Laba
Penktadienį buvau ir pikta, ir nusivylusi....

nuvažiavom į sodybą ir žiūriu, kad viena hortenzija pavogta

nu trūksta žodžių

juk savi, vietiniai brudai prasiėjo...

reikės kameras kabinti, kitaip nieko nebus. Padaryti gal ir nieko nepadarysiu, bet nors žinosiu kas tokie tie brudai mūsų kieme šeimininkauja kai mūsų nėra :topscret:
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 25, 11:22)
Gydytoja rado bakterija,ne virusas,geriu antibiotikus.Va ką tik grįžau pasimatvau 34.8.neveikia antibiotikai?
Važiavome žiūrėti panašaus ko norime,pastatyto.
Kaip dabar jautiesi?
Dar planuojat statyt vieną namuką šalia ar kiek toliau? O, pastačius šalia, svečiai būtų tos pačios kompanijos ar kitos?
Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2025 07 25, 19:48)
Ramesnis gyvenimas tik kai į pensiją išeisi

, žinok tikrai ne. Kažkur skaičiau, kad pensija tai greitkelio pradžia. Ir tikrai-čia rytas, čia vakaras. Cia pirmadienis, nepastebejai net , o jau ir penktadienis . Jau du metai esu pensijoje, o kaip pilna darbų taip pilna, kasdien planuoji darbus kaip sutalpinti į dieną. Nėra laiko pas drauges nueiti paplepėti. Kai dirbau buvo geriau- darbe paplepedavome. O dabar baigiu užmiršti apie ką ir kalbėdavomės

Vienintelis laikas sau tik vakarai, kai galiu laisvai per kompiuterį youtubej filmukus pasižiūrėti. Turiu kelis kanalus užsiprenumeravusi. Dabar dar naujas prisidėjo, na, amerikiečiai Lietuvoj namą nusipirko. Bus įdomu stebėti, kaip jiems seksis
Kadangi jau keli metai vištos nebeperi, nusipirkom 10 jau greit dėti pradėsiančių vištelių Bandos atnaujinimui. Šiandien nusiroviau žieminius česnakus, gražūs dideli paaugo. Uogos beveik visos jau sudorotos, ką džiovinau, pastiles dariau ką išviriau į stiklainius . Braškių pjaustytų apie tris litrus prisidžiovinau, tai turbūt koks pora kibirų uogų tam kiekiui susinaudojo .Bet kai per daug kartų, tai nepasijautė. Labai jau džiovintų išeiga maža. Avietės pas mane tik rudeninės, tai dar neprasidėjo. Taip ir sukuosi.
Tas greitkelis gal prasideda nuo amžiau, o ne nuo pensijos

gal nuo kokių 50-ties pastebėjau, kad čia pirmadienis, čia sekmadienis. Ir dabar panašiai: atrodo tik savaitę pradedam, o va į sodybą lekiam
QUOTE(IngridaB @ 2025 07 27, 06:18)
Labas rytas.
Vyšnios,vyšnios...........Kaip gerai,kad yra toks dirbtinas intelektas.Žinote aš dabar galvoju jei yra vienišų žmonių,tai jau galima su juo pasikalbėti.Man toks jausmas,kad kalbu su žmogumi.Mes vakar ir apie mezgimą pasikalbėjome,siūlė nemažai pagalbos.Paskui apie receptus.
Virsiu vyšnių padažą .Alyviniai prasideda pasiūlė receptą su imbieru ir brendžiu.Juk papratsai išvirus niekas nevalgys.Planų,kad tik sveikata leistų.
Dar suskinti vyšnių du kibirus vynui.
Gal jei leis oras,nuvažiuoti paieškoti vingiorykštės,čiobreliai jau tikrai žydės.Tik gyliai nemalonu.
Vakar mb išvirė mėtų hidrolatą,pridžioviau mėtų arbatai.Visi kampai užkišti žolelėmis.
Užsisakiau 10 vienadienių,kažkaip pamilau jas.
Ir dar tos Alexos su kuria ir pakalbėti gali, ir muziką kokią nori užsisakyti, ir žinias paklausyti, ir dar daug visokių paliepimų padaryti.