Aš nebijau Taigi sakau - ateik. Nes ką tau vien kodas reikš , nežinau
Vyrams balta yra balta. O kiek jų atspalvių ir tonų, tai ne jiems žinot ir rinkt, ypač virtuvę
Dar niuansas - nuotraukose spalva nieko nereiškia Kompas, telefonas spalvą "iškreipia"
Kodą pažiūrėsiu namie, sutarty tikrai buvo
Virtuvę dažė tie, kurie gamino. Argi gali gamint nedažytą?
Sveikos, ačiū Vijai už svogūniukus tokių neturėjus ir nemačius... Žirnio gal nerauk, neturiu dabar kada ir kur sodinti...
Didelis ačiū Aurutei, paštomatui- Auromatui už dispečeriavimą
Pas mus šalnos nebuvo, Kužiuose irgi...Dabar lyg ir nepranašauja didesnių, tik tokias visai paviršiaus kai kur...
Kaip mane užknisa mano virtuvinis- spintelės blizgiu paviršiumi, ir kaip man tada susisuko makaulė tokį darytis? iš too mažiausia dėmelė šviečia... Bet dabar reikia kentėti, kai vaikų studijos ant nosies, ne spintelės svarbiausia...
Butu geriau ir saugiau jei baldu gamintojai patys turetu dazymu pvz. Nes paskui gali prasideti nesklandumai. Parduotuvej dazai atrodys vienaip, o kai uzdes ant baldu- kitaip reikia prisiminti, kad skirtinga mediena skirtingai igeria dazus.
Dabar galvoju, kad Milesija neturi dazu. Pas juos tik beicai nors gal ir klystu...
Butu geriau ir saugiau jei baldu gamintojai patys turetu dazymu pvz. Nes paskui gali prasideti nesklandumai. Parduotuvej dazai atrodys vienaip, o kai uzdes ant baldu- kitaip reikia prisiminti, kad skirtinga mediena skirtingai igeria dazus.
Dabar galvoju, kad Milesija neturi dazu. Pas juos tik beicai nors gal ir klystu...
http://www.milesija....u-palete_2.html
Tokius pavyzdžius ir parodys gamintojas.Kažkada dirbau,dabar nuo to nutolusi.Vieną žinau,kad reikia gamintis viską vienu kartu,turiu omenyje visus fasadukus,o jei ką sugalvosit vėliau dasigaminti,skirsis spalva tikrai.
Ei, merginos, skaitau skaitai, kazkur moliugai, kazkur ligoniu, kazkur salnos.... O kur musu susitikimas? beje, as irgi prie ligoniu... vos is klumpiu neisgriuvau, laselinemis atpumpavo... ale, negalima keltis ir reikia guleti... i darba neinu, tai dabar namie... geliukus rakineju, persodineju... ispikiuoju... gal kam reiks aiskeniu, roziaziedziu pelarginiju... fuksijas isaknydintas persodinau, kinrozes jau su ziedukais, kuriu sakeliu prisikarpiau vogciomis turkijoje, sodinu ir sirdis spurda, jau labai labai greitai ziedukai! pynda glorioza nezydejo, pradejo gelsti, salta, achimeniu rizomu prisirankiojau, galesiu dalintis! vakar azalija isdraskiau, persodinau, liepiau nesimaivyti ir gyventi, arba lauks salnu kieme!
Ligoniukėms daug sveikatos man jau baigesi dviejų dienų snarglių išsivalymas, jei kosulys nepradės pjauti pfu pfu pfu , tai būsiu lengvai praslydus
Vija ačiū stengsiuos kuo greičiau pasiimt
Pas mane darbai vyksta , bet lekiu ir pykstu darže likę tik morkos ir burokėliai, stiklainių sklepe daugėja, jau ir vištas pradedam kapot , gėlės palengva link kompostinės keliauja... tai žodžiu tik sukis
Pas mane darbai vyksta , bet lekiu ir pykstu darže likę tik morkos ir burokėliai, stiklainių sklepe daugėja, jau ir vištas pradedam kapot , gėlės palengva link kompostinės keliauja... tai žodžiu tik sukis
Neturiu virtuvėj augalų Bet šaldytuve yra agurkai, pomidorai..........
Di72, žiūrėk į lubas, jos baltos, o virtuvinis toks gelsvai/pilkšvai/žalsvas. Prie dienos šviesos vienoks, uždegus vakare lempą - kitoks. Nuotraukoj vienaip, realiai kitaip. TuDa teisi, daug kas priklauso ir nuo medžio ( pas mane juodalksnis) , kokį dažys ir dar daug niuansų. Galiu pasakyt, kad sienoms dažus išsirinkau iš 13 karto. Dariausi pvz ir tepiau ant sienų. Pažiūrėjus į popierinę spalvų paletę absoliučiai nieko nereiškia. Mūsų baldų gamintojas atsivežė jau nudažytas baldų dureles ( rinkausi iš 5 spalvų) Va ten realiausiai matėsi spalva.................