Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif

planavom šeštadienį į sodybą, bet kad orai keičiasi, šalčiau ryt praneša, gali po nakties ir slidūs keliai gali būti, tai, matomai, liksime Vilniuje.... verysad.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 12 11, 08:51)
Labas rytas.
Veikli MamaEglė mūsų.Šaunuolė. 4u.gif  4u.gif
Mes už panašiai 10 km nesugebame nuvažiuoti į Bistrampolio dvarą mugę,šviesų efektų pažiūrėti. ax.gif
Išnuomavau pagaliau butą vakar.

Visą vakarą mintyse buvau su dėdė.Ligoninėnė mamą nuvežiau,kraupus vaizdas.Lašelinės,kraujas lašinamas.Baisi senatvė,ligos.Palatos kaimynai sakė atvežė greitoji krauju vemiantį.Tik išleido iš ligoninės,gydė opą reanimacijoje irgi.Tiesiai iš reanimacijos į senelių namus.Garantuotai neišgydė iki galo.Kai iš tokių namų ,taip ir gydo.

Mane irgi gana sunku pakelti, o ir po darbo grįžus taaaaip tingisi kažkur eit, kad reikia save vos ne priversti, jau kai yra bilietai, tai einu, nes reikia. Bet paskui džiaugiuosi. Vasara mažiau kur einu, savaitgaliai sodyboje, ir šiaip gal koncertų/renginių mažiau, tai ir apmažinu ėjimus. Bet vat visai neplanuotai šiandien vėl einu, Rimkevičiaus orkestras, Kauno choras atliks Bethoveno ir Verdžio muziką. Turėtų būti geras koncertas.

Bus ramu dabar kai butas išnuomotas. Ypač jei nuomininkai geri. Tada jau ir kainą kiek mažesnę darome, kad tik neišeitų topsecret.gif

Liūdna kai artimieji serga ir niekuo negali padėti verysad.gif verysad.gif Dažnai ligoninėse būna, kad apgydo ir paleidžia, ypač jeigu sunkūs ligoniai. Gydykitės patys.... doh.gif aš vis tetą planuoju aplankyti, gal reiktų sekmadienį išsiruošti mastau.gif pas gyvus nuvažiuoti reikia rasti laiko, o ne paskui viską metus į laidotuves topsecret.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 12 12, 08:17)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka

Geri įspūdžiai, Eglute. Kaip šaunu, kad turi kur nueit  vartotojo įkelta nuotrauka . Aš irgi jau veržiuosi iš namų, kad jau galiu vaikščiot. Ir labiausiai norisi ką nors klasikinio pamatyt, paklausyt    vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka  .
Muzikinis teatras dabar po rekonstrukcijos pilnas  bigsmile.gif . Geriau jau važiuoti į muzikos centrą. Ten ir aplinka maloni, ir orkestras puikus    vartotojo įkelta nuotrauka  . Koncertų pasiilgau. Juk porą metų niekur nevaikščiojau. Bet tebesvajoju pamatyt operos fantomą.

Aš irgi vaistus vartoju ryte, bet kai reikia priduot kraują, tai grįžus iš poliklinikos. Man netoli. Aš gi namisėda. Nedirbu.
Mes irgi važiuosim kur nors šviesų efektų pažiūrėt, bet kai anūkai grįš.  vartotojo įkelta nuotrauka

Muzikinio teatro noriu labai. Tik kad Vilniuje nėra, į Kauną reiktų važiuoti. Gal kada išsiruošiu g.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 12 12, 08:35)
Labas rytas.
Visam gyvenimui liko įspūdis,  Londone opera Fantomas.Dukra,mūms padarė kalėdinę dovaną,kai buvome nuskridę pas ją.Dar ir močiutei. wub.gif  wub.gif
Nieko naujo,šiandien turiu pabaigti sūnui megztinį. ax.gif Lėkisu į Ramygalą žuvies,šviežių dešrelių.Gal susigundysiu plikytais iš kepyklėlės,laikausi,bet ar atsilaikysiu?
Paskui gal į miestą,reikia siūlų dukrai baltų. mirksiukas.gif
Viskas mano kaimuke jau negavau vietos apsikirpti iki švečių.Važiuosiu kitą savaitgalį į balių apšepųsi. ax.gif

Ten vien sąstatas trupės koks thumbup.gif puiki dovana buvo wub.gif

Koks balius kitą savaitę?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įsivaiduoju,MamEgle,koks geras koncertas? wub.gif wub.gif
Pabaigiau sūniukui megztinį,parsivežiau babiną 2.5 kg siūlų.Imsiuosi didžiajai iki kalėdų,reikia numegzti.
Tuo labiau atšaukė rezervaciją ukrainietė.Antrą kartą leidžiu perkelti datą.Nors galėtume pasilikti avansą,tuo labiau praneša jau iš vakaro.Na žinokite pasimečiau,dar rusiškai kalbėti,leidžiau perekelti į sausį. ax.gif Ai tegul man bus dievo bonusas. biggrin.gif
Balius - mb puseserės 65.Švenčia žmonės,kelia didelius balius? mirksiukas.gif Norėjo dar sukviesti visus krikšto vaikus,nemažai turi,mano mažoji Ispanijoje,tai nesudalyvaus. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, aš irgi nebegavau vietos pas savo kirpėją. Bet, manau, anūkai net nepastebės, kad močiutė neapsikirpus. vartotojo įkelta nuotrauka Juk ne tai rūpi. Į balius nevažiuosim.

QUOTE(mamaEgle @ 2025 12 12, 13:36)
Bet vat visai neplanuotai šiandien vėl einu, Rimkevičiaus orkestras, Kauno choras atliks Bethoveno ir Verdžio muziką. Turėtų būti geras koncertas.

Muzikinio teatro noriu labai. Tik kad Vilniuje nėra, į Kauną reiktų važiuoti. Gal kada išsiruošiu g.gif

Oi kaip norėčiau Rimkevičiaus orkestro paklausyt gyvai. Ten dar mano buvus mokinukė smuikuoja. vartotojo įkelta nuotrauka

Eglute, muzikinio Vilniuje nėra, bet jūs turit operos ir baleto teatrą.

QUOTE(IngridaB @ 2025 12 13, 09:17)
Pabaigiau sūniukui megztinį, parsivežiau babiną 2.5 kg siūlų. Imsiuosi didžiajai iki Kalėdų, reikia numegzti.

Oho kokie mezgimo tempai. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar nugarą numezgiau dukrai,šiandien imsiuosi priekio.Tikrai iki švenčių baigsiu. mirksiukas.gif
Apsikirpsime po švenčių. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ingrida, na ir tempai mezgimo blink.gif blink.gif blink.gif

Nevažiavome į sodybą, dar kartą atidėjom. Ir pas tetą nenuvažiavom., tad savaitgalis naminis visai. Atidėjom keliones kitiems savaitgaliams, gal per šventes tetą aplankysim. Dar ir kelias knygas užsakiau jai, nuvešim tuo pačiu.
QUOTE(IngridaB @ 2025 12 13, 08:17)
Įsivaiduoju,MamEgle,koks geras koncertas?
Pabaigiau sūniukui megztinį,parsivežiau babiną 2.5 kg siūlų.Imsiuosi didžiajai iki kalėdų,reikia numegzti.
Tuo labiau atšaukė rezervaciją ukrainietė.Antrą kartą leidžiu perkelti datą.Nors galėtume pasilikti avansą,tuo labiau praneša jau iš vakaro.Na žinokite pasimečiau,dar rusiškai kalbėti,leidžiau perekelti į sausį.  Ai tegul man bus dievo bonusas.
Balius - mb puseserės 65.Švenčia žmonės,kelia didelius balius? mirksiukas.gif Norėjo dar sukviesti visus krikšto vaikus,nemažai turi,mano mažoji Ispanijoje,tai nesudalyvaus.

Laba labai geras koncertas wub.gif Mama visą savaitgalį vien apie koncertą kalbėjo, girdėjau kaip telefonu sakė, kad vien dėl tokio koncerto vertėjo gyventi 90-imt metų ir laukti koncerto wub.gif viskas labai nuostabu ir orkestras, ir choras, ir smuikininkas, ir kūriniai wub.gif wub.gif wub.gif

Matyt, kaip būna - niekada nežinai kiek dar žmogui liko, o čia yra šventinė proga susitikti su visais savais ir širdžiai mielais žmonėmis wub.gif bendrauti reikia su gyvais wub.gif kai žmogus išeina, jam jau tas pats kas pas jį į laidotuves, viską metęs, atlekia. Tada randama ir galimybių, ir laiko, ir visus reikalus į šalį galima pastūmėti.... o vat kol gyvi susitikti - vis nėra kada, vis kažkas svarbiau yra (čia aš ir savęs neišskiriu, tas pats galioja, dažnai net apie paskambinimą galvoju "reikia paskambinti...". Užtat prieš kelis metus ir surinkau giminę susitikimui, kitai vasarai vėl planuose yra susitikimas. Gal pavyks sodyboje padaryti mastau.gif)

QUOTE(Aurute @ 2025 12 14, 07:37)

Oi kaip norėčiau Rimkevičiaus orkestro paklausyt gyvai. Ten dar mano buvus mokinukė smuikuoja.  vartotojo įkelta nuotrauka

Eglute, muzikinio Vilniuje nėra, bet jūs turit operos ir baleto teatrą.
Oho kokie mezgimo tempai.  vartotojo įkelta nuotrauka

Gal ir buvo mokinukė, nes buvo keli jaunieji muzikantai wub.gif

kažkoks repertuaras operos ir baleto pasidarė visai neįdomus (čia bent jau man topsecret.gif). Tokie labai biudžetiniai, skurdūs pastatymai, muzikos interpretacijos pagal šiuolaikines tendencijas, rezultate nebeliko šventės nuėjus į teatrą.... schmoll.gif kai norisi ne tik girdėti gyvą muziką (tą galiu kokioje Filfarmonijoje padaryti), bet ir matyti vaizdą.
Atsakyti

mamaEgle, gerai išsakei mintis. Susitikti su brangiais žmonėm reikia dabar, o ne per laidotuves.

Man irgi nelabai patinka muzikos interpretacijos pagal šiuolaikines interpretacijas vartotojo įkelta nuotrauka . Tas pats jau ir su dramos teatrais būna vartotojo įkelta nuotrauka . Viskas stilizuota ant greičio. Galvojau, gal čia aš jau senstu ir laikmečio nesuvokiu vartotojo įkelta nuotrauka .

Ingrida, parodysi mezgimo rezultatą? vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas.
Parodyčiau Aurute,tikrai.Per kur įkelti nuotraukas?Part.lt nebe galima.Marčiai jau suruoštas megztinis,sūnui jau kaip ir baigtas,bet išplovųs,galvojau pasitrauks rankovės,nė velnio ardysiu šiek tiek nuardyti rankoves.Dukrai liko pusę rankovės ir apdaila. mirksiukas.gif Vakar dar išėjo pabndyti tapukus numegti nauju mezgimu,liko susiūti. ax.gif

Šiandien į miestą.Susipirkti produktus,imsimės šiek tiek kepimo,kūčiukų,šiek tiek meduoliukų.Daugiau viską pirksiu.Brandintas,vakar parašė jau išsiūstas.Oi atosogos šiemet pas mane šventėms. wub.gif
Atsakyti

QUOTE(IngridaB @ 2025 12 16, 09:38)
Parodyčiau Aurute, tikrai. Per kur įkelti nuotraukas? Part.lt nebe galima. Marčiai jau suruoštas megztinis, sūnui jau kaip ir baigtas, bet išplovųs, galvojau pasitrauks rankovės, nė velnio ardysiu šiek tiek nuardyti rankoves. Dukrai liko pusę rankovės ir apdaila. mirksiukas.gif Vakar dar išėjo pabandyti tapukus numegti nauju mezgimu, liko susiūti. ax.gif

Šiandien į miestą. Susipirkti produktus, imsimės šiek tiek kepimo, kūčiukų, šiek tiek meduoliukų. Daugiau viską pirksiu. Brandintas, vakar parašė jau išsiūstas. Oi atosogos šiemet pas mane šventėms. wub.gif

Ingrida, o per kur keli kiekvieno ryto "pusrytėlį" ? Per ten mezdinių neina įkelti? Tuomet rodyk FB mūsų grupėje. vartotojo įkelta nuotrauka

O man vakar paskambino marti, vyriausio sūnaus žmona. Pranešė, kad irgi prisijungs per Kūčias. vartotojo įkelta nuotrauka Jie paprastai visada likdavo namie, o šiemet atvažiuos. Labai apsidžiaugiau, kad vaikai ir marčios nori per tokias šventes būti kartu. vartotojo įkelta nuotrauka Tik su vyru vakar ilgai šnekėjom kaip chebrytę susodinsim, kur ką suguldysim, ką gaminsim ir ko dar reikia nusipirkt. Suskaičiavom, kad susirinksim 16 žmonių. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Oi Aurute,kap smagu,tiek susirinks.Būdavo laikai pas mus irgi rinkdavosi vaikai su antromis pusėmis,mano sesuo,jos sūnus,mb sesuo su trimis sūnumis.Ir tilpdavome.Kalėdos,velykos būdavo pas mus.Dabar sūnėnai suaugo,jau nebe aktualu.Mažoji Ispanijoje su žentu.Tai beleika tik pas sūniuką.

Vakar aptūrėjau streso.Dingo vando abiejuose namukuose.Gerai turime meistrelį,atvažiavo vėlai vakare po darbų.Knisosi ,rado gedimą,aukso žmogutis. wub.gif Mūms davė patarimų ,renkant baldus,kaip tik vedė vandenį ,elektrą į antrą namuką.Jaunas,bet toks fainas žmogutis.Veiklus,turi daug verslų,kaip jis viską suspėja?Jau tokio apleisti nesinori. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2025 12 16, 08:38)
Labas rytas.
Parodyčiau Aurute,tikrai.Per kur įkelti nuotraukas?Part.lt nebe galima.Marčiai jau suruoštas megztinis,sūnui jau kaip ir baigtas,bet išplovųs,galvojau pasitrauks rankovės,nė velnio ardysiu šiek tiek nuardyti rankoves.Dukrai liko pusę rankovės ir apdaila. mirksiukas.gif Vakar dar išėjo pabndyti tapukus numegti nauju mezgimu,liko susiūti. ax.gif

Šiandien į miestą.Susipirkti produktus,imsimės šiek tiek kepimo,kūčiukų,šiek tiek meduoliukų.Daugiau viską pirksiu.Brandintas,vakar parašė jau išsiūstas.Oi atosogos šiemet pas mane šventėms. wub.gif

Gerai Aurutė sako, kelk į fb grupę, kiek pajudinsi ir kitas mirksiukas.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 12 17, 07:39)
Ingrida, o per kur keli kiekvieno ryto "pusrytėlį" ? Per ten mezdinių neina įkelti? Tuomet rodyk FB mūsų grupėje.  vartotojo įkelta nuotrauka

O man vakar paskambino  marti, vyriausio sūnaus žmona. Pranešė, kad irgi prisijungs per Kūčias. vartotojo įkelta nuotrauka  Jie paprastai visada likdavo namie, o šiemet atvažiuos. Labai apsidžiaugiau, kad vaikai ir marčios nori per tokias šventes būti kartu. vartotojo įkelta nuotrauka  Tik su vyru vakar ilgai šnekėjom kaip chebrytę susodinsim, kur ką suguldysim, ką gaminsim ir ko dar reikia nusipirkt. Suskaičiavom, kad susirinksim 16 žmonių.  vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip smagu kai suvažiuos, tikriausiai, visa šeima wub.gif wub.gif wub.gif sutilpsite visi topsecret.gif mūsų per susitikimą dar ne tiek jūsų svetinguose namuose tilpo topsecret.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 12 17, 08:18)
Labas rytas.
Oi Aurute,kap smagu,tiek susirinks.Būdavo laikai pas mus irgi rinkdavosi vaikai su antromis pusėmis,mano sesuo,jos sūnus,mb sesuo su trimis sūnumis.Ir tilpdavome.Kalėdos,velykos būdavo pas mus.Dabar sūnėnai suaugo,jau nebe aktualu.Mažoji Ispanijoje su žentu.Tai beleika tik pas sūniuką.

Vakar aptūrėjau streso.Dingo vando abiejuose namukuose.Gerai turime meistrelį,atvažiavo vėlai vakare po darbų.Knisosi ,rado gedimą,aukso žmogutis. wub.gif Mūms davė patarimų ,renkant baldus,kaip tik vedė vandenį ,elektrą į antrą namuką.Jaunas,bet toks fainas žmogutis.Veiklus,turi daug verslų,kaip jis viską suspėja?Jau tokio apleisti nesinori. ax.gif

Mūsų šiais metais irgi daugiau bus wub.gif dukra planuoja grįžti, dar sesės dukra grįžo į Lietuvą ir mergytę pagimdė, tai net ir naujausią šeimos narį turėsime wub.gif Mums iki Aurutės kompanijos toli, bet būsime 7-iese (jeigu kas nors nepadarys staigmenos savo atvažiavimu topsecret.gif)

Ingrida, jau tik ne tau kelti klausimą kaip žmogus viską suspėja topsecret.gif pati kiek visko spėji padaryti, aš per kelis mėn. tiek nepadarau kiek tu per dieną doh.gif
Atsakyti