Sveikos gyvos

Na gal jau pavasaris pagaliau! Ta proga su mocu jau į darbą atlėkiau - taip smagu

darbai buvo užgriuvę ir šiaip visokių reikalų. Šeštadienis akrobatikos varžyboms skirtas buvo. Šį kartą Aušra be medalio liko, bet ašarų nebuvo. Kažkaip labai ramiai. O Saulė aišku labai džiaugėsi medaliu:) Tikiuosi, kad tas medalis bus motyvacija jai, nes paskutiniu metu kažkaip tingėjo. Šiaip joms vis reikia ko nors naujo, o ne tuos pačius pratimus šlifuot, nes pradeda nuobodžiaut. Nu visai kaip man

Vakar aš šuolių treniruotėj vargau su nauju šuoliu ir vis nesėkmingai, tai nu tokia demotyvacija truputi gavosi. Nes kažkaip nepratus, kad taip visai visa treniruotė be rezultatų. Tik apsidaužius visa. Bet šiandien jau nebesinervinu tiek

Vakare keliaujam į skyparką mažosios gimdienio švęst

Pasportuosim
QUOTE(cerina @ 2017 03 20, 14:54)
Jau dabar! 😄geras...o Kaledos atrodo kazkur.. 😀
Man ramiau kai iš anksto susiplanuojam, o be to daugiau ir pasiūlymų tokiu metu. Jei pinigų neskaičiuotume, tai tuomet ir paskutinės minutės galim laukti, o jei norim pigiai, tai reik labai iš anksto.
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 21, 16:18)
DidysisBaisusis - parasiau viska FB

kazkaip vis atsiversdavau sita tema, niekas nieko nebudavo parases, tai pora dienu ir nebeziurejau...
As siandien visai be nuotaikos... vyro dedei stiprus insultas, labai prastos prognozes... O jis ne LT gyvena, vyras su savo tevu tvarkosi vizas vaziavimui... Ryte atsikele sveikas ir zvalus, o po keliu valandu ir susmuko

Labai fainas ir visu mylimas zmogus... Tikrai labai liudna... Koks tas gyvenimas trapus... O kaip tycia paskutiniu metu daznai apie ji pagalvodavau...
</p>
ačiū už kontaktus. Tortas nerealus

Vakare pjausim

Kaip vyro dėdės sveikata?
QUOTE(sat @ 2017 03 23, 09:40)
Aš ir pripirkau bilietų, gerokai apsivaliau sąskatą

. (bet mb statys namą pardavimui, tai jau dabar matau, kad visos santaupos ten sueis, gal ir laiku susisukau).
Tai bus viena kelionė rudenio atostogom Gran Kanaria - labai vaikai svaigsta kad nori į Tenerifę, gal patiks ir ten. Viena savaitė sostinėje, o paskui savaitei turėsim mašiną - tai nežinau kur ieškotis apartamentų. Pietų kurortai brangūs, labai toli nuo vandens irgi nesinori. Gal buvus, kur gyvenot?
O kaip faina Gran Canarija

Buvę mes mėnesiuką. Beveik visą laiką prasimalėm po salą. Labai graži sala. Gyvenom šalia Melenara paplūdimio (salos rytai). Nesupainiok su Melonera. Ten, kur mes gyvenom labai ramu ir mažai turistų. Paplūdimys puikus, smėlio, yra kur pasnorkelint, kažkiek bangų būna. Pietiniai, pietvakariniai kurortai brangūs ir tie pietvakariniai labai užturistinti, paplūdimiai maži. Jei jau rinktis iš pietų kurortų, tai gal prie Maspalomas imt, bent jau nerealias kopas šalia turėtumėt. Bet šiaip geriau ramesnėj vietoj gyvent. Šiaip mano fb yra albumas Gran Canarija 2013 su aprašymais. Tai gal ką naudingo rasi. Salą išvažinėjom skersai išilgai.
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 03 23, 14:30)
pas mane vel mazoji serga. Sikart visai sudinai

lyg piodermija kartu su stoamtitu ir dar juodulys nat besikalnacio kruminio dantuko dvokiantis baisiausiaI

. Nuo ano penktadienio tempa sokineja iki virs 39, nuo vaka antibiotikus geria. Nu...

dar ateinancia savaite vyras kaip jaunas menulis tik namie tepasirodys per visas savo komandiruotes. Vel viskas ant manes vienos... is tikro kaip uzkeikti ar nuziureti (jau pradedu tiket, kai uosvis sako, kad budavo tokiu monu) . Nu istisai serga tai viena tai kita, tai abi iskart

Kaip jaučiasi?