Labas rytas.

Ir laikyt nebėr kur. Kol dirbau, kolegėm išdalydavau. Jei dar pririnks, reiks belstis pas buvusias koleges...
  Ir laikyt nebėr kur. Kol dirbau, kolegėm išdalydavau. Jei dar pririnks, reiks belstis pas buvusias koleges... 

Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.
 Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.   Gal neišgaištų jos man.
 Gal neišgaištų jos man.  Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.
 Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.   Gal neišgaištų jos man.
 Gal neišgaištų jos man. 
  Kaip marti sako,ten skaniausi kiaušiniai,bet man iš jų imti "priklu".Na kas tiems kaiušiniams atsitiks?Bet kaip jie patys atrodo,taip ir tie kiaušiniai atrodo.
 Kaip marti sako,ten skaniausi kiaušiniai,bet man iš jų imti "priklu".Na kas tiems kaiušiniams atsitiks?Bet kaip jie patys atrodo,taip ir tie kiaušiniai atrodo.  Matėte Aurute,MamaEgle,pravažiuodamos tuos namus.
 Matėte Aurute,MamaEgle,pravažiuodamos tuos namus. 

Aptvaras yra nemažas, dar uždengtas tinklu. Gyvenvietėj statomas namas, tai vištos iškeliaudavo pas kaimynus.
  Aptvaras yra nemažas, dar uždengtas tinklu. Gyvenvietėj statomas namas, tai vištos iškeliaudavo pas kaimynus.  Teko užtvert. Ir man atveža naminių kiaušinių, kai atvažiuoja. Bet vis vien kiaušiniai puikesni už parduotuvinius.
  Teko užtvert. Ir man atveža naminių kiaušinių, kai atvažiuoja. Bet vis vien kiaušiniai puikesni už parduotuvinius.  

. MS vakar buvo miške, tai voveraičių vėl pilna džiovykla. Prasideda rudeniniai grybai. Ir raudonikiai jau dygsta
 . MS vakar buvo miške, tai voveraičių vėl pilna džiovykla. Prasideda rudeniniai grybai. Ir raudonikiai jau dygsta   . Labai daug dygstančių jaunų voveraičių. Gaila buvo ir į džiovyklą dėt, tai kepiau svieste ir viriau kreminę voveraičių sriubą
 . Labai daug dygstančių jaunų voveraičių. Gaila buvo ir į džiovyklą dėt, tai kepiau svieste ir viriau kreminę voveraičių sriubą   .
 .  .
 .

, pas mane ožkos, vištos, daržai, nu žemės ūkis. Šiemet taip jau išėjo, kad bulves nusikasėm anksčiau , nei javus nusikūlėm. Nes kombaino neturim, reikia prašyti kito žmogaus, kuris savo darbų turi, o ir orai visai tam netinkami. Na, bet pagaliau, šiandien nukūlėm ir miežių avižų mišinį. Kviečius prieš porą savaičių. Bulves pabaigėm šeštadienį. Taip kad jau svarbiausi darbai padaryti, galėsim ramiai miegoti. Vyras jau suarė lauką ir rudeninei kviečių sėjai. Lauke liko daržovės, burokai, bet jų ir plotai nedideli. Šiltnamiuose irgi visko jau per daug, primarinuota užtenkamai. Dabar eksperimentuoju su pomidorais ir agurkais, randu negirdėtų receptų ir bandau
 , pas mane ožkos, vištos, daržai, nu žemės ūkis. Šiemet taip jau išėjo, kad bulves nusikasėm anksčiau , nei javus nusikūlėm. Nes kombaino neturim, reikia prašyti kito žmogaus, kuris savo darbų turi, o ir orai visai tam netinkami. Na, bet pagaliau, šiandien nukūlėm ir miežių avižų mišinį. Kviečius prieš porą savaičių. Bulves pabaigėm šeštadienį. Taip kad jau svarbiausi darbai padaryti, galėsim ramiai miegoti. Vyras jau suarė lauką ir rudeninei kviečių sėjai. Lauke liko daržovės, burokai, bet jų ir plotai nedideli. Šiltnamiuose irgi visko jau per daug, primarinuota užtenkamai. Dabar eksperimentuoju su pomidorais ir agurkais, randu negirdėtų receptų ir bandau  . Mūsų krašte šiemet obuolių metai, tai jų bus daug skinti. Taip ir nepajusiu kaip rugsėjis praeis
 . Mūsų krašte šiemet obuolių metai, tai jų bus daug skinti. Taip ir nepajusiu kaip rugsėjis praeis  
  .Jurginų apie 80 kerų, dvi ilgos eilės, bet jie auga darže palei kaimynų tvoras, ir prie vienų kaimynų ir prie kitų. Yra daug pasikartojančių. Man jie patinka už tai kad ilgai žydi-liepą, rugpjūtį ,rugsėjį, o jei šalnų ilgai nebūna tai ir spalį. O, pavyzdžiui, juka kad ir kokia graži bebūtų, bet žydi tik savaitę. Šiemet manoji  turėjo 6 stiebus. Atrodė pasakiškai, bet tik trumpaamžis grožis. Dabar kelis metus gal iš viso nežydės
 .Jurginų apie 80 kerų, dvi ilgos eilės, bet jie auga darže palei kaimynų tvoras, ir prie vienų kaimynų ir prie kitų. Yra daug pasikartojančių. Man jie patinka už tai kad ilgai žydi-liepą, rugpjūtį ,rugsėjį, o jei šalnų ilgai nebūna tai ir spalį. O, pavyzdžiui, juka kad ir kokia graži bebūtų, bet žydi tik savaitę. Šiemet manoji  turėjo 6 stiebus. Atrodė pasakiškai, bet tik trumpaamžis grožis. Dabar kelis metus gal iš viso nežydės 

Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.
 Kaimo darbus pažįstu tik vasarą. Bet jei tektų gyvent kaime, vištas būtinai laikyčiau.   Gal neišgaištų jos man.
 Gal neišgaištų jos man.

. MS vakar buvo miške, tai voveraičių vėl pilna džiovykla. Prasideda rudeniniai grybai. Ir raudonikiai jau dygsta
 . MS vakar buvo miške, tai voveraičių vėl pilna džiovykla. Prasideda rudeniniai grybai. Ir raudonikiai jau dygsta   . Labai daug dygstančių jaunų voveraičių. Gaila buvo ir į džiovyklą dėt, tai kepiau svieste ir viriau kreminę voveraičių sriubą
 . Labai daug dygstančių jaunų voveraičių. Gaila buvo ir į džiovyklą dėt, tai kepiau svieste ir viriau kreminę voveraičių sriubą   .
 .  .
 . 

Aš ir Mamą visada sveikinu, sakau jai, kad buvusių mokytojų nebūna. Mokytojas visam gyvenimui
  Aš ir Mamą visada sveikinu, sakau jai, kad buvusių mokytojų nebūna. Mokytojas visam gyvenimui   Ir sėkmės mūsų visai jaunajai kartai, kurie dar mokosi ar studijuoja.
 Ir sėkmės mūsų visai jaunajai kartai, kurie dar mokosi ar studijuoja.