Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

O man, Ingrida, labai patiko tavo durys su klemka. vartotojo įkelta nuotrauka
Važiuojant į Telšius paprastai stojam pietaut Karčemoje. vartotojo įkelta nuotrauka Tai ten tualetuose senos durys su klemkom. Labai patinka.

Šiąnakt negalėjau atsitraukt nuo lango - priešais augančiam berže jonvabaliai žybsėjo. Vaizdelis nuostabus. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šalta šalta..........Utenoje jau nulis,na pas mus dar +4.Vakar išsivalėme pečius jau pasikūrenau. ax.gif
Įleidųs svečius,gal išeis į mišką? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Prasilėkiau mišku vakar.Sutikau kaimynę jau išeinančią iš miško beveik pilnu krepšiu,bet gi visų grybų neišgrybaujama.Sočiai pagrybauta. wub.gif
Atsakyti

Jau ir pas mus ruduo, vėsoka. O priešais esančiame berže jonvabaliai naktį žybsi. Ir ko jie dar neina miegot? vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar dar buvom miške. Jau tuščia. Bet labai patiko pasivaikščiot. Juk tiek laiko namie prasėdėjau, kai negalėjau vaikščiot, tai dabar naudojuos kiekviena proga išeit į lauką. vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas.
Šaunuolė Aurutė.Užvakar praėjau 21836 žingsnius.
Vakar grįžome iš miesto,sloga,galvojau pasigavau parduotuvėse.Einant miegoti ,dingo sloga,pasidėjau jau lašiukus lašinti jei ką naktį į nosį,servetėlių,dingo.Jaučiu alerginė buvo,nežinau net kam?
Kaip visada parsivežiau dar augalų.Genėti pradėjome jau medžius,vėl šakų kalnai.Bijau ir pagalvoti,kol jas sutvarkome. ax.gif
Jei normaliai atvažiuos svečiai,mausiu miškan pavakary.
Gražios dienos.
Atsakyti

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 26, 09:07)
Šaunuolė Aurutė. Užvakar praėjau 21836 žingsnius.

Aš irgi jau kuris laikas ieškau laikroduko, kur žingsnelius skaičiuoja. vartotojo įkelta nuotrauka Gal labiau motyvuos vaikščiot. O tai jei nevažiuojam į mišką ar parduotuves, tai ir prasėdžiu namie. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Apstojo grybai,vakar buvau miške.Na šiąnakt palijo,gal dar bus?Matau lauke kėdės šlapios.Reikės kitą savaitę pavažiuoti toliau.
Pas mane Aurute telefonas skaičiuoja žingsnius visur ar taip ar taip nešiojuosi.Va kambary kiek privaikščioju jau neskaičiuoja. biggrin.gif
Vakar svečiai anksti atvažiavo prieš 14 valandą,nespėjo mb ir žolės nupjauti daugiau,vos spėjau namuką sutvarkyti,šluotas jau išsinešiau prie svečių. ax.gif
Kaip gerai būtų paravėti,nes žemė labai sausa buvo. ax.gif
Atsakyti
O aš laikroduką daugiau kaip tris metus turėjau. Atsisakė baterija, kaip beveik tuščia, taip tuščia, nors krauni kelis kartus per dieną, o įjungus krauti tuoj meta ,kad jau pasikrovusi 99 procentais. Praktiškai per porą minučių. Tad atsisakiau ir naujo nebepirksiu, nuo jo buvo atsiradusi savotiška priklausomybė. Ir naktimis neteisybę rodė -kai gerai miegodavau rodydavo kad gilaus miego mažai ir prabudimų mažai, kai nepamiegodavau pusę nakties ir milijoną planų prikurdavau, rodydavo kad miegojau gerai, nes prabudimų pakankamas kiekis. Ai, dabar tapau nepriklausoma ir jaučiuosi gerai, ir miegu geriau. Kai turiu telefoną kišenėje žingsnius dar skaičiuoja, , bet namie aš jo nesinešioju, tad teisybės vis tiek nėra. Tik kai žolę pjaunu daug žingsnių priskaičiuoja dar. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dukra buvo atidavųsį irgi laikroduką.Ilgai netarnavo irgi guli jau išsekęs. ax.gif
Šiandien kaip ir išeiginė,neskubėdama išlaistysiu kubilą,šiluogėms,gėlėms.Sausa.
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 27, 08:18)
Pas mane Aurute telefonas skaičiuoja žingsnius visur ar taip ar taip nešiojuosi. Va kambary kiek privaikščioju jau neskaičiuoja. biggrin.gif

Nebandžiau su telefonu. Pati programų į telefoną nesisiunčiu, nes bijau kokio nereikalingo šlamšto ar virusų parsisiųst. 4u.gif

QUOTE(bangelee @ 2025 09 27, 20:22)
O aš laikroduką daugiau kaip tris metus turėjau. Atsisakė baterija, kaip beveik tuščia, taip tuščia, nors krauni kelis kartus per dieną, o įjungus krauti tuoj meta ,kad jau pasikrovusi 99 procentais. Praktiškai per porą minučių. Tad atsisakiau ir naujo nebepirksiu, nuo jo buvo atsiradusi savotiška priklausomybė. Ir naktimis neteisybę rodė -kai gerai miegodavau  rodydavo kad gilaus miego mažai ir prabudimų mažai, kai nepamiegodavau pusę nakties ir milijoną planų prikurdavau, rodydavo kad miegojau gerai, nes prabudimų pakankamas kiekis. Ai, dabar tapau nepriklausoma ir jaučiuosi gerai, ir miegu geriau. Kai turiu telefoną kišenėje žingsnius dar skaičiuoja, , bet namie aš jo nesinešioju, tad teisybės vis tiek nėra. Tik kai žolę pjaunu daug žingsnių priskaičiuoja dar. smile.gif

Man miego tai nereikia kontroliuot. Pati žinau kaip miegu wub.gif . O žingsnelių ir namie padarau kažkiek. Kai dar dirbau, tai dukra buvo atidavus laikroduką. Tai po mokyklą po 5 km suvaikščiodavau. O namie telefonas tai guli ant stalo. Net įdomu kiek namie privaikštau.
Parduotuvės ir internetas pilnas tų laikrodžių, bet va ir noris patikimesnio. Marti turi jau nežinau kiek, bet pirkus gerokai prieš karantiną. Tai tebeveikia. Patenkinta. wub.gif
* * * * * *
Šiandien važiuoju į kaimą marčios su gimtadieniu pasveikint, su sūnum susitikt. Grižo jis kelioms dienom iš Norvegijos. Nebeturiu laiko šypseniukus rankiot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: [b!]Vakar[/b!], 07:47
Labas rytas.
Aurute,pasibuvote šiltai?Kuriame krašte tas kaimas? mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Šalta šalta,kūrenamės jau.Tik baisoka briketų neprigamina mūsų vietoje,kur perkame.Ne gi reikės iš parduotuvės brangiau? ax.gif

Persodinėju vienadienes.Gerai būtų susikasti dar velėną astilbes persodinti į krūvą?
MamaEgle,kaip Jūs laikotės?
Norėtųsi šiandien,svečius sutikųs,miškan palėkti. ax.gif
Atsakyti