Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bangele,kiek naujienų.Sveikinimai Brangiausiam. wub.gif wub.gif
Šlapia tikrai pas jus ,Bangele.Vakar makalavomės po Jūsų rajoną.Ppailė,Viekšniai,Tirkšliai.Apžiūrėjome namuką,na atrodo viskas einasi gerai.Kitą savaitę laukiame uždengiant polius subetonuotus.Saplio 6 žada atvežti jau,žada,tada dvi savaites dirbs vietoje.Mūms kientai bus tik savaitgaliais.Na tada gal kampus apsitvarkysiu?Kiek susiplanavųs. ax.gif Daug ką persodinti,iškasti.
Šiandien mamograma.Avietės verkiant laukia sirupui.Pomidorų džemą,adžiką pakartotinai virti.Dar tujų papirkau,šiandien dar papirksiu alyvų atmainų,vakar parsivežiau nežinau ką pagal lotynišką pavadinimą pagoglinau,geras krūmas,kvepia žydi du kartus.Pirksiu dar.
Noriu himalajinių beržų ir galvoju kur juos pasodinti reiktų?Man kaip gražūs jų kamienai. wub.gif Gal palauksiu ,kai pastatys namuką. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 17, 08:40)
Kaip paštas dirba-siaubas.Mano siunta nukeliavo į Beržų 25, senamiestis, net nežinau kokiame mieste? bigsmile.gif Sostinė? Parašiau laišką, matysime?
Sūnui išsiunčiau sekmadienį pomidorus ,obuolius, dar neatėjo į sostinę. Man Sandra pirmadienį išsiuntė svogūnėlius, vakar pasiėmiau. KaS LIKS IŠ POMIDORŲ? blink.gif

Nėra nėra grybų.

Nežinau, kas tam pašte dirba, bet grybauja jau. Dukrai buvo atvežę siuntinį, kurio net neužsisakė. vartotojo įkelta nuotrauka Ir adresas net ne jos. Ir pavardė neatitinka. Vis vien paliko prie durų. vartotojo įkelta nuotrauka Gerai, kad yra telefonai. Tai susiskambino ir pati nuvežė adresatui. Gal žmonėms kas svarbaus, o jie dar gal savaitę grybaus.

QUOTE(bangelee @ 2025 09 17, 20:09)
Tai jau porą kartų vežėm sultis spausti- vieną kartą grynas sultis spaudė, kitą kartą maišėm su morkomis. Viso turi beveik 120l  išsispaudę. Pirmą kartą gyvenime pasiauginau rekordinio dydžio morkas, iš dviejų pakelių sėklų 16 kibirų morkų blink.gif  ne kiekis stebina, o dydis, retai pasisėjo, daug drėgmės vasarą,  tai turbūt pusė morkų gavosi nuo 300  iki 800gramų svoris vienos morkos. Pati juokiuosi, kad viena morka bus trims dienoms pietums sriubai biggrin.gif Tai ir sultims spausti pora kibirų panaudoti buvo negaila, o kai tokios didelės, tai net nuskutom, nors sakė kad tik nuplauti reikia. Pernai, atsimenu, džiaugiausi moliūgais, kurie ir iš kosmoso turėjo matytis biggrin.gif . Šiemet tokių didelių nebus, bet daug paaugo. Na jie pas mus ir maistas ir pašaras ax.gif

Spauskit sultis su moliūgais. vartotojo įkelta nuotrauka Pas dukrą pernai buvo obuolių metai, tai prisispaudėm sulčių su moliūgais. Skanios. vartotojo įkelta nuotrauka

* * * * * * *

Grybų vis dar randas. Bet tik voveraitės. Vakar jau džiovyklon netilpo, orkaitėj džiovinau.

O sūnus iš Airijos tai laukia rudeninių. Prašė į stiklainukus įdėt. Kitaip nėra kaip transportuot.

Papildyta:

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 17, 08:40)
Kaip paštas dirba-siaubas.Mano siunta nukeliavo į Beržų 25, senamiestis, net nežinau kokiame mieste? bigsmile.gif Sostinė? Parašiau laišką, matysime?
Sūnui išsiunčiau sekmadienį pomidorus ,obuolius, dar neatėjo į sostinę. Man Sandra pirmadienį išsiuntė svogūnėlius, vakar pasiėmiau. KaS LIKS IŠ POMIDORŲ? blink.gif

Nėra nėra grybų.

Nežinau, kas tam pašte dirba, bet grybauja jau. Dukrai buvo atvežę siuntinį, kurio net neužsisakė. vartotojo įkelta nuotrauka Ir adresas net ne jos. Ir pavardė neatitinka. Vis vien paliko prie durų. vartotojo įkelta nuotrauka Gerai, kad yra telefonai. Tai susiskambino ir pati nuvežė adresatui. Gal žmonėms kas svarbaus, o jie dar gal savaitę grybaus.

QUOTE(bangelee @ 2025 09 17, 20:09)
Tai jau porą kartų vežėm sultis spausti- vieną kartą grynas sultis spaudė, kitą kartą maišėm su morkomis. Viso turi beveik 120l  išsispaudę. Pirmą kartą gyvenime pasiauginau rekordinio dydžio morkas, iš dviejų pakelių sėklų 16 kibirų morkų blink.gif  ne kiekis stebina, o dydis, retai pasisėjo, daug drėgmės vasarą,  tai turbūt pusė morkų gavosi nuo 300  iki 800gramų svoris vienos morkos. Pati juokiuosi, kad viena morka bus trims dienoms pietums sriubai biggrin.gif Tai ir sultims spausti pora kibirų panaudoti buvo negaila, o kai tokios didelės, tai net nuskutom, nors sakė kad tik nuplauti reikia. Pernai, atsimenu, džiaugiausi moliūgais, kurie ir iš kosmoso turėjo matytis biggrin.gif . Šiemet tokių didelių nebus, bet daug paaugo. Na jie pas mus ir maistas ir pašaras ax.gif

Spauskit sultis su moliūgais. vartotojo įkelta nuotrauka Pas dukrą pernai buvo obuolių metai, tai prisispaudėm sulčių su moliūgais. Skanios. vartotojo įkelta nuotrauka

* * * * * * *

Grybų vis dar randas. Bet tik voveraitės. Vakar jau džiovyklon netilpo, orkaitėj džiovinau.

O sūnus iš Airijos tai laukia rudeninių. Prašė į stiklainukus įdėt. Kitaip nėra kaip transportuot.
Atsakyti
Labas rytas.
Nebe siūsiu vaikams daržovių per paštomatą.Nuėjo sūnui košė,aišku ten mėtė,suspaudė,gal dar?Jau pernai nepasimokiau,šiemet bandžiau vėl.Gerai sūnus užvažiuos rytoj pasiims gyvai. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Verdu sriubytę sūniuko laukiu,kepsiu obuolių pyragą,atsidėjau antaninių obuolių,o kvapnūs. wub.gif wub.gif
Pasijaučiau tvirtesnį pagrindą ant kojų,onkologė nuramino,nėra kol kas ligos progresijos iki sausio pakartotino lankymosi. ax.gif Jaudinausi visą dieną ,kol po pietų paskambino.
Tik ko ta temperatūra žema?Sako o kam matuojate kas dieną?Na gi rūpi. ax.gif Gal taip turi būti?Liepė kreiptis į šeimos gydytoją.Nežinau ką ji pasakys? mirksiukas.gif
Atsakyti

Jau SM irgi grybaut pradeda vartotojo įkelta nuotrauka . Mano žinutę du kartus įdėjo. Bet tik šiandien pamačiau, nes tik rytais čia pasijungiu. Dieną, atrodo, nieko neveikiu, bet laiko kompiuteriui nelieka. vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 19, 08:41)
Nebe siūsiu vaikams daržovių per paštomatą. Nuėjo sūnui košė, aišku ten mėtė, suspaudė, gal dar? Jau pernai nepasimokiau, šiemet bandžiau vėl. Gerai sūnus užvažiuos rytoj pasiims gyvai. ax.gif

O per autobusų siuntas nebandei? Jei tik yra tiesioginis autobusas. vartotojo įkelta nuotrauka
Aš dukrai siunčiu tik žiemą, kai lauke pakankamai šalta. Bet į Visaginą nėra tiesioginio autobuso, tai tik tenka naudotis paštomatais. O per autobusus dar greičiau ir tvarkingiau keliauja.
Žiemą net paskerstą kalakutą pirkau ir per autobusų siuntas atsiuntė. wub.gif
Atsakyti
Laba diena. Man Supermama ne visada pasirodo. Kartais sako kad nerado takelio į tą reikalingą serverį. Tiesiog kelis kart perkrovus vietoj balto lango su keistu kodu gali atsirasti teisingas vaizdas, o kartais atidedu kitai dienai. Tikiuosi ši platforma dar kurį laiką egzistuos.
Šiandiena nutariau nevažiuoti į sodinukų mugę kad ko nors neprisipirkčiau. Nuėjau į miesto mugę ir išleidau užkandžiams daug pinigų. Vėliau nulėkiau nušienavau žolę sode ir grįždama iš sodo išlipau pasiklausyt koncerto. Pastebėjau kelias babas mane apžiūrinėjančias nuo galvos iki kojų. Nors drabužius pasikeičiau, bet matyt po trimeravimo dar liko kažkas ant plaukų ar gal tai kad į sodą nevažiuoju pasipuošusi. Ir dar tas pilnas obuolių krepšys... žodžiu koncertas puikus, vietinės babos- totaliai keistos. smile.gif

Papildyta:
kas žinot kaip išgydyt kelią iki supermamkų serverio?

rašo tokį:

mySQL error: MySQL server has gone away
mySQL error code:
Date: Saturday 20th 2025f September 2025 08:01:23 PM

gal kas žinot kas tai?
Atsakyti

Man irgi SM ne visuomet iš karto atsidaro. Meta klaidą. vartotojo įkelta nuotrauka Nuolat reikia perkrauti puslapį. Gal kad senoje versijoje. Bet dabar nerandu mygtuko pereit į naują. Gal ten geriau. vartotojo įkelta nuotrauka Reiktų priprast, kad tik nedingtų.

Enija, geriau nekreipk dėmesio į tas apžiūrinėjančia babas. Aš jau pripratau. Lai žiūrijei kam labai įdomu.
Kai po operacijos negalėjau apsiaut jokių normalių batų, vaikščiojau su kroksais. vartotojo įkelta nuotrauka Ir man neįdomu, ar kai kam tai nepatinka vartotojo įkelta nuotrauka . Kad tik man patogu. Negi dėl batų sėdėsiu tik namie net pas dantistą nenueidama...

Atsakyti
Labas rytas.
Man irgi meta kaidą,naujojoje supermamoje,man visai neptinka,senoji mielesnė. wub.gif

Aurute,žiūrėjai rytinę laidą Gyventi kaime gera.Galvojau kur dėti saldinius obuolius,reikės prisiminti juosteles džiovinti.Dar dukra klausė gaminsi šiemet juosteles?Patiko pernai aviečių.Darbo daug,teks pasiterlioti.

Dar reikia pabaigti seduą rinkti vynui. ax.gif
Ačiū dievui išdalinti pomidorai,dar vieną porciją adžikos išvirti ir bus jau ramu. ax.gif
Atsakyti

Laba diena. Kažkaip pati nežinau kaip iš senos versijos perėjau į naują SM versiją. Pažiūrėsim kaip veiks. Gal nelūžinės psl kaip senoje. 

Tai tiek. Graži vasariška diena. Vilniaus senamiestyje kalba visokiomis kalbomis ir pilna užsieniečių dieduliukų. Matyt čia slepiasi nuo kaitros savo šalyse.

Atsakyti

QUOTE(IngridaB @ 2025 09 21, 09:00)
Man irgi meta kaidą, naujojoje supermamoje, man visai neptinka, senoji mielesnė. wub.gif

Aurute, žiūrėjai rytinę laidą Gyventi kaime gera. Galvojau kur dėti saldinius obuolius, reikės prisiminti juosteles džiovinti. Dar dukra klausė gaminsi šiemet juosteles? Patiko pernai aviečių. Darbo daug, teks pasiterlioti.

Ingrida, visada žiūriu vartotojo įkelta nuotrauka . Džiovintų juostelių nesu darius. Pati labiau mėgstu tiesiog valgyt vaisius, o anūkai nemėgsta. Taip kad nėr dėl ko. vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Enija @ 2025 09 21, 18:04)
Graži vasariška diena. Vilniaus senamiestyje kalba visokiomis kalbomis ir pilna užsieniečių dieduliukų. Matyt čia slepiasi nuo kaitros savo šalyse.

Va ir mano anūkėlė Volungytė pamėgo Vilnių. Savaitgaliais nebenori namo važiuot, o nori po Vilnių pasivaikščiot. vartotojo įkelta nuotrauka Labai jai patinka senamiestis. Darbo dienomis nėra kada. Pamokos, repeticijos... vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Šalnas jau žada. unsure.gif
Gal išeis po pietų į mišką?
Pas mane šiuo metu žydi trys kinrožės,viena kaip nuotraukoje,kita balta,dar trečia balta su rudu viduriuku. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 rugsėjo 2025 - 07:31
Labas rytas.
Na va durys sudėtos.Vakar mieste paskambino meistras ,būsime 13 valandą,lėkėme iš miesto.Ir vakare dar spėjau mišku pralėkti.Širdis atsigavo. wub.gif wub.gif
Nuo ryto laukiu kitų meistrų,užkloti pamatus.Sakė išvažiuos naktį,tai budžiu jau net naktį nubudinėjau,kad nepamigti. mirksiukas.gif
Jau durų nebe bus su "klemka". ax.gif
Atsakyti