)
Buvau pamirsus, kad GAP sumuoja nuolaidas, bet si karta pasinaudojau.

Kam aktualu, nauju striukiu yra, tai vietoj 70, dabar 33 eur.

Kokias nuolaidas sumuoja? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas dar turite atliekama MYTOYS koda?
Atsakyti
Prisipažinkit kas nudžiovėt GEOX basutes verysad.gif , prieš 10 min įsimečiau, kad rankas tryniau, jau apmokėt ruošiuosi, rašo sory cool.gif , galvoju tik ne jos, nes paskutinės buvo verysad.gif .
Tiesa, kam reikia ir randat, dar valandą yra prekių su 30 proc nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 09 21, 00:09)
Prisipažinkit kas nudžiovėt GEOX basutes verysad.gif , prieš 10 min įsimečiau, kad rankas tryniau, jau apmokėt ruošiuosi, rašo sory cool.gif , galvoju tik ne jos, nes paskutinės buvo verysad.gif .
Tiesa, kam reikia ir randat, dar valandą yra prekių su 30 proc nuolaida

Cia apie kuria parduotuve kalbat?
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 09 21, 00:13)
Cia apie kuria parduotuve kalbat?

ups, iš tų nervų neparašiau lotuliukas.gif YOOX 4u.gif . Kitas prigiebiau, bet bijau, kad 39,5 bus didokos, bet paskutinės buvo, tai pasiimiau, grąžinsiu jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2016 09 20, 23:01)
Kokias nuolaidas sumuoja?  4u.gif

Hergap (40) + naujienlaiskis (20) 4u.gif
Atsakyti