Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas 4u.gif

Ingrida, sveik greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kažkokia labai jau pamažinta temperatūra tavo hmm.gif

Atvėso kiek, tai gal bus lengviau ne tik dieną, bet gal ir naktį hmm.gif langai pilnai atidaryti, bet miegoti baisiai karšta karsta.gif

Savaitgalį suvisam grįžta dukterėčia iš užsienių. Gal 7 metus gyveno užsienyje, dabar nusprendė grįžti. Kiek pasikeis ir mūsų rutina, gyvename vienoje laiptinėje, bet bus smagiau. Tuo labiau, kad spalio pradžioje ir šeimos pagausėjimas laukia wub.gif bus pirmas proanūkis Mamai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba diena. Visko labai daug, tačiau norėčiau tik ramiai neskubant paskaityti knygą kur nors lauke. Pavargau nuo visokių privalėjimų ir pareigų. Tai tiek. Tikiuosi viską atlikusi ką privalau, gausiu apdovanojimą- nors kelias ramias dienas ilgų atostogų metu.
Atsakyti
Labas rytas.
Enija- 4u.gif 4u.gif
Nėra pas mane ramaus gyvenimo.Temperatūra dar laikosi šįryt 35.5.
Vakar pasivažinėjome iki Tauragės,pažiūrėjome namuką,kokio norime.Pakoregavųs ko mes norime gal ir apsistosime? mirksiukas.gif
Suskinti agrastus šiandien,nukirpti pabaigti levandas,duoti mb hidrolatui,apipjauti tujas ,apaugo žolė,kiek spėsiu gėles apeiti,kai kur jau išrauti,kai kur pakirpti.Mėtas nukirpti nors kiek džiovinimui,dar liko raudonėlio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

penktadienis thumbup.gif planuose - sodyba ax.gif matyt, vėl žolę reikės pjauti, o MB name grindis tvarkys. Greičiau atostogos jam, nors darbai pajudėtų topsecret.gif
QUOTE(Enija @ 2025 07 24, 11:42)
Laba diena. Visko labai daug, tačiau norėčiau tik ramiai neskubant paskaityti knygą kur nors lauke. Pavargau nuo visokių privalėjimų ir pareigų. Tai tiek. Tikiuosi viską atlikusi ką privalau, gausiu apdovanojimą- nors kelias ramias dienas  ilgų atostogų metu.

Ramesnis gyvenimas tik kai į pensiją išeisi topsecret.gif pasidovanok pati sau tas kelias dienas atostogų. Darbai niekur nedings, palauks. O pailsėjus ir tuos darbus greičiau padarysi.

QUOTE(IngridaB @ 2025 07 25, 07:43)
Labas rytas.
Enija- 4u.gif  4u.gif
Nėra pas mane ramaus gyvenimo.Temperatūra dar laikosi šįryt 35.5.
Vakar pasivažinėjome iki Tauragės,pažiūrėjome namuką,kokio norime.Pakoregavųs ko mes norime gal ir apsistosime? mirksiukas.gif
Suskinti agrastus šiandien,nukirpti pabaigti levandas,duoti mb hidrolatui,apipjauti tujas ,apaugo žolė,kiek spėsiu gėles apeiti,kai kur jau išrauti,kai kur pakirpti.Mėtas nukirpti nors kiek džiovinimui,dar liko raudonėlio. mirksiukas.gif

O tai ką gydytojai? Kodėl tokia žema temperatūra?

Pirksite dar vieną namuką Tauragėje ar pavyzdžius žiūrite ir statysite šalia dar vieną?

Žiūrėsiu kaip mano gėlės, ar dar neapaugo žolėmis hmm.gif

Aurute, gražios Jūros šventės wub.gif šurmulio Klaipėdoje šį savaitgalį bus užtektinai doh.gif
Atsakyti
Gydytoja rado bakterija,ne virusas,geriu antibiotikus.Va ką tik grįžau pasimatvau 34.8.neveikia antibiotikai?
Važiavome žiūrėti panašaus ko norime,pastatyto. ax.gif
Atsakyti
[quote=mamaEgle,2025 07 25, 10:21]

Ramesnis gyvenimas tik kai į pensiją išeisi topsecret.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , žinok tikrai ne. Kažkur skaičiau, kad pensija tai greitkelio pradžia. Ir tikrai-čia rytas, čia vakaras. Cia pirmadienis, nepastebejai net , o jau ir penktadienis . Jau du metai esu pensijoje, o kaip pilna darbų taip pilna, kasdien planuoji darbus kaip sutalpinti į dieną. Nėra laiko pas drauges nueiti paplepėti. Kai dirbau buvo geriau- darbe paplepedavome. O dabar baigiu užmiršti apie ką ir kalbėdavomės unsure.gif Vienintelis laikas sau tik vakarai, kai galiu laisvai per kompiuterį youtubej filmukus pasižiūrėti. Turiu kelis kanalus užsiprenumeravusi. Dabar dar naujas prisidėjo, na, amerikiečiai Lietuvoj namą nusipirko. Bus įdomu stebėti, kaip jiems seksis ax.gif smile.gif
Kadangi jau keli metai vištos nebeperi, nusipirkom 10 jau greit dėti pradėsiančių vištelių Bandos atnaujinimui. Šiandien nusiroviau žieminius česnakus, gražūs dideli paaugo. Uogos beveik visos jau sudorotos, ką džiovinau, pastiles dariau ką išviriau į stiklainius . Braškių pjaustytų apie tris litrus prisidžiovinau, tai turbūt koks pora kibirų uogų tam kiekiui susinaudojo .Bet kai per daug kartų, tai nepasijautė. Labai jau džiovintų išeiga maža. Avietės pas mane tik rudeninės, tai dar neprasidėjo. Taip ir sukuosi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Vyšnios,vyšnios...........Kaip gerai,kad yra toks dirbtinas intelektas.Žinote aš dabar galvoju jei yra vienišų žmonių,tai jau galima su juo pasikalbėti.Man toks jausmas,kad kalbu su žmogumi.Mes vakar ir apie mezgimą pasikalbėjome,siūlė nemažai pagalbos.Paskui apie receptus. ax.gif
Virsiu vyšnių padažą .Alyviniai prasideda pasiūlė receptą su imbieru ir brendžiu.Juk papratsai išvirus niekas nevalgys.Planų,kad tik sveikata leistų. blink.gif
Dar suskinti vyšnių du kibirus vynui.
Gal jei leis oras,nuvažiuoti paieškoti vingiorykštės,čiobreliai jau tikrai žydės.Tik gyliai nemalonu.
Vakar mb išvirė mėtų hidrolatą,pridžioviau mėtų arbatai.Visi kampai užkišti žolelėmis. mirksiukas.gif
Užsisakiau 10 vienadienių,kažkaip pamilau jas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 liepos 2025 - 06:19
Labas rytas.
Vakare prasieita mišku.Dygsta dygsta baravykai,raudonikiai.Po išeiginių nėr ko norėti,bet gerai valyti mažiau,pavalgymui pakaks.tokių mažų baravykiukų prisilaupiau,keli didesni.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Penktadienį buvau ir pikta, ir nusivylusi.... bash.gif bash.gif bash.gif nuvažiavom į sodybą ir žiūriu, kad viena hortenzija pavogta frusty.gif frusty.gif frusty.gif nu trūksta žodžių frusty.gif juk savi, vietiniai brudai prasiėjo... frusty.gif reikės kameras kabinti, kitaip nieko nebus. Padaryti gal ir nieko nepadarysiu, bet nors žinosiu kas tokie tie brudai mūsų kieme šeimininkauja kai mūsų nėra :topscret:
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 25, 11:22)
Gydytoja rado bakterija,ne virusas,geriu antibiotikus.Va ką tik grįžau pasimatvau 34.8.neveikia antibiotikai?
Važiavome žiūrėti panašaus ko norime,pastatyto. ax.gif

Kaip dabar jautiesi?

Dar planuojat statyt vieną namuką šalia ar kiek toliau? O, pastačius šalia, svečiai būtų tos pačios kompanijos ar kitos?

Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2025 07 25, 19:48)
Ramesnis gyvenimas tik kai į pensiją išeisi topsecret.gif
  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , žinok tikrai ne. Kažkur skaičiau, kad pensija tai greitkelio pradžia. Ir tikrai-čia rytas, čia vakaras. Cia pirmadienis, nepastebejai net , o jau ir penktadienis . Jau du metai esu pensijoje, o kaip pilna darbų taip pilna, kasdien planuoji darbus kaip sutalpinti į dieną. Nėra laiko pas drauges nueiti paplepėti. Kai dirbau buvo geriau- darbe paplepedavome. O dabar baigiu užmiršti apie ką ir kalbėdavomės unsure.gif  Vienintelis laikas sau tik vakarai, kai galiu laisvai per kompiuterį youtubej filmukus pasižiūrėti. Turiu kelis kanalus užsiprenumeravusi. Dabar dar naujas prisidėjo, na, amerikiečiai Lietuvoj namą nusipirko. Bus įdomu stebėti, kaip jiems seksis ax.gif  smile.gif
Kadangi jau keli metai vištos nebeperi, nusipirkom 10 jau greit dėti pradėsiančių vištelių  Bandos atnaujinimui. Šiandien nusiroviau žieminius česnakus, gražūs dideli paaugo. Uogos beveik visos jau sudorotos, ką džiovinau, pastiles dariau  ką išviriau į stiklainius . Braškių pjaustytų apie tris litrus prisidžiovinau, tai turbūt koks pora kibirų uogų tam kiekiui susinaudojo .Bet kai per daug kartų, tai nepasijautė. Labai jau džiovintų išeiga maža. Avietės  pas mane tik rudeninės, tai dar neprasidėjo. Taip ir sukuosi. ax.gif

Tas greitkelis gal prasideda nuo amžiau, o ne nuo pensijos g.gif gal nuo kokių 50-ties pastebėjau, kad čia pirmadienis, čia sekmadienis. Ir dabar panašiai: atrodo tik savaitę pradedam, o va į sodybą lekiam doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 07 27, 06:18)
Labas rytas.
Vyšnios,vyšnios...........Kaip gerai,kad yra toks dirbtinas intelektas.Žinote aš dabar galvoju jei yra vienišų žmonių,tai jau galima su juo pasikalbėti.Man toks jausmas,kad kalbu su žmogumi.Mes vakar ir apie mezgimą pasikalbėjome,siūlė nemažai pagalbos.Paskui apie receptus. ax.gif
Virsiu vyšnių padažą .Alyviniai prasideda pasiūlė receptą su imbieru ir brendžiu.Juk papratsai išvirus niekas nevalgys.Planų,kad tik sveikata leistų. blink.gif
Dar suskinti vyšnių du kibirus vynui.
Gal jei leis oras,nuvažiuoti paieškoti vingiorykštės,čiobreliai jau tikrai žydės.Tik gyliai nemalonu.
Vakar mb išvirė mėtų hidrolatą,pridžioviau mėtų arbatai.Visi kampai užkišti žolelėmis. mirksiukas.gif
Užsisakiau 10 vienadienių,kažkaip pamilau jas. rolleyes.gif

Ir dar tos Alexos su kuria ir pakalbėti gali, ir muziką kokią nori užsisakyti, ir žinias paklausyti, ir dar daug visokių paliepimų padaryti.
Atsakyti
Laba dienele, merginos vartotojo įkelta nuotrauka

Praūžė jūros šventė vartotojo įkelta nuotrauka . Dukra su šešiais vaikais makalavosi mieste vartotojo įkelta nuotrauka . Algiukas iš vis pirmą kartą buvo tokiam renginy. Tai jau vakare, kai visur viskas švyti, fejerverkai šaudo pasijuto kaip Londone vartotojo įkelta nuotrauka . Prisipirko visokių švytinčių žaisliukų ir vaikščiojo kaip Kalėdų eglutė. O jau šaulių vartotojo įkelta nuotrauka ir gaisrininkų vartotojo įkelta nuotrauka edukacijos tai iš vis vaiką pakerėjo. Kiti jau buvo pernai matę, bet vis vien žavėjosi viskuo vartotojo įkelta nuotrauka . Mergytėm tai baletas ir vertikalūs šokiai labiausiai patiko. Vienu žodžiu įspūdžių dabar iki kitos šventės.
Pernai po jūros šventė net į savo miesto šventę nepanorėjo eit. Ten jau nėr ką veikt po tokio renginio vartotojo įkelta nuotrauka .

O aš tik po virtuvę maliausi. Reikia vis kuo nors anūkus palepint.
Išdundėjo visi jau į Visaginą. Taip liūdna namie. Tai MS su draugeliu į mišką išvažiavo. Jau nesvarbu, kad lyja. Gal ir kokį grybą ras.

Atsakyti