Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(aurute66 @ 2016 09 15, 14:31)
Čia turi mintyje A4 lapą,ar viena maža etiketė g.gif

a va to nežinau, bet rytoj eisiu spausdint, tai sužinosiu
Atsakyti
vijuk, ar galiu iš naujo prašyt aguonos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 09 15, 15:57)
vijuk, ar galiu iš naujo prašyt aguonos?  blush2.gif

aš turiu galvoj. Šiandien pažiūrėsiu, ką jos dabar veikia. Jei miega, tada nebejudinsiu. Anksti anksti pavasarį iškasiu ir perduosiu.

Papasakok, ką nuveikei gėlynuose? Žadėjai naikinti viendienes po el.stulpais namo priekyje. Ar pavyko? Ir kiek kg tulpių prisikasei, jei kasei?
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 15, 13:05)
Aš nebijau  lotuliukas.gif Taigi sakau - ateik. Nes ką tau vien kodas reikš , nežinau  lotuliukas.gif
Vyrams balta yra balta. O kiek jų atspalvių ir tonų, tai ne jiems žinot ir rinkt, ypač virtuvę  tongue.gif
Dar niuansas - nuotraukose spalva nieko nereiškia  4u.gif Kompas, telefonas spalvą "iškreipia"  4u.gif
Kodą pažiūrėsiu namie, sutarty tikrai buvo  4u.gif

Virtuvę dažė tie, kurie gamino. Argi gali gamint nedažytą?  blink.gif

Tai tas kur gamins nudažys, bet spalvą važiuosim kartu į kažkokią "Milesia" išsirinkt.... g.gif

Atsakyti
Sveikos, ačiū Vijai už svogūniukus user posted image tokių neturėjus ir nemačius... Žirnio gal nerauk, neturiu dabar kada ir kur sodinti...

Didelis ačiū Aurutei, paštomatui- Auromatui už dispečeriavimą user posted image

Pas mus šalnos nebuvo, Kužiuose irgi...Dabar lyg ir nepranašauja didesnių, tik tokias visai paviršiaus kai kur...

Kaip mane užknisa mano virtuvinis- spintelės blizgiu paviršiumi, ir kaip man tada susisuko makaulė tokį darytis?user posted image iš too mažiausia dėmelė šviečia... Bet dabar reikia kentėti, kai vaikų studijos ant nosies, ne spintelės svarbiausia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 15 rugsėjo 2016 - 15:36
QUOTE(Di72 @ 2016 09 15, 15:21)
Tai tas kur gamins nudažys, bet spalvą važiuosim kartu į kažkokią "Milesia" išsirinkt.... g.gif

Butu geriau ir saugiau jei baldu gamintojai patys turetu dazymu pvz. Nes paskui gali prasideti nesklandumai. Parduotuvej dazai atrodys vienaip, o kai uzdes ant baldu- kitaip biggrin.gif reikia prisiminti, kad skirtinga mediena skirtingai igeria dazus.
Dabar galvoju, kad Milesija neturi dazu. Pas juos tik beicai g.gif nors gal ir klystu...
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 09 15, 15:32)
Butu geriau ir saugiau jei baldu gamintojai patys turetu dazymu pvz. Nes paskui gali prasideti nesklandumai. Parduotuvej dazai atrodys vienaip, o kai uzdes ant baldu- kitaip biggrin.gif reikia prisiminti, kad skirtinga mediena skirtingai igeria dazus.
Dabar galvoju, kad Milesija neturi dazu. Pas juos tik beicai g.gif nors gal ir klystu...

http://www.milesija....u-palete_2.html
Tokius pavyzdžius ir parodys gamintojas.Kažkada dirbau,dabar nuo to nutolusi.Vieną žinau,kad reikia gamintis viską vienu kartu,turiu omenyje visus fasadukus,o jei ką sugalvosit vėliau dasigaminti,skirsis spalva tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 15 rugsėjo 2016 - 15:43
Ei, merginos, skaitau skaitai, kazkur moliugai, kazkur ligoniu, kazkur salnos.... O kur musu susitikimas?
beje, as irgi prie ligoniu... vos is klumpiu neisgriuvau, laselinemis atpumpavo... ale, negalima keltis ir reikia guleti... i darba neinu, tai dabar namie... geliukus rakineju, persodineju... ispikiuoju... gal kam reiks aiskeniu, roziaziedziu pelarginiju... fuksijas isaknydintas persodinau, kinrozes jau su ziedukais, kuriu sakeliu prisikarpiau vogciomis turkijoje, sodinu ir sirdis spurda, jau labai labai greitai ziedukai! pynda glorioza nezydejo, pradejo gelsti, salta, achimeniu rizomu prisirankiojau, galesiu dalintis! vakar azalija isdraskiau, persodinau, liepiau nesimaivyti ir gyventi, arba lauks salnu kieme!
Atsakyti
vija, nieko nedariau žinok, taviškius sukaišiojau ir basta, vos nusiravėt spėju. paliksiu geresniems laikams pertvarkas.
Atsakyti
Labas naktis mirksiukas.gif

Ačiū už namus mirksiukas.gif 4u.gif

Ligoniukėms daug sveikatos 4u.gif man jau baigesi dviejų dienų snarglių išsivalymas, jei kosulys nepradės pjauti pfu pfu pfu , tai būsiu lengvai praslydus unsure.gif

Vija ačiū 4u.gif stengsiuos kuo greičiau pasiimt mirksiukas.gif

Pas mane darbai vyksta , bet lekiu ir pykstu blush2.gif darže likę tik morkos ir burokėliai, stiklainių sklepe daugėja, jau ir vištas pradedam kapot , gėlės palengva link kompostinės keliauja... tai žodžiu tik sukis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 09 15, 21:07)
Labas naktis  mirksiukas.gif

Pas mane darbai vyksta , bet lekiu ir pykstu  blush2.gif  darže likę tik morkos ir burokėliai, stiklainių sklepe daugėja, jau ir  vištas pradedam kapot , gėlės palengva link kompostinės keliauja... tai žodžiu tik sukis  biggrin.gif

Nu nu nu, tu cia taip nevaryk visko i komposta! Ka mesti zadi, paskelbk garsiai, gal isgeletoju bus!
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 09 15, 14:23)
pas mus viskas į temą ;) noriu pamatyt tavo virtuvės augalus - prašom įkelt biggrin.gif

lotuliukas.gif Neturiu virtuvėj augalų biggrin.gif Bet šaldytuve yra agurkai, pomidorai.......... lotuliukas.gif
Di72, žiūrėk į lubas, jos baltos, o virtuvinis toks gelsvai/pilkšvai/žalsvas. Prie dienos šviesos vienoks, uždegus vakare lempą - kitoks. Nuotraukoj vienaip, realiai kitaip. TuDa teisi, daug kas priklauso ir nuo medžio ( pas mane juodalksnis) , kokį dažys ir dar daug niuansų. Galiu pasakyt, kad sienoms dažus išsirinkau iš 13 karto. Dariausi pvz ir tepiau ant sienų. Pažiūrėjus į popierinę spalvų paletę absoliučiai nieko nereiškia. Mūsų baldų gamintojas atsivežė jau nudažytas baldų dureles ( rinkausi iš 5 spalvų) Va ten realiausiai matėsi spalva.................
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 rugsėjo 2016 - 08:01