Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vis dar lietaus negauname.
O vakar 50 tujų parsivežiau susodinti.
Norėjau šiandien laistyti ir pjauti žolę,reikia vėl nuo ryto į miestą,nuomininkai paskambino,kad priregistruočiau visą šeimą.Kaip dukra sako internetu juk galima.Nemoku aš,geriau nuvažiuoti.Tuo labaiu pas notarą reikia užšokti,norime perrašyti žemę iš įmonės mb privačiai,nereiktų kas mėnesį eso mokėti apie 50 eurų.
Mažoji ar ne kovidą pasigavo?Šiandien po pietų pas šeimos gydytoją.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip gerai vakar nupjovėme visą žolę.Šiandien lietus,labai labai reikėjo. wub.gif
Laukiu klientų,sūnėno,grupiokės pomidorus pamažinsiu.Rytoj sesė atlėks,bloga jau žiūrėti į pomidorus. ax.gif
Reiktų avietes suskinti sirupą išvirti,pilna prinoko.Galvoju mėtų sirupą reiktų išvirti svečiai mėgsta.Jau ko yra tai yra. ax.gif
Ir pagaliau grybai pradės dygti?
Atsakyti
Labas rytas.
Graži diena aušta? ax.gif
Atvažiuoja meistrai su durimis.Kaip nemėgstu svetimų žmonių namuose.Na bet tenka susitaikyti? mirksiukas.gif
Mėtos vakar apvirtos,pabaigti mėtų sirupą virti.
Gervuogės laukia laukia,kokio grožio daigus vakar atvežė. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

50 tujų susodint? Kur pas tave tiek telpa? Bus gyvatvorė? wub.gif
O gervuogės irgi bus sodinamos? Fantastiška uogienė iš jų. Nuo visų peršalimo ligų. Iš laukinių gervuogių šiemet priviriau nemažai uogienės. vartotojo įkelta nuotrauka

Buvau mokyklon nuėjus, kur dirbau. pasiilgstu kolegių, tuo labiau, kad ir taip per visą žiemą namie išsėdėjau, tai vis veržiuos kur nors nueit... Tai irgi sakė, kad labai kovidas plinta.

MS šiandien išvažiavo su draugeliu į mišką grybų ieškot. biggrin.gif Draugelis tai pardavinėja, o aš jau neturiu kur juos dėt. Čia kaip Ingridai su pomidorais. Bet nestabdau... lai po mišką pasivaikščioja. mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Aplink naują sklypą bus gyvatvorė.Prie seno namuko,seno taip vadinu jau suaugo labai gerai tujos,noriu nuo kaimynų,kad suaugtų ir kita gyvatvorė prie naujo namuko.
Naujos hortenzijos sužydėjo,pirktos anksti pavasarį 10 ,labai mažiukių daigų,8 puikiai prigijo.Sąlyga buvo be pavadinimų.Tai dabar taip įdomiai pradeda žydėti.Ko gero dvi bus vazoninės nedidelės,žinosiu persodinti į vazonus.MamaEge,kaip Tavo hortenzijos džiūgina?

Netavežė man durų,neskubinu.
Pavakary noriu į mišką,svečius įleidųs.Jei išeis?Pavydžiu Aurute taviškiui,galėčiau kasdien vaikščioti po mišką. wub.gif

Kaip gera ant dūšios mažėja pomidorų.Reikia važiuoti į Rmygalą pasiimti siuntą,išsiūsti sūniukui siuntinuką obuolių,pomidorų,vienintelis iš trejų kas valgo gerai. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 14, 08:08)
Pavydžiu Aurute taviškiui, galėčiau kasdien vaikščioti po mišką. wub.gif

Vaikščiot - taip 4u.gif . Bet grybų jau man gana.huh.gif Tai kaskart sakau, kad neparneštų daugiau , negu telpa į džiovyklę. bigsmile.gif

Nauja savaitė prasideda. Savaitgalį MS "dirbo korepetitorium" anūkėms. Jungias nuotoliu ir aiškina matematiką. vartotojo įkelta nuotrauka Gerai, kai yra kur kreiptis.
Atsakyti
Labas rytas.
Buvau vakar miške 8 raudonikiai ir du lepšiai,kažkiek voveraičių.Vakarienei mūms užteko.Baravykų nei vieno.
Ruduo jaučiasi.
MamaEgle,aš pas Sandrą jau užsisakiau tulpių. ax.gif
Geras oras būtų persodinimamas,lietūs palaistytų.Bet svečiai vienas po kito,neprieisiu vėl prie augalų. ax.gif O dar ranką dešinę atėmė,sąnariai? ax.gif
Atsakyti