Sveikos,
pražygiavom vakar su vyru 50 km pajūriu, labai patenkinta esu viskuo - ir vaizdais ir organizavimu. Sunku nebuvo, tik vyras vakare kojos nebepakėlė, bet jau gerėja

. Gundaus kitais metais eiti šimtą. Pabuvom be vaikų pusantros paros, ir net labai neišsiilgom.
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 03 31, 13:32)
Telefonus turi didžiosios, bet su programėle instaliuota, kuri riboja žaidimų ir naršymo laiką, t.y. 15 min per dieną gali su telefonu daryt, ką nori, o kai tos 15 min baigiasi, gali tik skambinti. Dar galima įvairias užduotis joms su ta programėle sukurti, kurias atlikusios gauna papildomų minučių žaidimams ar naršymui.
Chm, kokia programėlė? Prisireikė. Ne dėl ribojimo, noriu kad daugiau lavintųsi, nes jie labai mėgsta užsiciklinti ties vienu žaidimu.
Apskritai mano merginos mokslų rezultatai prasti, antrokams buvo diagnostiniai testai šiais metais. Skaitymas tik aukštumoje ir rašinys buvo puikus. Na, tas to pasekmė. Matematikos surinkta 24 iš 39, tai visai nieko gero. O vaikas nežioplas tikrai, bet tingi, o aš pasitikėjau mokytoja, kuri sakė kadnieko papildomo šiukštu nereikia. Dabar su mamom kalbam, kad puiku būtų pakeisti mokytoją

. Keisim taktiką, mokinsiu namie daug daugiau.