Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Čia laukiamos Šiaulių apskrities miestų, miestelių, sodų ir sodybų gyventojos, turinčios (arba norinčios turėti ir auginti) bent vieną augaliuką.
Draugaukim, dalinkimės vaizdais, patirtimi, keiskimės gėlėmis, daigais, derliumi.

SENA TEMA

user posted image

user posted image

Atsakyti
Wwwwaaaaaaau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Ačiū už operatyvius namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 15, 10:02)
Wwwwaaaaaaau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif , kad nauji namuciai labai wub.gif
Jei 7.20 tada pas mus salnos nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 15, 11:07)
Jei 7.20 tada pas mus salnos nebuvo bigsmile.gif

Mes tokioj "duobėj", pas mus visada pirmiausia šalnos, vėliausiai sniegas nutirpsta............. biggrin.gif
Rudenėja, saulė žemai, pro mišką nebeprasiskverbia, temsta anksčiau................
Bet dieną tai labai smagu dabar. Tikra vasara biggrin.gif
Bet kelionės į miestą mane "smaugia". Pratinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 15 rugsėjo 2016 - 10:16
VIJA visur suspėjai 4u.gif

POEME ,tai kad tų moliūgų buvo tik keli biggrin.gif ,dar sugebėjot ir palikt vyriukam 4u.gif

LAKŠMI laikykis,bus tų derlių,sveik 4u.gif Jei ką,duok žinią,prilėksim į pagalbą daržam ax.gif

Cibuliukai pas mane,kas VIJOS prašėt,žinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 15, 10:16)
Mes tokioj "duobėj", pas mus visada pirmiausia šalnos, vėliausiai sniegas nutirpsta.............  biggrin.gif
Rudenėja, saulė žemai, pro mišką nebeprasiskverbia, temsta anksčiau................
Bet dieną tai labai smagu dabar. Tikra vasara  biggrin.gif
Bet kelionės į miestą mane "smaugia". Pratinuosi  biggrin.gif

tai čia turbūt kur nors už miesto?
Atsakyti
Lakšmi, sveik greičiau 4u.gif

Poeme, kas per cukatai?? Kur receptukas?? Ar labai ilgai užtrunka juos padaryt?? blush2.gif

TuDa, aš su klausimuku ne į temą blush2.gif Gal galit pasakyt, kokia spalva dažytos Jūsų virtuvinės spintelės. Mums dabar kaip tik reikia spalvą pasirinkt. Vyras šaukia, kad nebūtų balta... o pas Jus labai "skani" spalvytė wub.gif o gal čia tik nuotraukose taip balta atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 15 rugsėjo 2016 - 10:36
Aurute, klausei dėl lipdukų. Saulės mieste sidabriniam medyje galima atsispausdinti ant lipnaus popieriaus. Pasidarai su kompu kokias tik nori etiketes, įsikeli į usb ir atsispausdini ten.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 15, 10:40)
Aurute, klausei dėl lipdukų. Saulės mieste sidabriniam medyje galima atsispausdinti ant lipnaus popieriaus. Pasidarai su kompu kokias tik nori etiketes, įsikeli į usb ir atsispausdini ten.

Ačiū. 4u.gif Ten kaina turėtų būti ne pigi,reiks eiti pasikalusti.Draugė airijoje kažkokius jau nužiūrėjo,nupirks ,kai rasiu laiko nulėksiu iki BRUKNĖS.Kitiems metams pasirūpinsiu,šiemet jau viskas paprastai sunumeruota ir susandeliuota biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 09 15, 10:52)
Ačiū. 4u.gif Ten kaina turėtų būti ne pigi,reiks eiti pasikalusti.Draugė airijoje kažkokius jau nužiūrėjo,nupirks ,kai rasiu laiko nulėksiu iki BRUKNĖS.Kitiems metams pasirūpinsiu,šiemet jau viskas paprastai sunumeruota ir susandeliuota biggrin.gif

aš šiandiena eisiu, paklausiu
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 09 15, 10:27)
Lakšmi, sveik greičiau  4u.gif 

TuDa, aš su klausimuku  ne į temą blush2.gif  Gal galit pasakyt, kokia spalva dažytos Jūsų virtuvinės spintelės. Mums dabar kaip tik reikia spalvą pasirinkt. Vyras šaukia, kad nebūtų balta... o pas Jus labai "skani" spalvytė  wub.gif  o gal čia tik nuotraukose taip balta atrodo?  rolleyes.gif

Aha spalva skani. Bet tikslaus pavadinimo nepasakysiu. Gal Poeme zino g.gif pas ja tokios pat spavos virtuve. As kazkaip kodo neisisaugojau. Del baltos spalvos virtuvinio nepritarciau Jusu vyrui. Daug paprasciau toliau derinti spalvas, kai virtuves baldai tiesiog siltai balti.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 15, 10:39)
Lakšmi, jei jūs čia kur netoliese Šiauliuose, aš galiu atvažiuot, nuskint ir sunešt tas daržoves kurios "dega"

ačiū, aš Naisių pusėj, grįš panos iš mokyklos ir pristatysiu smile.gif

QUOTE(poeme @ 2016 09 15, 11:16)
Bet kelionės į miestą mane "smaugia". Pratinuosi  biggrin.gif

tai gal ir tu jau pradėk namuose dirbt,a? bigsmile.gif

QUOTE(aurute66 @ 2016 09 15, 11:22)
LAKŠMI laikykis,bus tų derlių,sveik 4u.gif Jei ką,duok žinią,prilėksim į pagalbą daržam ax.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(Di72 @ 2016 09 15, 11:27)
Lakšmi, sveik greičiau  4u.gif 
kokia spalva dažytos Jūsų virtuvinės spintelės. Mums dabar kaip tik reikia spalvą pasirinkt. Vyras šaukia, kad nebūtų balta... o pas Jus labai "skani" spalvytė  wub.gif  o gal čia tik nuotraukose taip balta atrodo?  rolleyes.gif

ačiū smile.gif
aš dažiau su FOXYPAINT dažais. Tik realiai ši spalva yra į gelsvumą. Dabar vienus baldus galvoju dažyti spalva Nordic White.

Atsakyti