QUOTE(bangelee @ 2025 07 15, 19:36)
Gerai kad aš nenoriu niekur važiuoti. Net į Kauną. Pasiskaičiau jūsų bėdas ir pačiai baisu paliko net prie kompiuterio sėdint Lėktuvu nesu skridusi ir nenoriu. Savaitgali sūnaus šeima ir mažoji buvo grįžę. Pasibuvom kaimo šventėje, paskui dukra su draugu išvažiavo į Rygą ir į Jūrmala porai dienų savo 29 gimtadienio atšvęsti. Pradeda ji po truputį pavažiuoti šen ten. Netoleruoja glitimo maiste net pėdsakų, tai bijo svetur valgyti. Bet šį kartą viskas gerai baigėsi, niekur neapgavo
O sūnus paliko anūką atostogauti savaitei. Dvylikametį. Ir jau antra diena nepavyksta nuvažiuoti į ežerą nusimaudyti. Iki pietų gražu saulėta, po pietų perkūnija . Ir oro temperatūra nukrenta, ir pralynoja iki pavakarės. Bet mūsų kaime nebuvo didelio kiekio lietaus, neužtvindė kaip Mažeikių
. Na, jei nepavyks ežere nusimaudyti, tai gal kitą savaitę jūroje pavyks. Sūnaus šeima atostogaus Preiloje, ir anūką iš mūsų pasiims.

Kiekvienam savo

Bet kaip sunku yra kai kažkokios problemos su maistu. Turėtų būti pastovi įtampa valgant kur nors ne namuose

Aš nežinau ar pavyks išsimaudyti šiais metais ežere kokiam

QUOTE(Aurute @ 2025 07 16, 20:42)
Šlovė Ingridai, išsaugojusiai namus. 
Reabilitacija yra gėris. Jau vaikštau be lazdos. Tik lipant laiptai turėklų įsikibt reikia.
Šiandien patikrinau savo eilę kelio protezui. Prognozuojama 2027 sausis. Gerai, kad nelabai skauda, vaikščiot galiu.
Sulauksiu.
Aš tai jei jau nesusikalbu, tai naudojuosi telefone vertėju. Parašau ir duodu paskaityt. Kol kas sekėsi.
O šiaip užsienyje jaučiuosi kaip žirafa. Reik laiko, kol sumąstau ką man pasakyt norėjo.
Kai negirdi kasdien anglų kalbos, tai vis reikia pagalvot, ką čia man pasakė. O paskui dar sukurt sakinį. O dar vietos dialektas prisideda. Tai jau geriau vertėjas raštu. Čia patirtis iš kelionių pas vaikus į Airiją. 
Reabilitacija yra gėris. Jau vaikštau be lazdos. Tik lipant laiptai turėklų įsikibt reikia.

Šiandien patikrinau savo eilę kelio protezui. Prognozuojama 2027 sausis. Gerai, kad nelabai skauda, vaikščiot galiu.

Aš tai jei jau nesusikalbu, tai naudojuosi telefone vertėju. Parašau ir duodu paskaityt. Kol kas sekėsi.

O šiaip užsienyje jaučiuosi kaip žirafa. Reik laiko, kol sumąstau ką man pasakyt norėjo.

Mamai savaitei buvo paskyrę ir tai rezultatas buvo, o čia jei kelias savaites, tai visai gerai.
Atrodo ilgai tas 2027 sausis, bet tai kai pagalvoji nespėsim apsižiūrėti ir atlėks

Airiais patys tarpusavyje nesusikalba, jei susitinka iš skirtingų regionų

----------------------------------------
Ryt į sodybą. Toliau namo vidų tvarkysime, kaip tik lis, tai bus darbo viduje. Dar smalsu kaip mano hortenzijos

Ingrida, pramušė grybai? Toks visai neprastas krepšelis grybų